14. okt 2005 12:51
Marjetka cvetka je napisal/a: |
A bo šla katera na veliko Kulinarično srečanje v Maribor,ki bo 22 oktobra? Marjetka cvetka |
14. okt 2005 12:51
Marjetka cvetka je napisal/a: |
A bo šla katera na veliko Kulinarično srečanje v Maribor,ki bo 22 oktobra? Marjetka cvetka |
14. okt 2005 12:52
Encijan, jaz prav uživam na sobnem kolesu in to zato, ker zraven lahko gledam TV ali pa berem knjigo, da čas hitreje mine. Ampak bolj strokovne napotke pa boš po moje dobila od Tune , ki je pravi maher za "mučilne" naprave. Očitno si se res zelo resno lotila 2. kroga, kot sem že predvidevala. Tole s poznim kosilom je res sr... Kaj pa če bi res nekaj pojedla v službi, pa potem večerjo doma ? Izkušenj s tem časovnim zamikom žal nimam, ampak po moje je to res blizu tistega, kar je zadnjič pisala Tuna. Telo pač z rednimi obroki želimo navaditi na neki red in da bo "kuril" hrano oz. kalorije. Pri tvojem načinu pa je po moje malo zmeden. Ne vem, saj ti bodo še druge povedale, ampak po moje ne bi bilo slabo, če bi v službi res nekaj pojedla. Srečale pa se bomo, definitivno ! Se res že veselim ! marjanca45
14. okt 2005 12:58
Tuna, sva že dve. Helena, tebe lahko pridem spotoma iskati in te dostavim domov. Pa še katero na poti iz Konjic v CE. Marjetka cvetka, Encijan , kaj se bo dogajalo na tem srečanju ? marjanca45
14. okt 2005 13:06
Marjanca jaz nimam kej velik pojma o teh napravah, meni bi bilo ljubše kolo, ker v fitnesu mi na trenežerju ni kej fajn delat, se preveč utrudim. Ti pa na Orbitreku dela več mišic kot na kolesu. Encijan mislim da je vseeno zakaj se odločiš, samo da migaš. tuna
14. okt 2005 13:08
Encijan,žal imam takrat službo,prosto pa na soboto zelo težko dobim,ker bi bile rade takrat vse fraj. Je pa Ribica rekla,da zagotovo gre na to srečanje. Sigurno pa pridem na naše srečanje,18 november je ravno pravi datum,dan je pa tudi ustrezen,torej petek.Tudi sem za ta datum. A veste,da jaz še nikoli nesem bila v kakšni kitajski restavraciji in da mi tale varianta postaja vedno bolj všeč. Pa ravno včeraj so se moje sodelavke pogovarjale,kakšne imenitne jedi dobiš tam.So mi začele sline v potokih tečt. Danes bom imela pa v službi eno popestritev.V naši tovarni bodo izvedli gasilsko vajo in se bomo morali delavci evakuirat iz stavbe,potem si bomo pa še ogledali postopek gašenja.Spomnite se ob štirih name,ko bom dirkala po stopnicah navzdol,ha,ha! Mejte se lepo in držite pesti,da bo jutri lepo vreme! Marjetka cvetka
14. okt 2005 13:10
Marjanca,danes bom pa jaz za večerjo uživala šmoren,namakala ga bom pa v marmelado! Marjetka cvetka
14. okt 2005 13:28
Marjetka cvetka, jaz sem se ga včeraj tako najedla in tekoče jedilne čokolade zraven, da mi je bilo kar slabo. Ga imam kar za nekaj časa dosti. Mogoče pa se bomo dogovorile za kitajsko restavracijo. Jaz imam to hrano zelo rada in jo tudi doma dostikrat naredim v voku. Danes je pa eden redkih dni, ko sploh ne vem, kaj bom jedla. Kako je to fajn. Z mojim "malim" greva v shoping, pa se bom tam odločila, kaj bom dala v sebe. Konec tedna pa bo lep, sem včeraj poslušala. Še v ponedelje bo sonček, čeprav bo zjutraj hladno. marjanca45
14. okt 2005 13:41
Zdravo dekleta!! Marjana ne morem se še odločit.Bom sporočila.Danes je zame težak dan.V službi sem imela eno sranje in me je znerviralo.Tako, da sem šla na veliko grešit.Zaradi sranja se pa sekiram, da sem čist na tleh in še glava me boli.Trenutno sem zelo slabe volje in mi ni za pisat Brez zamere!! Čao,čao! helena45
14. okt 2005 13:54
Helena pa se splača zaradi službe in zlobnih ljudi zanemariti vse kar si naredila do sedaj. Bolje da naklofaš na računalnik tvoje težave, ali greš v gozd in se zdereš, ali letiš 6x okoli hiše, samo jest ne, ker tako ne boš nič manj jezna samo še bolj te bo jezilo, da si se spet pregrešila. Saj jutri bo že bolje. Lp tuna
14. okt 2005 13:58
Živio! Encijan tudi meni ne Monti marsikaj razjasnil, ga definitivno priporočam tudi ostalim, da ga vsaj preberejo. Sama imam orbitrek. Meni je bolje, ker dela več mišic, ker pri kolesu sediš ravno na tisti, ki nam ženskam povzroča največ težav, skrbi... Jaz pa bi vsekakor rada malo manjšo R**!!! Je pa dober tudi za roke in prsne mišice, če se le potrudiš in ob vadbi uporabljaš tudi te mišice. Mene 18. nov. Zagotovo ne bo ( beri izpitno obdobje), Tudi 28. nov. je že rezerviran na mojem razporedu. Kaj morem, najprej obveznosti potem zabava. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piščančja juha s tortelini
Orehova rolada