Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

15. okt 2005 9:59

Jutro! Tuna saj jez bi si vzela malo časa, pa imam izpit ravno na tisti dan. Upam da bom uspela skombinirati vse. Pustimo času čas. Ne vem pa, a sem bolj za kitajsko al za Štormana. Glede na to, da vem kje je Štorman sem bolj za tega. Nebi se rada zgubila. Pa še živa glasba me je nekako pridobila za svojo. Glede prenočišča pa ni skrbi, imam sorodnike v Celju. Vendar doma ne bodo ravno veseli, če me ne bo domov. Se med tednom tudi bolj malo vidimo. Tako da se trenutno muckam z mojim muckom, kdaj pa bodo prišli še manjši mucki pa še ugibamo :))) Vsekakor pa delamo na tem :)) Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

15. okt 2005 12:40

Hojla pupe moje!!! Sem spet malo na forum pokukala in vidim da pripravljate srečanje. Jaz bi se srečanja udeležila, kljub temu da trenutno pavziram z dieto. Sicer me je nekaj prijelo da bi ponovno začela z 2. krogom, ampak je zaenkrat stvar še v luftu. Bomo videli če bo v ponedeljek dovolj volje za štart. Kaj pa ostale z obale? Se skupaj odpravimo na Štajersko? Je res fino da je datum malo bolj oddaljen in si lahko zorganiziramo prosto takrat. Komaj čakam da vas spoznam! Sedaj pa z malo šibam na sonček! Pozdravček! tejčica

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

15. okt 2005 13:14

Hojla ! Primorke se počasi javljajo! Mislim da, so na srečanju dobrodošle vse, tiste ki so na dieti, tiste ki so bile, tiste ki so vmes,.... Vsaka ima svoje izkušnje, svojo zgodbo, marsikatero od teh zgodb že poznamo, ne poznamo pa osebka, ki se skriva za njo. In pridite ravno zato, da se v širšem krogu spoznamo, si izmenjamo napotke,...mogoče koga spodbudimo k dieti, predvsem pa da se družimo in navsezadnje fizično spoznamo. Upam da bom zmogla še v Celje. Če v Kranju zaključim ob pravem času, zagotovo pridem. Lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

15. okt 2005 15:44

En lep sončen pozdrav! Kako ste? Jaz dobro. Spravljam se k pisanju seminarske naloge pa mi nikakor ne gre od rok, da bi sploh začela, nimam prave volje. V TOR se mi začnejo predavanja. Sploh si ne morem zamisliti, da je šel čas tako hitro, toliko počitnic je bilo pa so minile kot bi pihnil. Včeraj sem zaključila s terapijami. Moram povedati, da so mi masaže za ramena in križ prav prijale. Morate probati punce, je res fajn občutek, ko si masiran. Še posebno, če te masira kak dober tipček. Enemu je blo tak nerodno, da mi je rekel, da naj modrc pustim na sebi pa mi ga je pol on odpel, ful je bil hecn. Drugače se moraš do pasu slečti. Me veseli, da bi imele prednovoletno srečanje, dobra ideja bejbe. Tudi meni je všeč predlog s kitajsko restavracijo, saj tudi sama še nisem nikoli jedla v le tej. Drugače pa je meni osebno zelo dobra gostilna Asado v Levcu, to pa zato, ker obožujem morske jedi... Lepo se imejte in uživajte! saby

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

15. okt 2005 16:39

Ribica,pozdravljena spet med nami! Ne bo me na srečanje v Maribor,ker imajo naši mali taborniki takrat kostanjev piknik. Na prednovoletno žurko pa pridem,pa če kamenje pada z neba. Tejčica,lep pozdrav še tebi. Vidiš,jaz sem že v tretjem krogu in mi prav fajn gre.Pa ja ni tak hudo,sam prevelikih ciljev si ne smemo zastavit,pa je. Rožica,poskusi priti,sej je vseeno če mal zamudiš.Samo da se nam mal pokažeš! Helena,sej bo šlo,kajne!Danes je že verjetno bolje. Uživaj življenje kolikor se da,ne pusti se nikomur da te spravi na tla.......... Mejte se lepo! Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 15. okt 2005 16:41:53

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

15. okt 2005 18:25

Madonca ste klepetave in zabavne. Tako je tudi prav. Kdaj, če ne sedaj..... ne poznam vas, vendar si vas predstavljam. Včasih katero še zamenjam.... Le pogumno naprej! Glede nakupa "kolo ali orbitrek" bi se odločila za orbitrek. Sama ga imam in lahko povem, da mišice na nogah, rokah in prsnem košu prav dobro delajo med vajo. Ali morda katera vozi vzratno z njim? Poskusite! Super vaja. Migla

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

15. okt 2005 19:24

Migla,jaz gonim orbitrek nekaj časa naprej,pa ša mal nazaj.Res je super zadeva. Marjetka cvetka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

16. okt 2005 4:38

Dobro jutro suhice in malo manj suhice!!! Punce, kakšna svetla noč!!Izkoristila sem jo za tek.Za mano je 4km pretečene poti.Odvrgla sem bremena in se znova napolnila.Tako, da sem pripravljena na vse!!Sedaj grem v službo, delam celi dan. Fino se imejte in mnogo se smejte!! Tuna, imaš prav glede moža!! Bonaca slika je pa super.Delovno še na sliki. Lep dan!! Čao,čao!! helena45

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

16. okt 2005 12:23

Pozdravljeni! Kako ste? Vidim, da je čez vikend tu malo bolj tiho, ker imate verjetno vikend zase in svoje drage, sicer pa je prav tako. Jaz sem bila včeraj na kostanjevem pikniku, danes pa sem napihnjena kot žaba, imam vetrove, v glavnem sama sebi smrdim. Imam danes zato sadni dan. Jutri pa grem na vodo, k je polna luna. A še ktera prakticira vodo na ta dan? Lepo nedeljo vam želim. saby

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

16. okt 2005 15:59

Helena, sem dodala novo sliko, glede na to, da je prejšnja izginila. Pa tekla si sredi noči. Si pa korajžna, ni kaj. Pridna! Pa želim ti, da bi ti tale delovna nedelja minila čim hitreje. bonaca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti