Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

15. jul 2005 10:32

Zdravo! Kul to Tuna, da greš tudi ti pogledat v Laško. Jaz itak, da grem tja, da malo pozabim na vse probleme in težave, ki me pestijo, še posebno hudo je doma. Tuna, doma sem iz okolice Rogaške Slatine. Pa ti? Lep sončen pozdrav... Kje ste punce, ni vas nikjer? saby

andrinaa  

član od: 11.6.2005

sporočila: 56

15. jul 2005 10:40

Ojla Saby! Očitno so dopusti tu... pa forum bolj sameva. Jaz sem tu, berem, kar je novega, vendar nimam kaj veliko za napisati. Za zajtrk sem jedla kruh s pašteto... Po breskvah, ki sem jih jedla včeraj, me namreč tako skelijo zobje, da jih ne morem več jesti. In sem raje kot da bi jedla banane jedla pašteto. Vem, zelo narobe! Imam beljakovinski dan in kruh sem odrezala res zelo tanko - se pač tolažim s tem. Pred časom sem spraševala glede športnih modrcev. Hvala vsem za nasvete! Žal ga še vedn nisem našla. Ponudba na štajerskem koncu je namreč katastrofalno slaba, kar se tega tiče. Na kupe lepega perila, športnega pa nič oz. tisto kar je bilo v zelo majhnih številkah. Ne vem več, kam naj se obrnem. Da bi pa v Avstrijo hodila po en modrc... kaj pa vem?!?! Na Pivu in cvetju pa še nikoli nisem bila. Me ne vleče v gnečo, pa še misel, da je tam najbrž kar precej ljudi pod vplivom piva, me odbija. Sem namreč totalni antialkoholik. Pa nimam nič proti kozarčku ob kosilu, samo nalivanje z alkoholno pijačo mi gre pa res na živce. Drage moje, želim vam lep vikend in dobrega počutja! andrinaa

FREDOLINA  

član od: 12.5.2005

sporočila: 16

15. jul 2005 11:00

Andrina! Nekaj športnih modercev sem videla v novem Neckermannovem katalogu. Mislim, da so Triumphovi. Mogoče najdeš tam kaj zase. Pozdravček vsem! Fredolina

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

15. jul 2005 16:24

Pri velikih problemi s skakanjem prsi (velike prsi ali pa ravno sredi cikla ali zelo skakajoč šport), se zelo obnese, da oblečete 2 modrca, enega čez drugega. Recimo najprej navaden bombažen neokrancljan modrček, čezenj pa športnega, tistega brez kakih košaric, ki ti čisto splošči prsi - ti so za šport daleč najboljši! Res ne zgledaš ravno pamela v njem, ampak skače pa ne preveč! JTo sem se spomnila in probala v Radencih na 21 km, preizkusila je pa še cimra (na isti razdalji), ki ima še kako št. večje prsi in sva bili obe zelooo zadovoljni z idejo! Probajte, res ne boli! In niti ni toliko bolj vroče, kot bi si človek mislil... Veri

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

15. jul 2005 18:30

Oglaša se vam grešnica in to zelooooo velika. Kriva sem jaz in pecivo iz baze "na suho", preveč je dobro, čeprav sem dala manj sladkorja in naredila z navadnim jogurtom. Včeraj na B dan sem ga jedla, ker je notri skuta, danes za zajtrk, ker so notri jabolka, popoldne pa kar tako. Jutri bo pa OH dan in peciva k sreči več ne bo. Čeprav sem v 2. krogu pridna, sem se te dni pregrešila, kako strašno, ste pa že tako prebrale. Le zakaj se nisem znala ustaviti? Sem mar tako požrešna? Samo z dovolj gibanja se bom pri sebi odkupila za te grehe. Ne počutim se dobro, ker sem preveč sita. Tako, sedaj sem povedala, kako grešim, povejte še ostale o svojih grehih. LP riba-ribica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

15. jul 2005 20:32

Hojla! Hja,Ribica,saj smo samo ljudje,z vsemi dobrimi in slabimi lastnostmi in nihče ni popoln. Ti je pa pol greha odpuščenega,ker si se nam izpovedala.zdej pa le pogumno naprej in ne se preveč sekirat zaradi tega. Hja,pa resnično se ne znamo ustavitko nas napade naval požrešnosti.Sej vemo,da ne bi smeli,ampak ta trenutek slabosti premoremo premalo volje,da bi rekli stop. Veri,tisto z modrčki je pa vredno poskusit,res ni slaba ideja.Treba se ja pač znajti,ni kaj! Men gre dobro.Ta teden sicer mal preveč jem,ampak zdajle po končani dieti si pa malce lahko privoščim,kaj mislite.No sej jutri bom imela en sadni dan,in sam upam,da ga bom preživela 100% brez greha. Ja,Andrinaa,a praviš da je tvoje najljubše sadje pašteta?No,no,tako pa to ne gre.Zakaj si ne skuhaš nesladkan kompot,če te skelijo zobje,ali pa sadje zmiksaj.Še vedno bolje,kot pašteta in kruh. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

majdad  

član od: 29.12.2004

sporočila: 72

15. jul 2005 20:54

Najprej lep pozdrav vsej stari gardi (Marjetka cvetka, riba-ribica, fredolina, andrinaa...) in seveda tudi vsem novim forumašicam... Z mojega dolgega potovanja sem se vrnila pred tednom dni, prebirala sem vas, a se nisem oglasila. Vidim, da so res dopustniški dnevi, ker tako malo pišete. Saj ne vem, o čem naj vam poročam. Vsega je toliko, da je problem pisati. Skratka, videla sem ogromno stvari, navdušile so me nove dežele, pokrajine in ljudje... Vsak kraj je imel svoj utrip, svoje posebnosti... Ko sem odhajala, sem zaključila 3MD in seveda je bil na potovanju problem prehranjevanja. Ampak nekako je šlo, čeprav moram priznati, da sem v dveh tednih pridelala 2 kg. Ko sem prišla domov, sem se začela takoj prehranjevati po 2. Rinini knjižici oz. kar samo pride, da paziš, kaj ješ. Nič več ni nažiranja in tudi pridobljena 2 kg sta že pod kontrolo. Dekleta, to nam pride v kri! Sedaj nas je kar nekaj zaključilo 3MD in mislim, da tudi ve nimate težev. Seveda pride kakšen greh tudi vmes. Danes sem malo jedla , a vse me tišči. Škoda, da je že večer in ne morem na sprehod. Bom morala kako drugače poskrbeti, da bo tiščanje izginilo. Marjetka cvetka, kdaj začneva naslednji krog? Riba-ribica, tudi današnji dan bo mimo in jutri bo nov dan. Tudi sama bom jutri zelo disciplinirana. Za konec pa še vremenska napoved, da ne pridem iz "forme". Vremenarji pravijo, da bo ob Obali lepo in sončno. Jaz pa trdim, da bo tudi kakšna nevihta. Bomo videli, kdo ima prav. Do sedaj se še nisem uštela... majdad Sporočilo je spremenil(a) majdad dne 15. jul 2005 20:55:37 Sporočilo je spremenil(a) majdad dne 15. jul 2005 20:56:37

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

16. jul 2005 11:16

Hojla! Pozdravljena Majdad!Ja super da si se imela lepo! Eh,kaj pa dva kilograma v primerjavi z vsemi doživetji na poti.Sej to ni tako hudo. Naslednji krog pa nič prej ko po Novem letu,se moram mal odpočit.Lepo nadaljujem po drugi knjižici,danes imam sadni dan in mi kar lepo gre.Sicer sem tale prvi teden po končani dieti mal preveč jedla in pridelala en kilogram,ampak se bom že vzela v roke,ni kaj,Danes sem pridna.Pojedla saem že dve banani in eno breskev,za kosilo bo pečeno sadje,popoldne pa še kakšna zelenjva. Se pa sonce danes zelo matra,da bi sijalo,sam mu nekam ne uspeva dobro. Ma,kakorkoli že,mejte se lepo! Marjetka cvetka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

16. jul 2005 15:54

Živjo! Kako ste? Pri nas bolj slabo. Moj fant je zbolel. Jaz pa kuham marmelado. Drugače sem pridna. Včeraj sem imela sdna dan. Čisto ne planirano, ker sem šla na razprodajo, kar pa prej nisem načrtovala. kupila nisem nič le nekaj ne znižanih artiklov. Tako da sem bila zelo razočarana, ker sem tako zapravila dan v gužvi,..... Marjetka a si bila slučajno ti včeraj tudi na razprodaji (v športni trgovini v InterSp... v Velenju)? Če se ne motim imaš dve hčerki? Nisem bila prepričana, a si, al nisi? Mislim, da ti je bila ena oseba zelo podobna, če nisi bila to ti? Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

16. jul 2005 17:40

Zdravo, moje drage rožice ! Konec je mojega sanjskega dopusta in se vam samo javljam, da sem se varno vrnila. Veliko ste napisale, tako, da še sreča, da imam še nekaj dni dopusta, da bom lahko vse prebrala. Na dopustu je bilo pravljično lepo, vendar imam zaradi 7 urne časovne razlike popolnoma zmešano življenje, saj spim, ko bi morala biti pokonci, ko pa ostali spite, sem popolnoma budna. Včeraj, ko sem se vrnila, sem npr. perilo obešala ob pol treh zjutraj, zdaj pa sem zaspana, da komaj gledam. Me prav zanima, koliko časa bo ta zmeda trajala. Več vam bom napisala v naslednjih dneh, ko bom bolj pri sebi. Ne vem, če zdaj ne bom šla kar spat. Adijo in lahko noč ! p.s. zelo sem vas pogrešala !!!!!!!!!!!1 marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti