Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

12. okt 2005 9:35

Helena, poglej v beležko. Bonaca, pa imaš res taščo v pravem pomenu besede, ki ostalim taščam ne kvari povprečja v zlobi in zezanju. Sem kar vesela, da z mojo nimam res nič več. Tu in tam se srečava na pokopališču, pa grem hitro stran. Saj niso vse taki "fini" zmaji, samo velika večina pa je. Upam, da ne bom ena od njih ! Tuna, veš, sem pocmokala mojega velikana, kot sem vam rekla. Je kar film ugasnil, ker sem mu zakrivala pogled. Pa povedala sem mu, kako se srečna in vesela, da ga imam. Potem pa sem šla v posteljo, da je imel mir pred mano. Ampak smo res face. Kjerkoli se dobimo, je čaga in smeh !!!!! marjanca45

marjanca45  

12. okt 2005 10:11

Jesen, dokaz, da sem včeraj res veliko govorila, je mozolj na mojem jeziku, tako, da je računalnik danes enkrat za spremembo moj dober prijatelj - ker je tiho. marjanca45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

12. okt 2005 10:17

Hojla! Jaz sem še tu! Moj že tri dni enmu kolegu računalnik rihta in sem se morala razjezit da sem lahk šla mal na forum. Na srečanje žal nisem mogla,sem bila v službi,ampak naslednjič si bom pa dopust vzela,ker sem kar solzna postala,ker ste se tako fajn imele,mene pa ni bilo zraven. Dieta mi gre po planu in sem tiste kile,ki sem jih tako nemarno pridobila že izgubila. Ker sem vas dolgo brala in je moj že čist živčn,bom končala s pisanjem. Upam,da se bom lahko jutri javila. Danes sem beljakovinska in bom jedla zelenjavo z sirom in jogurt. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

gogy  

član od: 5.12.2004

sporočila: 51

12. okt 2005 10:25

Dober zjutraj vsem skupi! Lanes hvala ti lepa za tvojo podporo. (Sem morala it nazaj pogledat kaj sem napisala, da sem se ti tako hudo zasmilila ). Saj se zavedam, da se bom morala v roke vzet - ni več druge variante. 20 kg je pa res too much preveč. Hvala bogu, vas je veliko, ki ste mi za zgled napr. Saby, ki ji ob tej priložnosti čestitam in upam, da bo teža ostala, pa moja sestrica, ki je shujšala 11 kg. Zaenkrat se trudim ločevati med obrokom, za dieto pa še nisem z glavo na mestu. upam, da jo kmalu postavim na vrat. gogy

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

12. okt 2005 10:46

Živjo! Kako vam zavidam karkoli že, tudi kozarec vode!!! Kot vidim ste se imele lepo. Kaj pa me začetnice (3.10.05) Helena 45, Dušanka, Goga, Jesen, sem mogoče še katero izpustila? Ups, zdaj nismo več tako mlečene začetnice, danes je že 10 dan diete. Kakšni so vaši občutki, kako ste se / oziroma se še nisete privadile takšnemu načinu prehranjevanja? Kakšni so prvi občutki, bo za zdržat? Jaz že čutim, da se vse normalizira. Prebava spet OK, tudi napihnjenost je veliko manjša, počutje boljše. Le včeraj sem čutila neznosno lakoto. To je čisto ne normalno na proteinski dan sem navadno zelo sita. Sem še ob 21:00 pojedla en jogurt, čeprav sem se količinsko gledano zelo najedla pri večerji (0,5l ego jogurta). Danes imamo ŠKROB. Kaj bomo pa danes jedle? Za večerjo bom jaz kostanj!!!! To vem brez vskega razmišljanja! Lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

12. okt 2005 11:18

Rožica dej povej od kod si, se mi je zdelo da iz Mb, pa so punce rekle da ne. Marjetka Cvetka saj se nismo zadnjič dobile, dej predlagi naslednji termin ti, da bomo vedele kdaj lahko prideš. Jaz sem pa danes izločla moje grehe pa še moj trebuh je splahnel. Zdaj pa naprej po planu...zdravo kombiniranje hrane... Danes bom jedla kislo repo in ajdovo kašo, ostalim bom zraven skuhala hrenovko. Jutri pa bom kuhala meso, moj je rekel, da se mu lušta enga orng zrezka, mislim da bodo zrezki v omaki. Dušanka seveda bo uspelo tudi tebi, le zakaj ti nebi. Me verjamemo vate, pa še dragi te podpira. A si mož besede ali ne? Sem bila zdajle vzunaj in sem gledala, če bo kje kakšen mladec v krilu, da pokukam spodaj če ima sp. hlače, pa se še nič ne dogaja pred dvorano - v CE je 3000 škotov, je danes tekma - tako da boste vse vedele zakaj se gre.... ha,ha,ha...mi dieta škodi, mi gre samo tumhajt po glavi...ha,ha,ha.... Lp tuna

marjanca45  

12. okt 2005 11:39

Punce, danes bi se pa res splačalo priti v CE malo pod kiklce gledat ! Pa da najdem enega ta pravega, še posebej sedaj, ko sem tako gibčna in privlačna v tem oklepu - ha,ha,ha! Za kako strašilo na njivi bi bila, ko bi mi za mavec lahko zataknili slamo ! Za crknit ! Sem si napisala, da bom jedla za kosilo kislo zelje s tuno, za večerjo pa paradižnikovo solato in sir. Ker ne mislim kaj dosti časa porabiti za kuhanje, bo menda jedilnik kar držal. Rožica, jaz sem imela včeraj Š in sem jedla riž z zelenjavo, pa endivijo. Riž imam zelo rada. Zdaj sem se spomnila, koliko časa že nisem jedla prebranca. Robi, kaj ti si ga dal v sebe kaj zadnje čase ? Evo, jutri jem prebranac in rdečo peso ! marjanca45

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

12. okt 2005 11:59

Jaz sem pa mislila naredit ričet, žal sem prepozna. Sem pozabila namočit ričet in fižol. Zdaj pa razmišljam o sluzasti riževi juhi, jo obožujem in je že dolgo nisem jedla. Ker pa sem zadnje čase prevelik lakomnik bo treba še kaj dodat. Vse kaže, da se bo tehtnica nagnila na stran zejenjavnega riža. Ko smo ravno pri rižu, katrei riž uporabljate ( navaden bel brušen riž,...)? Tudi jaz bi prišla pod krilca gledat. Je pa velika možnost, da grem danes v Celje, ker mora nekdo peljat taščo in tasta, ker gresta na oddih. Hvala bogu! Ga bomo deležni tudi vsi, ki ostanemo doma. Jima vsekakor privoščim, da bi si lahko čimvečkrat privoščila, kakšne počitnice. :) Saj veste, ko mačke ni doma, miši.... Lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

marjanca45  

12. okt 2005 12:16

Rožica, jaz uporabim kar Bali riž, malo temnejši kot običajno. Doma si pa naredite pravo ČAGO !!!!!!!! marjanca45

marjanca45  

12. okt 2005 12:22

Helena, poglej v beležko. marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti