13. jul 2005 12:27
Juhu SONCE!
Vsem, ki ste na začetku, pa tudi ostalim, ki ste še daleč od konca moram zaupati mojo danšnjo dogodivščino.
Moja dieta gre proti koncu. Posamezne dneve imam napisane na službenem koledarju, a mi je zaporedje tako prišlo v kri, da ga ravno ne spremljam pogosto. Včeraj je mož prišel domov s košaro čudovitih jurčkov, ki naj bi bili za današnje kosilo skupaj z jajci (dan B). Po jutranjem sadju pa sem na koledarju zasledila napis VODA. Ja, zadnji vodni dan je prišel tako hitro, da me je presenetil. Odločila sem se, da bodo gobe vseeno za kosilo in da ga prestavim za 4 dni in z njim zaključim dieto.
Ko se enkrat navadiš in sprejmeš ta način prehranjevanja za svojega, se dogajajo tudi take reči.
Dopusti, službena potovanja in cela vrsta družinskih praznovanj so bila ločevanja znotraj obrokov in z manjšimi ali večjimi pregrehami.
Najbolj pridna sem bila 1. mesec in se znebila 7 kg. Drugi mesec je bil napolnjen s prej omenjenimi dnevi, zato je bila izguba minimalna v kg, samo 0,5, večja pa v cm. V zadnjem mesecu, ko je tudi glavni poletni dopust že za mano, pa je izguba 2 kg. Začela sem s 77 kg, trenutno sem na 67,5 kg, mogoče še kakšen dkg izgubim v naslednjih petih dnevih. Zastavljen cilj je bil 65 kg pri višini 176 cm, a moram priznati, da sem tudi s tem zadovoljna.
Darchy, zdaj bi lahko še jaz pripela kakšno dopustniško sliko. Nisem se veliko javljala na forum, mi je pa pomagal in bil v vzpodbudo. Kar navadila sem se, tako da ga bom spremljala še po 3MD.
Danes sem napisala več kot v vseh 3 mesecih skupaj.
Pozdrav vsem in izkoristite sonček.
Fredolina