25. avg 2005 8:58
POzdravljene! Ko posežem po prvi breskvi za zajtrk.... se običajno spomnim še na vas :) VČerajšnji sadni dan se je malo pokvaril.... zaradi obiska.... sicer sem jedla zelo malo.... tako da kalorično nisem presegla, ampak sem pomešala malo rižeka in perutničke v omaki.... mmmm kok je bilo dobro.... Zvečer sicer dolg sprehod.... ampak sem grešila.....zato sem prestavila sadni dan še na danes .... upam, da ne pride spet kdo na kosilo No saj nisem tako nedružabna.... ampak v principu nisem hotela moriti vse okoli sebe zaradi diete.... Bom pa danes sadna cel dan.... je bil včerajšnji pač bolj beljakovinski. Danes pridejo moji londončani domov..... hvala bogu bodo že jedli prej .... tako da bom lahko naredila za večerjo sadne kupe za vse Ja pridejo otroci res prav tudi pri družinskih opravilih.... šele zdaj ko jih ni bilo opažam koliko pravzaprav naredijo doma... čeprav se seveda jezim, da velikoooo premalo. Uživajte v enem izmed redkih lepih dnevov tega poletja. Maša PS: A si morete misliti, danes je prinesel šef doma narejene šamrole