Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

16. okt 2005 4:38

Dobro jutro suhice in malo manj suhice!!! Punce, kakšna svetla noč!!Izkoristila sem jo za tek.Za mano je 4km pretečene poti.Odvrgla sem bremena in se znova napolnila.Tako, da sem pripravljena na vse!!Sedaj grem v službo, delam celi dan. Fino se imejte in mnogo se smejte!! Tuna, imaš prav glede moža!! Bonaca slika je pa super.Delovno še na sliki. Lep dan!! Čao,čao!! helena45

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

16. okt 2005 12:23

Pozdravljeni! Kako ste? Vidim, da je čez vikend tu malo bolj tiho, ker imate verjetno vikend zase in svoje drage, sicer pa je prav tako. Jaz sem bila včeraj na kostanjevem pikniku, danes pa sem napihnjena kot žaba, imam vetrove, v glavnem sama sebi smrdim. Imam danes zato sadni dan. Jutri pa grem na vodo, k je polna luna. A še ktera prakticira vodo na ta dan? Lepo nedeljo vam želim. saby

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

16. okt 2005 15:59

Helena, sem dodala novo sliko, glede na to, da je prejšnja izginila. Pa tekla si sredi noči. Si pa korajžna, ni kaj. Pridna! Pa želim ti, da bi ti tale delovna nedelja minila čim hitreje. bonaca

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

16. okt 2005 17:35

Drage moje rožice, evp mene in domačega internetnega mrka !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Saj ne morem verjeti, da je mulcem končno ratalo. Ste bile kar pridne s pisanjem in najbolj sem bila vesela zate Helena, da si si dokazala, da si ta prava in da te nič ne potolče. In to, da si tekala ponoči - no, masrikaj sem že počela, kaj takega pa še ne. Ker je moja proga na travi in v "divjini", še v mraku ne upam tja. Pa ne zato, da bi mi kdo kaj naredil - bojim se, da bi stopila v kakšno luknjo in adijo moja hrbtenička. Si pa res mačka !!!!! Kakorkoli, tek je res krasen način za poslati vse k vragu in se totalno regenerirati. BRAVO ! No, pa Primorke so se končno spet pojavile med nami ! Zdravo Tejčica ! Definitivno morate priti, pa Joli pa Majdad in ti - Primorski šopek ! Ko nas boš videla vse na kupu, boš dobila tako voljo za naslednji krog, da te nič ne bo moglo več prepričati v nasprotno ! Res imate dovolj časa, da bo vse drzugo lahko počakalo kak dan, saj takega srečanja tudi ne bo spet kmalu. Rožica, saj ni problema glede časa. Ni variante, da bomo šle hitro domov. Potem pa zapijemo tvoj izpit ! Pridi, da vidimo 180 cm visoko suhico, no. Poteši na malo firbec. Saj tvoje boš lahko žuljila naslednji dan ! Saby, če te je masiral tak tip, pa ti odpiral modrc, mi je popolnoma jasno, da se ne moreš spraviti k pisanju seminarske. Kaj če bi šla še enkrat tja, mogoče bo pa potem šlo..... Sicer pa je človek le enkrat mlad... Riba ribica, dobrodošla nazaj ! Upam, da boš prišla v CE. Marjetka cvetka, še kar naprej si faca, ti in orbitrek, vsestransko uporaben. Kako sem vesela, da se bova spet videli. No, na Skalo res nisem šla, sem pa na sobnem kolesu pregonila 15 km in prelila vsaj kak liter znoja. Je teklo po meni.... Jutri bom poizkusila biti brez mavca. Sem že spravila moj "mavčni body", ker ge niti gledati ne morem več. Jutri grem k moji zdravnici opraviti ene preiskave in prav zanima me, kakšna bo moja kri. Vam bom povedala, ko bom dobila izvid. Joj, kako sem vesela, da vam lahko pišem tudi doma !!! Zdaj grem spet malo brati knjigo. Imam mir, ker je otrok šel igrati tekmo na Ptuj. Ena redkih nedelj popoldan, ko sem sama in je okoli mene tišina - blaženost na zemlji. marjanca45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

16. okt 2005 17:37

Bonaca, si krasna faca. Če bi imela to sliko v albumu že prej, vas ne bi tako prestrašeno gledala in iskala, ko ste sedele okoli mize ! Punce, taka je, kot je v živo ! Zobe ima kot bisere. marjanca45

bonaca  

16. okt 2005 20:45

Hvala, hvala, Marjanca. Ko sem mojemu povedala, kakšne pohvale so me doletele, je rekel, da mi bo svinec v hlače nabasal, da me ne bo preveč dvignilo, da bom ostala trdno na tleh. bonaca

bonaca  

16. okt 2005 22:14

Marjanca, hvala tudi Žigecu, da ti je omogočil, da si med nami tudi ob sobotah in nedeljah. bonaca

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

16. okt 2005 22:36

bravo punce Lep dan še naprej Dušan

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

17. okt 2005 3:47

Dobro jutro punce!!! Trikrat HURA za tvojega sina, da mu je uspelo prekinat internetni mrk.Tale internet je super stvar za reševanje težav.Tako hitro se dvigneš in greš naprej!!Včasih si pa tuhto, sam pri sebi in to ni bilo dobro.Samo z dieto se moram s kulirat!Včeraj sem grešila, pa moram danes popravit z sadnim dnevom.To je moja šipka točka, ko iščem tolažbo v hrani.Vem, da moram te napake čimprej odpravit!Tako fino mi je šlo, pa sekunda in se vse podere. Marjanca za čestitat ti je , da si 15km pregonila na sobnem kolesu.Jaz na njem nimam volje, niti vsedem se ne nanj.Kako sem nesramna do njega,a ne!!Dokler imaš zdravje ne znaš cenit take stvari. Zelo si pridna in dosledna do svojega zdravja!!Si mi dala mislit!! Kje je pa naša Lanes??Me zanima, če si še naprej tako vztrajna glede diete in telovadbe?? Bonaca, tvoj mož ima kar dosti dela s tabo!!Ha,ha,ha! Saby,da bi se držale glede lune, pri vodi, ni šans.Tega jaz ne prakticiram.Sem pa za enodnevni post,ko si ga sam določiš!! Dušan, tudi tebi BRAVO za sporočilo!! Lepo preživite dan in naj bo čim bolj veseli!! Vas pozdravlja Helena Čao,čao! helena45 Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 17. okt 2005 03:50:54

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

17. okt 2005 5:59

Dobro jutro dekleta in fantje! Vesela novica: še 3 cm manj v pasu, torej skupaj 5 cm. Jupi! Danes je 15 dan od začetka ločevalne diete, pa kar nekako gre. Evo Helena, vse se bo uredilo, samo ne obupati. Jaz sem tudi mislila, da mi ni pomoči, pa glej, kar nekako rintam - in zmanjšujem centimetre. No, ko jih bo čez 50 manj, bo pa res tiso pravo, ha ha! Vsem želim lep dan, čeprav je polna luna! Pazite se je, ta je včasih nesramna! Dušanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti