13. okt 2005 6:13
Dobro jutro, evo naša Helena spet prva, danes pa malo zamujaš, ane? Dušanka tudi jaz se pridružujem ostalim, ne menjaj dni ampak lepo po redu dalje, sej ni panike ampak grehov naj bo čimmanj. Tudi jaz sem včeraj jedla ajdovo kašo, sem si jo zmešala s kislo repo in je bila odlična. Začela sem uvajati zajtrke, ampak sem včeraj pojedla za zajtrk en Sunny Bisk z navadnim jogurtom, pa sem bila že ob 12h tako lačna da mi je bilo kar za umret. Se mi zdi da sem manj lačna če zjutraj jem samo sadje. Res pa je da imam dopoldne 3 sadne obroke, to je pa tudi nekaj. Sem se danes stehtala 58.70 kg tako da požrtija ni pustila nobenih sledi, zdaj pa bom začela še bolj rekreativno živet, danes odbojka, jutri in v pon. pa fitnes. Rožica mene pa zanima od kod si? Drgač pa akcija Ozimnica traja res do 30.11. Jaz sem zdaj kupila še repo in je tudi dobra, ravno prav kisla in mehka. Njami... A ste videle včeraj po Tv škote, ki so kazali riti, no pa so res spodaj brez. V Celju so bili prav živahni, je bilo celo mesto napolnjeno z njimi, pa takšni veseljaki so. No punce se še beremo kaj, LP tuna