Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

21. jul 2005 21:38

Evo me,še ena izgubljena ovčica se vrača k svoji čredici.Saj berem vas redno,ampak pisanje mi pa nikakor ne gre od rok. Joj, tuna,me je kar vrglo ob tvoji cifri,ampak hvala bogu se meni to ne more zgoditi,imam ADSL(no vsaj obljubili so tako). Francka,kako je pa pri nas,ko je zdravje pričelo škripati zaradi kilogramov?Saj vem da nekaj kilogramov viška naj ne bi predstavljalo problema,ampak smo tle gor tudi take z 20 ali več presežka.Tu pa je že potrebno korenito spremeniti življenje ,z 3md,ali pa brez. No pa nazaj k meni.Moja dieta se počasi bliža koncu,z vmesnimi grešnimi dnevi seveda.Željenih 15 kg mi verjetno ne bo uspelo izgubiti,ampak sem tudi z dosedanjimi 12 čisto zadovoljna.Verjetno dobro veste kako dober občutek je iz številke 50 prešaltati na 46,in končno videti v trgovini cunje ki so ti prevelike. Še do nedelje delam,potem pa koooončno na morje-Novigrad. Mejte se lepo,pa veliko sončka! Bernarda

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

21. jul 2005 22:23

Dober večer! Končno sem spet našla nekaj časa, da se vam javim. Sej za nazaj mam pa kar enih 17 strani za prebrat. Danes imam lunin post, da se spet malo prečistim in povem vam, da sploh ni problem! Sem mislila, da bo doma popoldne kak problem pa ga ni bilo, jutri v službi pa sploh ne bo ko ura tako hiti. A je še katera od vas danes in jutri do 13.09 na vodi? Francka, pozdravljena!!!!!! Sm te že ful pogrešala, zdaj pa preberem zadnjo stran in te najdem - si res faca. In kaj je zdaj narobe s tvojim zdravjem? Js namreč sploh ne zastopim kako lahko kdo pri tej dieti zboli, saj lahko vse ješ? Prosim, napiši!!!! Mejte se, se oglasim ko bom spet imela čas! ČAU kokos

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

21. jul 2005 23:14

Živjo! Same vetiranke se spet zbirajo! Me veseli, da se malo javljate, da vidimo kako je z vami! Francka tudi mene zelo zanima kaj je bilo narobe? No vidiš jaz sem pa kar direkt vprašala. Oziroma kako misliš , kaj narobe z notranjimi organi? Sporoči nam prosim kakšno mnenje so ti podali zdarvniki o tej dieti. Drugač pa tudi jaz komaj čakam, da jutri spakiram in odrinem. Sem danes delala vsega po malem in se odločila, da ne bom nič skup spravljala, kar bom tako 100% kaj pozabila. Saj veste, če na pol spakiraš in misliš, še to vzamem jutri... Potem navadno pozabiš. No vsaj z mano je tako. Ja kokos tudi jaz sem fuuul pridna pri današnji luni . Ravnokar jem. Ja prav ste prebrale JEM!!! Se ne počutim najbolj za lunin post. Bo že še priložnost in boljše počutje za lunin post. Bom pa takrat bolj pridna. Zdaj grem pa hitro spat! Juhuuhuuu še enkrat spat, pa na morje!!! :) Nočko! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

21. jul 2005 23:18

Še nakaj1 Majdad, kakšno vreme se nam obeta? Oziroma kakšno vreme imate malo bolj južno. Upam da ni tako hladno kot pri nas. Nočko Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

22. jul 2005 6:27

Dobro jutro, rožice ! Pa ti ni res, Francka si se le oglasila !!! Kako se ne bi spomnila tvojih fint, ob katerih sem umirala od smeha. Saj smo te nekajkrat iskale in pogrešale, pa te ni in ni bilo. Dobrodošla nazaj, v kakršnikoli "obliki", z dieto ali brez. Samo si me pa malo prestrašila s to štorijo o tvojem zdravju. No, zdaj si nas "razrajcala", zdaj nam pa še prosim povej, kaj je bilo, če res ni vojna tajna. Nestrpno čakam na tvoje pisanje. Terliklar1, pa dobra si - 12 kg. Saj veš, da si vedno postavimo malo višje cilje, kar sploh ni slabo. Samo mrknila si pa kar za dolgo časa. Tisti občutek ob prevelikih oblačilih pa tudi poznam in je res ta pravi. Kokos, pa se boste počasi res vse "ta stare" spravile nazaj. Tudi ti si bila dolgo mrknjena. Bravo za vodni dan. jaz sem bila pa včeraj lačna, kot že dolgo ne. Komaj sem dočakala kosilo in potem še večerjo, pa še vmes bi kaj počelebrknila, če bi bila doma. Prav groza. Očitno je v takih dneh najbojše, da sem daleč od doma in hrane. Kaj si še vedno v ponovnem krogu ? Sonce se nekaj kaže, samo zunaj je pa kar hladno. V avtu sem si zakurila (!?). Držim pesti za vse tiste, ki vas bo v teh dneh siva pot vodila proti slani vodi !!!!! Da bi srečno prispele na cilj in imele lepo vreme. marjanca45

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

22. jul 2005 8:33

Še od mene en lep pozdravček! Saj bom ponavljala ostale, ampak sem vesela da so se javile izgubljene ovčice. Francka, tudi mene matra firbec, kaj je bilo narobe. Terlikar, bravo za izgubljene kilograme. Saj veš, da je bolje 12 manj kot več. Občutek v trgovini, da ti je kaj preveliko je pa sploh super. Preverjeno. Kokos, dobra si, da se držiš lune. Jaz sem še od včeraj tako lačna, da ne morem povedat. Še dobro, da sem bila dolgo v službi, drugače bi doma naredila čistko v hladilniku. Ni za verjet, kakšna lakota te lahko napade. Vsem, ki greste na dopust želim lepo vreme,da bi maksimalno naredile odklop in prišle spočite in zdrave nazaj. Čauči! Gobica

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

22. jul 2005 8:52

En lep pozdrav s tega dela Štajerske! Kako ste bejbe? Pozdravljena Francka! Itak, da se te spomnim. To še iz časa, ko sem imela prvi krog 3md. Ja, kaj je narobe s 3 md, povej nam, ker vidim, da nas vse zanima. Jaz sem ravno prejšnji teden začela z novim krogom. Res pa je, da je tudi meni rekla znanka, da je šla po tej dieti dat kri in da je bila njena krvna slika zelo slaba. Vendar meni ni jasno kako je to možno, ker res lahko jemo vse... Lep dan vam želim, upam, da bo sonček kaj pokukal na plano. saby

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

22. jul 2005 10:38

No moja zadnja ura službe za 14 dni, odhajam na Korčulo, že danes okoli 8 h zbrišemo. Tako da bom jutri ob tem času že namakala mojo lepo suhcano ritko v morje. Torej punce uživajte, ne grešite, ko pa vas zavede se spomnite na vaše cilje. Na morje odhajam s 57 kilogrami........................tukaj pa bom napisala kg, ko se vrnem. Lp tuna

lkc  

član od: 24.1.2005

sporočila: 66

22. jul 2005 11:20

Pozdravljene nove in stare! -tudi jaz sem zaključila prvi krog 3MD že pred časom, sedaj malo pazim še naprej pri ločevanju , pa enkrat tedensko sadni dan, pa dopoldne sadje in kg stojijo tam, kjer sem jih pustila. Forum pa spremljam še naprej, saj se zgodbe ponavljajo. Pa se javi Francka in nas vse prestraši. Tudi mene zanima, kaj konkretno je šlo narobe oz. česa je bilo premalo (za jest mislim). Pa saj ne moreš shujšati, če se ne omejiš pri prehrani, pa naj bo to taka ali drugačna dieta. Je pa res, da če se začnejo zdravstvene težave, potem pa moraš biti previden. Zato bi bilo dobro, da nas malo posvariš. Tudi zame je danes zadnji delovni dan, potem pa na dopust in morje, samo če ne bo treba bunde s sabo. Pa lep pozdrav, zaenkrat še sončen. lkc

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

22. jul 2005 11:43

Hojla! Ja Francka,pozdravljena!Še vedno se spomnim štorije z tvojimi joškicami,ha,ha! Men 3md ne dela nobenih problemov,odlično se počutim,je pa res,da se nisem trudila izgubiti preveč kil naenkrat in sem se vmes tudi nekajkrat pregrešila.Sploh pa je zdaj po končani dieti hranjenje prav zabavno. Zjutraj še vedno sadje in enkrat na teden sadni dan,vmes bo še kakšen vodni,enkrat na teden tudi sladka večerja in jedilna čokolada,vmes pa čist po mojih luštih.Kile se držijo,dol pa nič ne gre,pa se ne sekiram,važno mi je,da gor ne grejo. Ja,pa vsezkozi sem uživala šumeče tablete,železo,kalcij, magnezij. V glavnem,ločevanje mi zelo odgovarja,je pa res,da smo ljudje različni in vsak pač drugače reagira na dieto. Kokos,hvala za sporočilo!Sem te že tudi pogrešala. Vsem želim prijetne dopustniške dni!Mene čaka še en delovni teden,pol se pa tud men začnejo dopustniški dnevi,ki jih bom preživela mal na bazenu,mal na planinah,mal pa doma v senci! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti