13. okt 2005 12:46
Rožica, če bi imela priložnost, bi jim prav gotovo pogledala pod kiklico, pa čeprav zagipsana, bi se že potrudila. Mogoče pa bi se jim tako zasmilila, da bi mi kar sami pokazali - ha,ha,ha. Ampak nisem bila nikjer blizu njih. Saj pa glavnih cestah pravzaprav lahko pridemo kamorkoli, samo bi po moje bilo fino kje zunaj velike gužve. Po moje od koderkoli do CE ni več kot uro vožnje. Kako je priti npr. do Celjske koče ? Ali pa kake druge, bolj "nefine" lokacije ? No, če bomo priredile to srečanje decembra, potem moramo izbrati kaj v dolini, da se ne bomo preganjali po snegu. Ali je v Celju kak dober kmečki turizem ?
Dušanka, kot praviš, k vragu pa EMŠO; srček je važen !
Tuna, bravo, da si zaživela tako hitro. Vse kar mine, ne moremo povrniti. Kar je zamujeno, je zamujeno, In zato je prav, da ve mlade živite drugače, kot smo me malo manj mlajše. Hvala pa ne vem komu, menda nam samim, da smo pa sploh "prišle k sebi" in začele vsaj sedaj živeti drugače. Boljše pozno, kot nikoli.
Claudia12, imaš ti na tvojem koncu kakšen pameten placek za srečanje ?
Jaz vas lahko povabim v Slovenske Konjice, vendar smo malo stran od glavnih cest, pa niti nekje na sredini.
marjanca45