26. jul 2005 9:46
Dober dan vsem,
vidim, da se strani na forumu ne nabirajo s tako hitrostjo, ker jih je vsaj polovica na dopustu. Jaz sicer nisem, ker trenutno mučim muke ob diplomi. Moram, ker hočem in zato bom....si ponavljam in upam, da mi bo pomagalo do konca.
Glede bolezni sem pa danes od sodelavke zvedela, da baje razsaja polno nekih virusov in so v vrtcih otročiči na veliko bolani...no ja, očitno ne samo otročiči ampak tudi tete od lubijev in lubiji...čudno. Mogoče je to zaradi vremenskih in temperaturnih nihanj...idealno za razmnoževanje virusov....kaj pa jaz vem.
Bravo vsem tistim, ki se lotevate že drugega kroga 3md, upam, da vam bo šlo čimlažje! Jaz sem zakjučila, sicer sem ga na koncu ZELO sekljala, ampak nekaj je pa vseeno šlo dol tam okoli 6kg, so pa šli tudi cm, samo nisem čisto točno mogla zmerit, ker sem se mogla kar s tistim metrom za pohištvo-tak plehnat, kar pa ni čisto točno, ampak saj to vidiš po hlačah, ki niso več toliko povite. Za tiste kilce, ki se me še držijo bom jutri začela z montignacom, ker mi tu v 3md kronično manjkajo jogurti, tako da vem, da ne bi tega več zdržala. Drugače pa tudi mene zanima, kaj je zdravnik povedal Francki, ker če je kaj takega, potem bi res bilo fino, da nam pove, da ne bomo še me si delale škode, ki smo zdaj prepričane kako super je ta dieta. Drugače pa mi je pri tej dieti zelo odgovarjalo sadje zjutraj do 12 ih, tako da si bom to sigurno še kdaj privoščila.
Tole je to, ampak saj se bom še naprej javljala, ker vseeno upam, da bi se potem jeseni, ko bo konec dopustov kaj zmenit, da se spoznamo še tiste, ki takrat pred dopusti nismo mogle. Saj res, kje pa je Tejčica pa Vipercat...?
Sarica