15. jul 2005 20:54
Najprej lep pozdrav vsej stari gardi (Marjetka cvetka, riba-ribica, fredolina, andrinaa...) in seveda tudi vsem novim forumašicam... Z mojega dolgega potovanja sem se vrnila pred tednom dni, prebirala sem vas, a se nisem oglasila. Vidim, da so res dopustniški dnevi, ker tako malo pišete. Saj ne vem, o čem naj vam poročam. Vsega je toliko, da je problem pisati. Skratka, videla sem ogromno stvari, navdušile so me nove dežele, pokrajine in ljudje... Vsak kraj je imel svoj utrip, svoje posebnosti...
Ko sem odhajala, sem zaključila 3MD in seveda je bil na potovanju problem prehranjevanja. Ampak nekako je šlo, čeprav moram priznati, da sem v dveh tednih pridelala 2 kg. Ko sem prišla domov, sem se začela takoj prehranjevati po 2. Rinini knjižici oz. kar samo pride, da paziš, kaj ješ. Nič več ni nažiranja in tudi pridobljena 2 kg sta že pod kontrolo. Dekleta, to nam pride v kri! Sedaj nas je kar nekaj zaključilo 3MD in mislim, da tudi ve nimate težev. Seveda pride kakšen greh tudi vmes. Danes sem malo jedla , a vse me tišči. Škoda, da je že večer in ne morem na sprehod. Bom morala kako drugače poskrbeti, da bo tiščanje izginilo.
Marjetka cvetka, kdaj začneva naslednji krog? Riba-ribica, tudi današnji dan bo mimo in jutri bo nov dan. Tudi sama bom jutri zelo disciplinirana.
Za konec pa še vremenska napoved, da ne pridem iz "forme". Vremenarji pravijo, da bo ob Obali lepo in sončno. Jaz pa trdim, da bo tudi kakšna nevihta. Bomo videli, kdo ima prav. Do sedaj se še nisem uštela...
majdad
Sporočilo je spremenil(a) majdad dne 15. jul 2005 20:55:37
Sporočilo je spremenil(a) majdad dne 15. jul 2005 20:56:37