23. avg 2005 12:50
Hojla, junakinje!
Toliko ste napisale od mojega mrka, da sem bolj preletela prejšnje strani, zadnji dve sem pa prebrala do pikice. Kako ste pridne. Se bo res mati Zemlja prevagala na eno stran. Potem bojo pa spet imel kaj o nas govort.
Marjanca, vidim da si kar naša mama ratala. Take res rabimo, da nas malo pokonc držijo. Res si tukaj, da nam malo (beri veliko) morale dajaš.
Glede jabolk naj ti pa povem, da sem po 40. opazila, da moram jabolka obvezno olupiti, drugače moji domači nastradajo zaradi onesnaženja ozračja. Pa tudi meni se zdi, da me bo razneslo. Če pa jabolka olupim, je pa v redu. Probleme imam tudi s fižolom v zrnju. Prej ni bil problem prebavit take stvari, zdaj pa moram kar pazit pri hrani.
Ste me pa razrajcale z gobami. Strašno rada jih nabiram. Samo danes mi ne bo zneslo, da grem v hosto, jutri sem pa že hčerko nahecala, da greva skupaj v gobe. Tudi ona je strastna gobarka.
Punce, bodite pridne in pejte na sonce, da tole vlago spravi z nas. Bogve, koliko žarkov bomo deležni, preden se spet ulije.
Čauči!
Gobica