17. okt 2005 6:19
Dobro jutro, rožice moje drage in naši cvetki moškega spola ! Ja, bom povedala mojemu sinu, da ste vesele. Saj je že včeraj rekel : "Evo Marjanca, zdaj pa le na klepet, pa da se ne bo tipkovnica vžgala !" Helena, gonila sem že kar kmalu dopoldan, ob pol desetih, potem se tudi meni ne da več. Pa z ne preveč polnim želodcem je tudi dosti lažje. Le malo grozdja sem pojedla prej. Pa da ne boš mislila, saj se znojim le 1x tedensko, za kaj več mi zmanjka volje. Nisem tako pridna kot Lanes in Tuna. Helena, tudi ti boš enkrat spoznala, da delaš le sebi slabo, v kolikor ga dosti biksaš. Potem pa je človek še slabše volje, kot je bil pred tem, ko je mislil, da bo s hrano pregnal težave. Ne gre na ta način. Pravi način je znojenje na kakršenkoli način. Meni se vedno zdi, kot da mi z znojem odteka slaba volja in jeza. Pa kako dolgo se ne utrudim, če jezna kaj počnem ! Dvakratni učinek ! Je pa res, da pride dan, ko nam nič ne gre oz. gre vse narobe. Sem se tudi že sama večkrat vprašala, zakaj se ob težavah vedno zatečemo k hrani. Sama tega, odkar sem na 3MD ne počnem več, ker vem, da me hitro lahko zanese, potem pa bo še slabše. Danes si sadna in se boš kar boljše počutila, verjemi. Duško, zdravo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dušanka, slej ko prej se vztrajnost splača. Sem vesela za tvoje minus cm. Bonaca, ponosen je lahko na tebe tvoj možek in naj se kar trudi, da te bo obdržal ob sebi ! Takih žensk ne najdeš kjerkoli ! Maša, kje si ????? marjanca45