Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

14. okt 2005 4:11

helena45 je napisal/a:
jesen je napisal/a:
Rožica,kje vidiš kakšne mestne frajle,tukaj smo tudi zdrava okrogla kmečka dekleta iz hribov doma. Sneg nam ne pride do živega,treniramo vsako zimo.Na kmečkih turizmih ponavadi kuhajo tudi konkretno kmečko hrano,to pa ne bo za nas hujšarice,bomo mogle pol še sneg kidat! jesen
helena45
Nas je še več iz hribov Rrožica, nisi sama!! helena45 Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 14. okt 2005 04:13:39

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

14. okt 2005 4:32

Dobro jutro vsem suhim in debelim !!! Tuna še prej moram, marsikaj postorit, če si za vse sam.Vi mlada dekleta ste znale moške vklopit, da vam primejo za ženska dela. časi so drugačni zdaj, kot včasih. Tudi same smo si krive, kaj češ.Boš zdaj učil(starega),ne se hecat!! Bonaca tudi jaz msilim, da tole naše druženje raste počasi v prijateljstvo. Danes smo pa sadne,ane dekleta?? Še nekaj moram reč!!Včeraj ste se pa naklepetale!!Bravo dekleta!Nam malo manj zgovornim, ni dolgčas. Vas lepo pozdravlja Helena helena45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

14. okt 2005 6:23

Dobro jutro, rožice moje drage ! Glede našega srečanja mislim, da bi bilo fajn ga imeti še v novembru, ker decembra se začenjajo že vse ostale čage. Da bi pile samo vodo in čajčke - ni šans. Na vodnem dnevu ne bo nobena, zato si bomo pač naročile hrano, ki jo na ta dan lahko jemo. Kje bomo, je odvisno po moje tudi od tega, koliko nas bo. Kaj pa Štormanov hotel v CE ? Tja sicer hodim jest samo črnega in rdečega barona in je orgastično dober ! Prostora bo tam dovolj. Ne vem, samo razmišljam, ker lokalov v CE sicer ne poznam kaj dosti. Kitajsko eno poznam na Teharjih, samo, če nas bo več, tam po moje ne bo dovolj prostora. Jesen, veš, saj res nismo bile vedno take, kot je že Tuna rekla. In niti slučajno se ne smeš sramovati same sebe. Si takšna kot si, če komu ni všeč, naj se obrne stran. Sem že včeraj pisala, da zunanjost pač ni vse. Poznam veliko "lepih" ljudi, ki pa so znotraj tako zelo prazni................... Tako da ti kar lepo pripopaj eno sliko, da bomo vsaj vedeli, čigave so besede, ki jih beremo. Je čisto drugačen občutek, če človek piše nekomu, ki ga tudi vizualno pozna, kaj šele, da se z njim sreča, tako kot se nas je že kar nekaj. marjanca45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

14. okt 2005 7:38

Hojla! Kako kaj punce in fantje! Super,predlogi že padajo! Marjanca,Jaz kar navijam za Štormanov hotel,imajo super natakarje. A bo šla katera na veliko Kulinarično srečanje v Maribor,ki bo 22 oktobra? Rožica,Helena,Jesen,sem tudi jaz iz kluba kmečkih deklet,sneg kidat pa tud znam, ampak trenutno ma sneg nič ne mika. Jesen,saj lahko daš v album samo doprsno sliko,kot sem storila jaz,ker tudi moja podoba ne pride cela not.Le pogumno,pokaži se svetu! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

GOGA VRHOVŠEK  

član od: 20.4.2005

sporočila: 54

14. okt 2005 8:32

Hojla! Kako ste kaj? jaz sem super: trenutno -2 kg in sem navdušena nad 3MD. Samo dopoldne sem ful lačna in komaj čakam, da pridem domov. Zvečer pa sploh nič ne jem, ker mi ne paše in je prekratko obdobje od poznega kosila. Mislim, da mi tudi aerobika ful pomaga... Najtežji mi je sadni dan, ampak z vašo pomočjo mi tudi to zaenkrat uspeva. Pred sabo imam sliko z morja v kopalkah in mi ne pride na pamet, da bi jedla sendviče iz avtomata, ki so v neposredni bližini. Tudi jaz jih imam 30 in sem zelo motivirana za tole naše življenje, ki je res prekratko. Mamo sem zgubila pred 4 leti pri 49-ih za rakom na dojki in vem, kako je treba vsak dan uživati! Bodite v cvetju, Goga GOGA VRHOVŠEK

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

14. okt 2005 9:59

Evo tudi mene, danes sem malo pozna sem bila pri zdravniku. Zdaj pa moram nadoknadit te tri ure dela, so me kar zasipal ko sem stopla v pisarno. Ne morem verjet samo 3 ure me ni, pa me vsi tako pogrešajo, no pa saj je kar fajn občutek, ko veš da te nekdo potrebuje, a ne. Spomnila sem se na kitajsko ker jo odpirajo blizu mojega doma (Kladivar), pa me že sedaj vleče tja. Pa vsaka bo tam nekaj našla zase. Čeprav tudi Štorman ni kar tako, Ali pa Amerika tam imajo dobro balkansko hrano, pa veliko prostora. Mislim pa tudi jaz da bi bilo bolje da se dobimo že v novembru, ker v dec. bomo že imele svoje fešte in bo težko uskladiti termine. Goga čestitam, kar takoj naprej. LP tuna

maza  

član od: 27.1.2005

sporočila: 35

14. okt 2005 12:07

Pozdravljeni vsi skupaj! Ja, že dolgo se nisem oglasila.Imam v službi tako gužvo in direndaj,vas pa spremljam redno čeprav po hipih. Da ne bo kdo mislil, da sem obupala,jok!Moja dieta teče lepo naprej,saj dnevi minevajo kot da bi jih pihnil.Tudi nekaj kg je že manj,počutje pa je čisto odvisno od dneva.Opažam,da sem zvečer bolj brez energije,polnoč me bolj malo kdaj ulovi,kar pa je bila prej stalna praksa. Tako kot Goga tudi jaz komaj dočakam pozno kosilo.Goga žal mi je za tvojo mamo,tudi jaz sem jo izgubila pri dopolnjenih 50.letih,za isto boleznijo,samo da sem bila jaz veliko mlajša od tebe.Te težke izkušnje so nam dale drugačen pogled na življenje,predvsem pa nikoli ne obupovat .Dokler smo živi,lahko spremenimo na bolje marsikaj. Imele ste super srečanje, res super.Tudi vsem neudeleženim bi pasala smejalno čvekalna aerobika, za telo in dušo. Joj,me že kličejo.Lepo se vsi imejte, radi se smejte in ostanite tako polni pozitivne energije še naprej čaooo! Sporočilo je spremenil(a) maza dne 14. okt 2005 12:17:10 Sporočilo je spremenil(a) maza dne 14. okt 2005 12:21:50

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

14. okt 2005 12:27

Tudi jaz sem še tu! Danes je moj 1. sadni dan v tem krogu in se počasi spet navajam na 3MD ritem prehranjevanja. Zaenkrat mi gre v redu, malo sem grešila samo na Š dan, ker sem med kosilom in večerjo imela samo dobro uro presledka. Pekli smo kostanj in se mu nisem niti nameravala upreti - ko sem prišla domov, pa sem bila preveč lačna, da bi ga čakala več kot 1 uro. Zanima me pa nekaj - kot vidim, se vas vse več ne drži tega, da naj bi bilo za večerjo pol kosila (brez kruha in vode) na B in Š dan. Pa vam vseeno uspeva? Jaz imam tako problem, ker pridem pozno domov in imam med tednom samo bolj pozno kosilo, za večerjo pa pojem kak sadež ali pa le vodo. Pa se bom morala ščasoma drugače organizirati (kosilo v službi), ker bodo sicer kile po koncu diete spet šle počasi, a vztrajno gor. Po moje sem kar tipičen primer tistega sindroma, ki ga je zadnjič lepo opisala Tuna (ko lahko prideš na to, da živiš samo še od zraka), sama sem se tega najbolje zavedla s prebiranjem Montija. Bo še hud boj, že vidim! V zadnjem času sem se precej navdušila za orbitrek oz. sobno kolo, pa se ne morem odločiti med njima. Kakšne so kaj vaše izkušnje Se mi zdi, da je orbitrek (oz. eliptični trenažer) še boljši, že zato, ker pri vadbi ne sedimo. A se da pred nakupom te naprave kje sprobati? Prosim vas za kakršen koli koristen napotek, tudi o kakovosti in znamkah, cenah... Me veseli, da se dogovarjate za srečanje - sem zraven - in glasujem za november in tudi z okolico Celja bi bila zadovoljna, blizu mi je tako kitajska varianta kot Štroman. In obljubim, da bom imela s seboj digitalca, da vas malo poslikam... Lep dan, Encijan

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

14. okt 2005 12:30

Rožice, dajmo kar določiti en datum v novembru, po moje nekje na sredini. Ste za petek, 18.11.2005 ob 18. ali 19. uri v Celju ? Glede na število prijav bi se pa lahko dogovorile za prostor. Pri kitajski hrani brez vilic in žlic se prav gotovo ne bi mogle zrediti, saj s palčkami človek ne more ne vem koliko pojest, ga prej mine.... Dajte predloge na dan. Kaj prehitevam ? Če bi pa tako zelo rada videla, da bi nam enkrat končno ratalo priti skupaj z malo širšega območja ! Andrinaaaaaaa, si si pa vzela kar dolgi mrk. Samo da nisi obupala. Kako pa kilce ? Maza in Goga, krasno, da sta še z nami. Žal imata eno hudo stvar skupno, na srečo pa sta obe pogumni in polni volje šibata dalje skozi življenje. Pa konec koncev, kaj pa človeku sploh preostane, samo včasih je res težko. Ampak smo trdoživi - na srečo. marjanca45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

14. okt 2005 12:49

Evo jaz sem za petek 18.11. 2005 bilo kje, bom pa že privlekla mojo shujšano rit na požrtijo, kaj ne? ha,ha,ha......Mislim da bomo punce v okolici takoj za, samo druge me skrbijo, Primorska, Gorenska, Štajerska.....imam tudi 2 postelji fraj če bi katera želela prespati sploh ni problema, da se ne vozite tako daleč domov. Marjanca upam da nam bo tole ratal, sej veš da z našim pohodom ni bilo nič, kar težko je uskladit termine, morda bo tole bolje izpadlo, saj si bomo lahko ostale dogodke prilagajali, ker bo termin 18.11. že rezerviran. Punce kaj pravite, katera je za? Lp tuna Sporočilo je spremenil(a) tuna dne 14. okt 2005 12:50:15

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti