7. jul 2005 9:11
dobro jutro rožica, saj razumem...pa ne da prehitro obupam, dokler se da z oblačili skrit in dokler nosim dve številki manjšo konfekcijsko številko, se ne sekiram kaj preveč. predolgo sem že v tem. fora pa je, ko ne znaš nehat s tem dietiranjem, ko te skoz in skoz potegne noter. riba ribica, ne sploh nisem fotogenična, sploh ne na tej sliki. to me je slikala moja 8letna hči pa je slika malo motna. ob priliki bom skenirala stare fotke izpred 3 let, da bo tud rožica in še kdo razumel, zakaj sem zdaj včasih malo manj resna z dieto, pa slike od lani, da bo razumljivo tudi, kaj bi rada dosegla-spet. artemis, saj to ti pravim, kilogrami grejo dosti počaseje dol, včasih se čisto ustavijo, pa lahko človek čist obupa. tud jaz ti predlagam knjigo naslednjih 90 dni. še vedno je isti način prehranjevanja, zredila s ene boš, kvečjemu bo šlo malo dolj, le telo si bo opomoglo. saj veš-telo se navadi na dieto, pa si dela krizne zaloge, potem pa tud ko ješ manj ne hujšaš. resno premisli, če ne bi vsa 1 mesec pavzirala na ta način. tetka teti, ti si faca. z eno vrstico me spraviš v smeh:) tako nam je znana še ena prednost, zakaj shujšati :) lp, ej, skozipadalica.... 11 kil???? super. daj malo fotko prilepi, da vidimo razliko. zdaj boš pa res skozipadalica, si tako drobna že, da boš pri vsaki luknjici skoz zletela:) tabina