14. okt 2005 22:43
Hojla!
Ne morem verjet,pridem iz službe pa prost računalnik.Sem morala takoj izkoristit priliko.
Marjanca,šmorna sem se najedla,bi ga še več,a sem ga nesla v službo in potem ko je zmanjkalo,ja pač zmanjkalo.
Helena,pa ne se no tako sekirat.Saj pride kdaj trenutek,ko se kaj zalomi,ko nas kdo znervira,ko nam gre vse narobe.Pa hrana ni čist nč kriva,ne se spravljat nanjo.
Sej so že punce povedale,pojdi tekat,pojdi v gozd pa si mal daj duška z kričanjem(pa ne preveč,da ne boš kakšnega medveda zbudila),karkoli,sam hrano pust pri miru.
Al pa pridi večkrat na naš forum,se izpovej in saj vidiš,takoj se najde lepa beseda.
Saj tukaj držimo drug z drugim in če je hudo tebi,je hudo tudi nam.
Jutri je nov dan,glava te bo prenehala bolet,konec tedna je tu,boš videla,da bo bolje.
Če si se pa pregrešila,pa tudi nič hudega,kar lepo nadaljuj naprej,pa bo vse vredu.
Požarna vaja pri nas v službi je uspela,sem lahko z gasilnim aparatom poskusila gasit.Mi je gasilec pokazal,kako se trdno cev drži,ha,ha.Če se bo katera preveč pregrela,naj kar mene pokliče,ha,ha!
Ja orbitrek je pa zakon,ni kaj!
Predvsem je to najboljša priprava za nabiranje prahu in obešanje perila.
Zato ga priporočam vsem,da si ga čimprej nabavite in če kdaj ne boste imeli kaj pametnega počet,ga lahko greste celo gonit.
Robida,seveda,ti kar pridi,da bo nas več.Vidim,da jih je veliko tukaj,ki sicer nič kaj ne pišejo,pa nas očitno kar redno berejo.Mene nič ne moti,če se nam bodo pridružili tudi bralci tega foruma,kaj pravite punce.
Tega lokala v Vojniku ne poznam,bi ga lahko kaj opisala,prosim.
Mejte se lepo!
Helena,jaz poznam eno žensko,ji plačaš jurja,se pa namest tebe sekira!
Marjetka cvetka
Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 14. okt 2005 22:46:57