12. okt 2005 21:16
Rožica je napisal/a: |
Mogoče katera ve, če imajo v merkatorju še tisto akcijo (kumarc, rdeče pese, repe,...) od Ete za ozimnico? |
12. okt 2005 21:16
Rožica je napisal/a: |
Mogoče katera ve, če imajo v merkatorju še tisto akcijo (kumarc, rdeče pese, repe,...) od Ete za ozimnico? |
13. okt 2005 4:24
Dobro jutro vsem na forumu!! Danes smo na OH. Ta dan mi je tudi všeč,trenutno polna energije.Dobro sem izkoristila srečanje!! Malo sem se javila, da ne boste mislili, da sem mrknila. Dobrodošla,Marjetka Cvetka,nič ne jokaj deklica ,še bo veliko srečanj in se bomo spoznali med sabo.Saj imamo veliko kg za sklatit.To je naš izziv,a ne?? Lepo preživite dan! Čao,čao helena45 Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 13. okt 2005 05:19:37
13. okt 2005 6:13
Dobro jutro, evo naša Helena spet prva, danes pa malo zamujaš, ane? Dušanka tudi jaz se pridružujem ostalim, ne menjaj dni ampak lepo po redu dalje, sej ni panike ampak grehov naj bo čimmanj. Tudi jaz sem včeraj jedla ajdovo kašo, sem si jo zmešala s kislo repo in je bila odlična. Začela sem uvajati zajtrke, ampak sem včeraj pojedla za zajtrk en Sunny Bisk z navadnim jogurtom, pa sem bila že ob 12h tako lačna da mi je bilo kar za umret. Se mi zdi da sem manj lačna če zjutraj jem samo sadje. Res pa je da imam dopoldne 3 sadne obroke, to je pa tudi nekaj. Sem se danes stehtala 58.70 kg tako da požrtija ni pustila nobenih sledi, zdaj pa bom začela še bolj rekreativno živet, danes odbojka, jutri in v pon. pa fitnes. Rožica mene pa zanima od kod si? Drgač pa akcija Ozimnica traja res do 30.11. Jaz sem zdaj kupila še repo in je tudi dobra, ravno prav kisla in mehka. Njami... A ste videle včeraj po Tv škote, ki so kazali riti, no pa so res spodaj brez. V Celju so bili prav živahni, je bilo celo mesto napolnjeno z njimi, pa takšni veseljaki so. No punce se še beremo kaj, LP tuna
13. okt 2005 6:23
Dobro jutro, rožice ! Evo še mene. No, zdaj smo že tri malo bolj zgodnje. Je bila na cesti taka megla, da bi skoraj rabila škarje, da bi jo rezala. Ampak popoldan bo pa sonce. Pa kaj mi pomaga, ko pa sem "trda" in se ne grem nobenega prelivanja znoja. Rada bi bila ta vikend čim več v ležečem položaju, da bi se hrbet res malo oddahnil, pa dvomim, ko bom v soboto zjutraj zagledala sonce, da bom pri miru. Sr.... Ko pa imam vedno slabo vest, če še 1x na teden ne preznojim kake kaplje znoja. Kaj hočemo, stara pa nora ! Želva pač ! Včeraj sem pojedla kislo zelje s tuno za kosilo in si krasno zbudila prebavo. Danes pa za kosilo jabolčna kaša s sadnimi korniči, za večerjo pa šmorn ali praženec. To jabolčno kašo s korniči tako zelo rada jem, da bi jo jedla tudi za večerjo, pa se mi zdi, da so jabolka za večerjo pretežka. Vedno me potem nekaj tišči. Ja Tuna, sem videla škotske seksi ritke ! No, malo so nam dali za pokušino, če že tam nismo mogli biti v živo. So pa pravi uživatorji ti dečki ! Nam to malo manjka. Preveč nas je kapitalizem zdivjal ! marjanca45
13. okt 2005 6:28
Veš Marjanca sej v živo pa ne zgledajo tako sexi, si predstavljaš kosmate noge in pivski vamp....blek...ali pa sem samo jaz imela to srečo, da sem naletela na dva takšna Škota. LP tuna
13. okt 2005 6:43
Tuna, ti si faca !!!!! Saj glede na to, koliko popivajo, morajo biti res že malo deformirani. Kakšna 3MD dieta marsikomu ne bi škodila - ha,ha,ha. marjanca45
13. okt 2005 6:45
Marjanca45, Tuna, sta pa res luštkani navsezgodaj, ko debatirata o škotskih ritkah, kosmatih nogicah in vampkih - tudi oni bi verjetno morali z nami sodelovati pri ločevalni, kaj mislita? Ampak smola, da so nas premagali. Ja, kdor je boljši, je pač boljši - tu ni kaj pomagati. So pa vsaj nekaj prispevali tudi za ženske oči. Danes nas ima kar nekaj OH dan in spet se bomo lahko malo sladkale, lumpe. Vsake toliko pa res paše, a ne? Lep sončen dan vsem želim in težko čakam sporočilo Tjas, kako je z njeno mamo po operaciji. Dušanka
13. okt 2005 7:12
Dušanka, z nečim pa moramo pregnati to jutranjo meglo, pa čeprav s kosmatimi nogami in vampki. Veš, jaz si sedaj po dieti sama "doziram" sladkarije in zaenkrat si jih privoščim 1x tedensko, čeprav me včasih zelo muči, da bi to bilo bolj pogosto. Samo potem običajno izgubim nadzor in adijo moje kilce. Za nov krog diete pa nisem dovolj močna. Tako, da upam, da me ne bo premamilo. Ampak danes je moj sladek dan in to bo šmorn z raztopljeno jedilno čokolado. Komaj čakam ! marjanca45
13. okt 2005 7:18
Marjanca mislim , da ti ne potrebuješ novega kroga, le tako naprej z vzdrževanjem pa bo. Jaz obožujem sladkarije in jih ponavadi jem 3 dni zaporedoma, pol pa 1 teden ali še več nič. Jaz bom pa danes kar pečenega piščanca kupila, pa juhico iz vrečke, pa morda še zmrznjen pomfri...bomo imeli zdravo kosilo....jaz bom seveda samo piščanca in solato.... LP tuna
13. okt 2005 7:45
Juhuuuuu! Men so pa hlače postale malo ohlapne,kakšen lep občutek.Zdaj tudi nisem več vsa napihnjena,kot še pred dnevi,ko sem mislila,da se bom razpočila.Danes bodo makarončki za večerjo pa najraje ne bi nič sladkega,ker me lahko kaj premami in potem ne bo konca. Ja te škotske riti,pa res niso tako lepe,da bi se jih človek ne mogel nagledati,so pa face ti Škoti. No pa korajžno naprej ! Imejte se skrajno ... jesenKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek z lososom
Sirovi napihnjenčki z dodatkom