Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

13. okt 2005 13:24

Marjanca če pa imaš v mislih kakšen dober kmečki turizem, potem bomo se morale srečati nekje bolj na deželi. Ha,ha, ha .... Pa boste morale vi priti bliže k meni .:) Pa sneg vam skoraj zagotovo ne uide. Raje ne, se še katera izgubi, pa ve "mestne" niste najbolj navajene vozit po zasneženih cestah, bi bilo verjetno kar nekaj preglavic... :) Pa brez zamire. Marija hvala, sem včeraj iskala pa nisem našla na internetni strani letakov. Sicer se mi je malo čudno zdelo, ker vem da imajo navadno vso ponudbo na netu. Pa sem raje kar vprašala, je lažje. :))) Marjetka Cvetka ali pa nekje bližje tebi tudi tam okoli je veliko kmečkih turizmov. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

13. okt 2005 13:32

Rožica,kje vidiš kakšne mestne frajle,tukaj smo tudi zdrava okrogla kmečka dekleta iz hribov doma. Sneg nam ne pride do živega,treniramo vsako zimo.Na kmečkih turizmih ponavadi kuhajo tudi konkretno kmečko hrano,to pa ne bo za nas hujšarice,bomo mogle pol še sneg kidat. No mal heca mora bit,saj je že to pol zdravja,da smo dobre volje!! Po makarončkih mi želodček prede,kot zadovoljen maček,še 3 ure pa bo konec službe. Imejte se sončno! jesen

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

13. okt 2005 13:36

No jaz se sploh ne branim Celja, bom vsekakor prišla, pa še daleč mi ne bo treba. Nimam pa zdajle nobene pametne ideje. Bi se pa pomojem morale kar kmalu zmeniti, ker je decembra strašna gužva in vprašanje če bomo dobile prostor. A bomo jedle a bomo samo vodo pile? Kaj pa Kitajska restavracija?Kok sem jaz lačna? LP tuna

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

13. okt 2005 13:41

Ups se oproščam jesen! Veš pa nebi bilo slabo malo kidat, najprej nekaj kalorij pokurit, potem pa.... Tuna poglej v beležko!!! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

tuna  

13. okt 2005 13:48

Jesen a ti je uspelo odpreti album? Lp tuna

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

13. okt 2005 13:55

Ja Tuna uspelo,pa sem mislila,da je to kakšen natečaj za manekenke.Moja "malenkost"sploh ne paše med vas,ki ste same suhice.Po moje res lahko edino v jezike še shujšate.Za mojo sliko,bi morali povečati obseg albuma,al se bom pa slikala na 100 m razdalje. Rožica saj ga kidamo kar naprej tako ali drugače a ne. Lep dan ! jesen

tuna  

13. okt 2005 13:59

No prosim te, kaj pa samozavest, sej tud me smo imele višek. Si predstavljaš 10 kg masti na moji riti... Lp tuna

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

13. okt 2005 14:10

Tuna, kitajska restavracija mi je pisana na kožo. Jaz sem za.Super predlog. Mi je v osnovi vseeno, samo da je hrana. Pa konec diete bo.Pa juhuhu po žlici!Tuna mi je všeč, ti imaš kokretne predloge. Se menimo za kavo, ti kar določiš datum, se menimo za novoletno praznovanje pa bum s predlogom za restavracijo. Res si faca! bonaca

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

13. okt 2005 16:40

Torej punce jaz poznam nekaj kitajskih restavraciji v Ljubljani, tko da to ne bi bil problem kakšno najti, samo res bi morale približno vedeti koliko nas bo in kdaj bi šle. Iz lastnih izkušenj vem, da so v decembru zelo zasedeni. Torej zbiramo predloge, potem bomo pa videle v katerm koncu bi bilo najbolje kakšno luštno gostilno, restavracijo ali kmečki turizem najti in akcija!!!!!!!!!!!!! Meni niti ni problem tudi v Celje se zapeljat. Fino bi pa bilo, da bi se nekje do konca meseca zmenile, da ne bomo potem na suhem ostale in bodo drugi žurali, me bomo pa doma. claudia12

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

13. okt 2005 18:20

Pravkar sem prišla iz službe in vas poskušala na hitro prebrat, pa ni šlo, ker so vam skoti tako razvezali jezičke, da so vam prsti kar leteli po tipkovnci. Sem za srečanje. Kitijska restavracija je super ideja. Zaenkrat samo toliko. Si grem pripravit sadno solato, ker jaz sem danes na sadju in pred odbojko moram dobiti malo vitaminčkov v sebe, da ne padem dol. Zadnja dva dni se počutim bolj zaspano. Mogoče sem pa res malo pretiravala z rekreacijo in hodila bolj pozno spat. Se bom poboljšala. Tuna se vidiva danes na odbojki, kajne. Imejte se frajlice in frajerja, pa brez grehov. LANES

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti