14. okt 2005 12:27
Tudi jaz sem še tu! Danes je moj 1. sadni dan v tem krogu in se počasi spet navajam na 3MD ritem prehranjevanja. Zaenkrat mi gre v redu, malo sem grešila samo na Š dan, ker sem med kosilom in večerjo imela samo dobro uro presledka. Pekli smo kostanj in se mu nisem niti nameravala upreti - ko sem prišla domov, pa sem bila preveč lačna, da bi ga čakala več kot 1 uro. Zanima me pa nekaj - kot vidim, se vas vse več ne drži tega, da naj bi bilo za večerjo pol kosila (brez kruha in vode) na B in Š dan. Pa vam vseeno uspeva? Jaz imam tako problem, ker pridem pozno domov in imam med tednom samo bolj pozno kosilo, za večerjo pa pojem kak sadež ali pa le vodo. Pa se bom morala ščasoma drugače organizirati (kosilo v službi), ker bodo sicer kile po koncu diete spet šle počasi, a vztrajno gor. Po moje sem kar tipičen primer tistega sindroma, ki ga je zadnjič lepo opisala Tuna (ko lahko prideš na to, da živiš samo še od zraka), sama sem se tega najbolje zavedla s prebiranjem Montija. Bo še hud boj, že vidim! V zadnjem času sem se precej navdušila za orbitrek oz. sobno kolo, pa se ne morem odločiti med njima. Kakšne so kaj vaše izkušnje Se mi zdi, da je orbitrek (oz. eliptični trenažer) še boljši, že zato, ker pri vadbi ne sedimo. A se da pred nakupom te naprave kje sprobati? Prosim vas za kakršen koli koristen napotek, tudi o kakovosti in znamkah, cenah... Me veseli, da se dogovarjate za srečanje - sem zraven - in glasujem za november in tudi z okolico Celja bi bila zadovoljna, blizu mi je tako kitajska varianta kot Štroman. In obljubim, da bom imela s seboj digitalca, da vas malo poslikam... Lep dan, Encijan