Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

24. jun 2005 13:24

Tuna in Marjanca45, pa vidve sta že pravi manekenki! Zdaj se moram pa res v roke vzet in nehat bluzit. Ha, končno še en motiv več, da vaju "ujamem", čeprav ni ravno hvalevreden. Lep vikend punce! Pa lepo praznujte in ne pozabit danes kupit sadja za čez vikend, jutri so trgovine najbrž bolj ko ne zaprte! Jaz sem otovorjena kot mula (češnje, fige, melona, marelice). Čao čao, Encijan

sonchika  

član od: 3.4.2005

sporočila: 731

24. jun 2005 14:57

Aja, pa še nekaj me zanima. Kaj je razlog temu, da nikoli ne smeš pojesti iste sadeže v različnih obrokih. To mi tak tumasto deluje. diling

neznan uporabnik

24. jun 2005 20:18

lep pozdrav vsem! Malo prej sem končala z večerjo. Danes mi je malo na pozno zneslo, ampak res ni šlo drugače. Imela sem pa kuhan krompir, kar mi je pač ostalo od kosila. Solate sedaj ni bilo. Za kosilo sem imela pa še zraven kumarco in gor koprc. koprc je moja priljubljena začimba, pozimi pač tist posušen iz trgovine sedaj pa že svež iz maminega vrta. Obožujem ga in vtaknem ga povsod. Hvala bogu se je začela zelenjava na vrtu. Kumare, paprika, na paradajz bo še treba počakat kak teden, pa bo tudi.Prav uživam v tisti prvi zelenjavi, ki m vsako leto spomni kako še diši. S tisto iz trgovine se ne morem primerjati. In sedaj jem vsak dan kumare in papriko. Edino problem imam s čebulo. P sem mislila, da je to določena vrsta, ampak ne. Včeraj sem jo spet jeda- v solati, pa me je spet peklo v želodcu. Zadnje čase se mi to pogosto dogaja. A ima še katera tak problem. Kuhana mi ne nagaja, le sveža, ampak kaj ko mi paše. K pa pride v podzemlje pa je hudo. Traja pol ure. Včeraj sem si na b dan naredila nevem kaj je to. pač sem zrezala kumaro, bučko, papriko, mlado čebulo, ter gor dve jajci. A je to prav za B dan? Marjetka cvetka! Peteršiljev čaj? Kako funkcionira? Čemu je namenjen. Ali ga daš suhega ali svežega? A je v redu okus? Zanima me še nekaj. Kako je s Coca Colo na OH dan. Ali bi lahko mogoče spila kozarec namesto sladice, ker me mika. uživajte !

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

24. jun 2005 22:06

LP! Mal se morm pofočkat, da noute mislile da sm vs puzabla! Marjanca, sej sm vedla da maš lepo vzgojenga sina in da boš kar dobro prestala njegovo odsotnost. Sej čez par let bom na tvojem mestu, ko bo tavečja hotla kam z drušno. Že zdej me črvič če pomislim na to. Zakaj se vas pa kej več ne opogumi in pošlje slike v naš album? Naj vam povem, da sem od 13.6. spet na dieti sam z manjšimi grehi a gre vseeno dol. Upam, da mi bo uspelo sklatit še nekaj kg viška kljub temu da mi pravjo da mam dost. Zdej poslušam sam še svoje srce, drugi pa naj govorijo kar hočjo. Uživajte ta prekrasen vikend!!!! Lahko noč!!!! kokos

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

24. jun 2005 22:09

Skozipadalica, ti si pa le privošči malo Coca cole če se ti jo toliko lušta, saj par požirkov ne more škodit na OH dan!!!! Čaubau kokos

neznan uporabnik

25. jun 2005 0:05

Hojla! En lep pozdrav še od mene!!! Sem še ena odvisnica od 3md foruma, vas redno berem iz ozadja in hvaležno črpam moč in voljo za nadaljevanje iz vaših postov. Res najlepša hvala vsem po vrsti, posebno mesto gre seveda naši marjanci, ki je prav poseben sonček tega foruma, pa marjetka cvetka, pa darchy, encijan in vse ostale ... Oglašam pa se vam tudi zato, da vam javim, da sem si vzela nekaj časa in dodala tudi mojo sliko v naš album. Pa nov album je nekdo odprl: Before 3md - After 3md, pa bom skušala najti in pripeti še kakšno sliko odprej, v vspodbudo in pomoč vsem tistim, ki se (še) ne morejo odločiti za to dieto. 3md je res zakon!!! Lep vikend vsem skupaj, pa veliko minus kg-jev!!! muci

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

25. jun 2005 9:27

Hojla! Moj dragi je odpotoval na morje,zdej smo pa punce same,juhu! Kokos,pa ti si zakon,res si superca!Le tako naprej!Sebe poslušaj,ne drugih,saj to delaš zase in zato da boš ti srečna in zadovoljna sama s sabo. Peteršiljev čaj odvaja vodo iz telesa.Skuham ga kar iz svežega peteršilja,tudi korenino dam zraven.Meni je zelo dober. Diling,mogoče res tale dieta mal tumasto zgleda,ampak stvar očitno deluje in samo to je važno. Sladkorni in vsi drugi bolniki se pa tako ali tako morajo posvetovati z zdravnikom!!!! Encijan,upam da se ti bodo zobje čimprej pozdravli! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

25. jun 2005 9:34

Muci,pravkar sem pogledala tvoje slikce.Vsaka ti čast!Prvič zato,ker si upaš pokazati kakšna si bila prej,drugič pa zato,ker si se tako lepo oklestila.Res se ti super pozna.Le tako naprej! Marjetka cvetka

sonchika  

član od: 3.4.2005

sporočila: 731

25. jun 2005 10:30

Kje se pa vidi ta album? diling

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

25. jun 2005 12:26

Muci, ČESTITAM in ti želim uspešno hujšanje še naprej. Vsaka ti čast, da si že sedaj toliko kil oklestila - prepričana sem, da boš uspešna še naprej. Ti samo vztrajaj in bodi pridna, pa pridi nas kaj tu gor pogledat. Sodeč po slikah se ti res fajn pozna, še malo zdrži, pa si na konju! Pridi večkrat med nas, pa bomo še bolj ponosne nate. Marjanca, upam, da bom tudi jaz nekoč tako dobra mama. Vsem želim prekrasen vikend. Aja, glede slik če jih boste tako slabo objavljale, pa samo gledat hodile, bomo album tako zaprli, da bodo slike lahko videle samo tiste, ki bodo sliko tudi same prispevale. Saj vidite, da smo si različne, ampak to sploh ni pomembno! Važno, da držimo skupaj, pa da si druga drugo lažje predstavljamo. Darchy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti