23. avg 2005 14:13
Luthien, ko kuham suh fižol, dam v vodo precej mlete kumine in je dosti boljše. marjanca45
23. avg 2005 14:13
Luthien, ko kuham suh fižol, dam v vodo precej mlete kumine in je dosti boljše. marjanca45
23. avg 2005 15:46
Hojla! Lep pozdrav vse sadne,napihnjene,mlade,mladostne punce! Kako dobro rižoto sem si naredila danes za kosilo,z papriko,paradižnikom in bučkami.Vse prste sem si polizala. Pol se mi je pa grozno zluštalo nekaj sladkega,po glavi se mi je motal sladoled,a sem šla hitro na računalnik prebrat vaše poste in minila me je želja po sladkem. Tudi krofov še imamo nekaj,sam danes me sploh ne ganejo. Sem pa sinoči jedla lisičke z jajcem.Oooo,kako so bile dobre! Helena,če si tečna se postav pred ogledalo in se kregaj sama s sabo! Andrinaa,pa ne ga no tak lomit.Ne odlagat dela,pa če je še tako zoprno,čimprej naredi to in potem ti bo lažje.Če boš pa kar odlagala in odlagala,boš vedno bolj zamorjena,nazadnje se ti bo mudilo in stvari ne boš naredila vredu,ampak tako na hojladri in potem boš še bolj slabe volje in na koncu boš napadla hladilnik,da se boš vsaj z nečim potolažila!NIKAR,takoj se loti dela,pa če je še tako dolgočasno in zoprno.Pa le kar ubogaj me,ja! Marjanca,ti pa sinu povej,da naj zrihta net,ker mi ne mormo bit brez tebe,sploh med vikendi je kriza,pa ravno takrat se najlažje greši. lanes,dobrodošla med nami,le kar pogumno v boj z kilogrami.Boš videla,da je hujšanje s pomočjo tega foruma pravc zabavno. Lepo se imejte in se na sončku pogrejte! Marjetka cvetka
23. avg 2005 17:07
Marjetka Cvetka, hvala za nasvet bom poskusila, če se bom ohladila. Lep pozdrav!!! helena45
23. avg 2005 19:10
Marjanca, bom probala. Pri nas nikoli nismo kumino uporabljali kot začimbo pri fižolu. Hvala. Upam, da bom zdržala še tole uro. Vedno mi je najtežje med sedmo in osmo zvečer. Imam še lubenico, pa bom še njo napadla potem pa dost. Jutri pa upam da bom imela čas domačo juhico skuhat. luthien
23. avg 2005 19:59
Dober večer sotrpinke! Ja tudi jabolka Marjanca niso moj sadež... ne samo da me napihnejo.... še hudo lačna sem po njih. Medtem ko me topla jabolčna sežana nasiti za nekaj časa.... glede na to, da imam alergijo na cvetoče trave, mislim, da je povezana tudi z alergijoi na jabolka tako da zgodaj pomladi ko ni sadja.... imam hude težave... ker ne morem jesti tudi jabolk... Sem preživela današnji dan.... zajtrk s sadjem je bil ok .... potem pa je vse je bilo nekako obrnjeno narobe.... za kosilo rulada od šefa.... ne boste verjele fant še nima trideset... blagor njegovi ženi Za večerjo pa pica s svežo zelenjavo: paradižnikom, čebulo in papriko.... bazilika... olivno olje.... recept iz rine.... malo po moje.... odlično... veliko receptov mi je všeč, da jih bomo kar obdržali naprej. Pod pico sem dala peki papir.... tako da je bila uporabljena samo žlička olivnega olja za podlago in je bilo čisto dovolj. Jutri pa zabava.... sadni dan Obožujem sadje.... samo popoldne moram imeti gužvo, če ne sem okoli kosila kot muha.... Lep večer in lahko noč! Maša
23. avg 2005 20:59
Pa to ni res, samo na splet greš pa se narežiš,res ste prave-od kod nam slovenčkom humor, ko smo pa včasih sami kisli frisi-ja čim se dotaknemo diet , pa evo nas, smo največji humoristi kar jih je!Sem kar vesela, da se malo ponorčujemo -saj to nas tko drži pokonc.Danes sem kar pridna.najboljš ,da grem kar likat z litrom H2O-bom še najbolš nardila zase in za druge.Helena ti zelo verjamem ,da bentiš ,ma poskusi z malo volje -zagrizi.Ko sem bila mlajša sem poleti z lahkoto skenslala 3kg sedaj je obratno .Poletja so vedno hujša,pa še mena je tu.SRANJE NA KVADRAT-pa še vse drugo matranje je na kubik.Ajde punce držte se-grem ,če ne pa res ne bo nč! joli
23. avg 2005 22:01
HOjla punce, hvala za dobrodošlico in vzpodbude. Vidim, da mi bo z vami prav zabavno. Ne mislim, kar na hiter obupati, če sem z dieto zacela celo na morju, ampak imela sem dovolj govorjenja. Vedno si najdeš kakšen izgovor, če ne moreš začeti. Nekaj me zanima. ali za OH dan ni obvezna sladica za večerjo? JAz bi raje jedla spet tetstenine, ker jih imam zeloooo rada. Na beljakovinski in škrobni dan mi takšna večerja sploh ne odgovarja, ampak tako pač mora bit. Ve ste pa dokaz, da dieta deluje. Tudi kakšne solate se za večerjo en bi branila. Prej sem se tudila, da po 17. nsem jedla. Če pa sem imela krizo, sem pojedla kakšno skuto ali jigurt - nekaj lahkega pač. Če torej na OH dan ne pojem za večerjo sladice, če se mi je ne "lušta" ali bo potem učinek diete manjši in ali bom imela drug dan hudiopm potrebo po sladkem? Sama si že nekaj časa želim kupiti Orbitrek, ker je veliko mojih znank zadovoljnih z njim. Lepo se še imejte, pa pirdne bodite. Lahko noč LANES
23. avg 2005 22:30
Evo sem že tu,konec z likanjem! Lanes ,to z orbitrekom je dobra fora,cel se razmigaš,jaz ga sicer nimam ga pa ima svakinja in ti povem ,da je superca.Če imaš voljo jo izkoristi .Meni, ko si privlečem kaj domov vse dol pade-nekaj časa je aktualno pol pa .....obvezno moram biti v družbi pol je pa kul.Ajde,zdej se bom mogla pa skidat -sin prihaja. joli
24. avg 2005 3:54
ZDRAVO PUNCE!!! Danes sem malo boljše volje, oziroma superca.Ko sem pa lačna, sem pa tečna. Moja izkušnja mi pravi,če gdaj grešiš, maš vse podreno,Res se ne splača, Mojo nedeljo si bom zapomnila..Joli, to ti dam prav, kakor prevoziš 40, maš same probleme z kg, oz.še večje kot prej.Saj sem res dobra, kot da nimam drugih problemov, da si stem belim glave, kaj čemo življenje je ena sama bitka,ki jo ne bi smel izgubiti. Boste rekle,včeraj je tečnarla, danes se pa neki šopiri. Grem na zeleni čaj, potem pa v službo. Danes smo beljakovinske to še bo pestro. Kaj, boste imele na jedilniku,da vas mal kopiram??? Lep pozdrav hujšarice!!!!! Helena45 helena45
24. avg 2005 4:08
Pozrav Lanes!!! Da se ti ne bo tako naredil, kot meni v nedeljo, ko sem pojedla vso sladkobo vhiši.Imela sem namreč SLADKOMANIJO.To pa pride takrat, ko ne ješ takrat ko lahko, saj pri meni je tako. Lep pozdrav!!! helena45Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla po kitajsko
Hačapuri - gruzijski kruh