Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

katalonija28  

član od: 27.6.2005

sporočila: 18

27. jun 2005 10:46

že dalj časa spremljam forum o ločevanju. Sama sem trenutno pri -15 kilogramih, danes je moj 50 dan diete. Hura! V tem času sem zelo, zelo spremenila način prehranjevanja in kupila kolo. Težav nimam,tudi se nisem prekršila vmes, čeprav sem bila na obhajilu pa izletu (ki pa sta padla ravno na mesni dan). Največjo težavo predstavlja OH dan, enostavno nimam pravih idej. Večinoma jem zelenjavne pizze in testenine (brez jajc) z zelenjavno omakico. Malce dolgočasno. Ne bi pa jedla slanega peciva, prvič mi ni ne vem kako dobro, pa še najesti se ne bi mogla. Torej sem vedno za predloge....razmišljam da bi si kupila tortilje pa jih z zelenjavo nadevala... katalonija28

katalonija28  

27. jun 2005 10:48

že dalj časa spremljam forum o ločevanju. Sama sem trenutno pri -15 kilogramih, danes je moj 50 dan diete. Hura! V tem času sem zelo, zelo spremenila način prehranjevanja in kupila kolo. Težav nimam,tudi se nisem prekršila vmes, čeprav sem bila na obhajilu pa izletu (ki pa sta padla ravno na mesni dan). Največjo težavo predstavlja OH dan, enostavno nimam pravih idej. Večinoma jem zelenjavne pizze in testenine (brez jajc) z zelenjavno omakico. Malce dolgočasno. Ne bi pa jedla slanega peciva, prvič mi ni ne vem kako dobro, pa še najesti se ne bi mogla. Torej sem vedno za predloge....razmišljam da bi si kupila tortilje pa jih z zelenjavo nadevala... katalonija28

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

27. jun 2005 11:11

Katalonija28, dobro kopnijo kilogrami s tebe ! Za OH dan sem zelo rada jedla tortilje z raznimi zelenjavnimi nadevi, nekajkrat pa sem si naredila vodne žličnike ( pol "normalne" moke in pol polnozrnate ). Jedla sem jih same s solato, zadnjič pa sem nanje dala tako omako, kot na testenine, pa je bilo super. Ja, pa še široke pirine rezance sem jedla z drobtinami in solato zraven. Bo kaj za uporabiti ? Upam in dober tek ! marjanca45

katalonija28  

27. jun 2005 11:19

hvala za idejo...vodni žličniki...mogoče ja...pirini rezanci pa so meni tako zelo zanič...prej sem ves čas jedla makarone (seveda z mesnimi omakami) zdaj pa jih tudi videt ne morem. aja še eno vprašanje...beljakovinski dan...recimo...zelenjava s sirom popečeno (to vem da je ok) samo ali lahko zraven še en jogurt popijem.... katalonija28

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

27. jun 2005 11:25

Po moje ja, saj imata sir in jogurt oba mlečne starše - ha,ha. marjanca45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

27. jun 2005 11:44

Jaz ga pa tako biksam, da je že kar brez veze. V prejšnem tednu sem ga spet 4x pobiksala, to ne bo nič vredu. Se morem mal v roke vzet in zdržat tole dieto do konca.Danes imam OH dan in za kazen bom zvečer brez sladice...tako tuna, da si boš zapomnila za drugič.... Pa še telovadit se ne da v tej vročini. Lp tuna

katalonija28  

27. jun 2005 12:21

tuna..koliko časa pa že pelješ tole dieto...ker mogoče bi bilo bolje, da potegneš črto in začneš znova. kar se pa tiče preskakovanja obrokov pa menim, da je čisto brez veze. Potem boš naslednji dan še bolj lačna, kar spet lahko pripelje do tega da ga pobiksaš... katalonija28

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

27. jun 2005 12:42

Ej, Tuna, tole preskakovanje res ni najboljše, sploh če ti grehi niso vrnili že izgubljenih kilogramov. Sicer pa, Katalonija28, Tuna je že na manekenskih merah, tako da o kakšnem novem krogu 3MD ni debate! Imejte se lepo! Encijan

neznan uporabnik

27. jun 2005 13:15

ojla! lepo da je spet pestro na forumu. Sem gledala čez viken in je bil res pravi mrk. Vsi ste se nekje potepali, jaz pa doma za knjigami...:) Naj bo. Še v sredo zadnji izpit potem pa uživam dva meseca. Lepo vas je brati, kako vam kopnijo kilogrami. Tudi meni verjetno, kar vidim po hlačah. Ampak komaj čakam, da grem za vikend domov da stopim na vago. V lj je namerno nimam, ker se ne jezim na deke. A mi lahko katera svetuje glede juhe. Kam jo lahko uvrstim, če jo lahko. Imam zelo rada juho tako po svoje, in sicer si narežem eno bučko. nalijem vodo, pa še stročji fižol, ali pa tudi ne in kuham, pol pa še dodam dcl pasiranega paradižnika - ki je brez cukra. vsaj tako piše. samo sol in paradižnik. Pa dam še eno zelenjavno kocko noter . In to je to. Drugače pa mi nasplišno ni jasno glede juhe. Npr da si na Oh dan skuham enolončnico z makaroni. Ali pa na b dan zelenjavno enolončnico z mesom. Do sedaj nisem, ker ne vem kako to gre s tistim, da bi naj juho popil na koncu. Jaz je ne pijem, ker mi ni. Hvala za pomoč! Lep dan naprej!

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

27. jun 2005 13:37

Ja Katalonija res kot pravi Encijan, če grem še eno kuro pol me ne bo več, bom kar izginla .....ha,ha,ha.... Imam še 20 dni do zaključka 3 md in bolj se bližam koncu, bolj ga lomim. Sicer ni to neko nažiranje ampak le mali grehi, kot npr. sladoled, pa kruh s pašteto,kakšen bambus, pa kakšen piškot.... nič kaj velikega ampak nekaj pa je. Teža pa mi niha med 57 in 59 kg. Sej se bom vzela v roke in končala, kaj bo pa pol pa mi sploh ni jasen. Sej bom od danes naprej pridna oblubim. Najbolj zanimivo pa je, da na sadni dan nikoli ne grešim...??? Kakšna sparina je spet danes, morem si obvezno nabavit klimo. Lp tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti