9. avg 2005 7:38
Na morje odhajam s 57 kilogrami........60,2 (oblečena in obuta, če je to sploh kakšna tolažba) ................tukaj pa bom napisala kg, ko se vrnem. Pozdravljene moje punce, evo mene nazaj, danes je moj prvi dan službe in se že tolažim, da bo ta teden trajal samo 4 dni, pa drugi tudi. Zelo sem vas pogrešala in sem komaj čakala da prižgem računalnik, napisale ste veliko in bom poskušala v naslednjih dneh prebrati kaj se je dogajalo z vami. Na morju je bilo super, pri hrani sem bila še kar pridna, najbolj pa sem pograšala sadje in zelenjavo, ki ju je na Korčuli težko dobiti, vsaj tam kjer smo bili mi. Sem se trudila ločevati, kar pa je nesmiselno glede na njihove količine olivnega olja. Enkrat nam je naš gazda spekel ribe, ki pa so bile tako mastne, da sem jaz dobila drisko. Blek....Pri pijači pa je bilo malo drugače, vsak dan smo imeli fešte in verjemite da sem popila kar nekaj bambusov in mislim da se tudi ti bambusi poznajo na mojih kilogramih. No za enkrat dovolj, grem delat, se vam pozneje še kaj oglasim Čao tuna