11. jul 2005 8:54
dobro jutro...
zelo sem žalsotna. v petek sem morala k dežurnemu zdravniku. dobila močnejši antibiotik, pa pošteno porcijo karanja zraven. Po nasvetu zdravnice tako končujem z dieto. v bistvu se na ta način prehranjujem že od septembra 2004, sicer po zaporedju: 1 mesec restriktivne diete, pa 14 dni popuščanja in mešanja hrane, potem se ponavadi spet poberem in nadaljujem. No, na ta način sem popolnoma zmedla svoj imunski sitem. Krvne slike sicer še nimam ampak prepričani so, da je za to kriv način prehranjevanja. Čeprav sem se krepko postavila po robu, češ da toliko sadja in zelenjave nisem prej nidkar pojedla, pa vseh dodatkov k hrani- Mg Ca, Multivitaminske tablete....Pa se ni dala prepričat. Je rekla: Telo vam pove, ko kaj ni vredu,...Potem še moji doma... zadosten razlog, , da se odklopim.
oKej, pač vzamem pavzo do spetembra nekje. Problem je ta, da ne vem, kaj naj sploh jem. Dogaja se mi, da se nažiram, ali pa mislim znotraj 3md, drugače sploh ne znam več. Bojim se, da sem bom nemarno zredila. Ne vem kako je bilo življenje pred 3md. pa vem, da je to bolano. Da dieta ne more meriti mojega življenja.... ko sem to povedala možu me je skoraj poslal k psihologu...Najbrž sem r s čudna... Vem, da nisem debela (suha tudi ne)... bi pa bila, če se ne bi vsaj občasno; oziroma večino časa držala nazaj pri hrani. 3md se mi je zdel idelen način, saj mi je dopuščal tudi tisto strogo prepovedano-sladkarije.
Razmišjam, da bi se zdaj 3 mesece držala knjižice Prehrana za vitkost. V bistvu gre za nizkoklaorično prehranjevanje. meša s evse (kar meni zdaj sploh ne gr ev račun) pa jedo s ezajtrki in malice (tega se tudi bojim, ko začnem zjutraj jest sem lačna ves dan). Moja osebna zdravnica pravi, d asem preobremnejena z mislijo na svojo kilažo. Da naj se vsaj probam odklopit za eno obdobje...Pa kako bo ona razumela, kaj s epomeni pazit, ko pa s stolom vred tehta 60 kil....
Tako, pa sem potožila... še vas bom brala....
Till we meet again ...
bodite suhe :)
lp
tabina
hej ribica, si se v skupini kakih 70 kolesarjev peljala preko malečnika??? pri nas so cesto namreč pokrili kolesarji okrog 10h. si bila vmes?
Sporočilo je spremenil(a) tabina dne 11. jul 2005 09:51:43