27. jul 2005 8:57
Bravo, marjanca45! To je več kot sem pričakovala! Največ sem pričakovala napadov na idejo, da dieta ni najbolj zdrava. Upala sem pa, da bo katera (mogoče malo starejša) vsaj razmislila in bila zato pozorna na znake, ki jih telo kdaj sporoča. Vsekakor pa vem, da ne boste kar odnehale. In po svoje je tudi prav tako. Kot sem že omenila - dieta deluje. Jaz sem izgubila precejšno mero kg z njeno pomočjo in težo z lahkoto ohranjam. Je pa logično, če malo razmislite. Pravzaprav zaužite hrane ni tako zelo malo in tudi energijske vrednosti ni malo - zakaj se potem tako hitro izgublja na teži? Ker se telo troši. Pa ne bom več o tem, saj sem napisala, kar sem mislila. In mislim, da je tako prav. Marjanca45 obdaja me le ena misel pri tvoji ideji: glede na to, da Rina reklamira to dieto je za pričakovat, da bo našla takega zdravnika, ki bo to dieto le zagovarjal. Me pa potrebujemo vse strani zgodbe. Kakorkoli že. Jaz sem naredila, kar sem mislila, da sem dolžna in da je prav. Še dvoje sem dolžna: informacija o prehranjevanju po dieti. Jaz kar mešam meso in krompir, le eno od tega pojem malo, drugega več, da sem sita. Kg nihajo po kilo do dve dor in nato dol. Brez pravila. Druga zadeva: muci.... nisem jaz tebi dolžna dobro, dolgo vodo? Greva se napit? Marjanca45 greš z nama? Bomo kakšno rekle in se ena drugi hvalile. Mene je očitno tako malo skupaj, da me še sončni žarki ne najdejo. Vsako leto sem bila opečena, letos pač ne. Bojim se le kako bo na morju, če bom plavala brez modrčka. Bom joškice po morskem dnu vlačila? francka