29. sep 2005 11:37
Nenya in Marjetka cvetka, pravita, da obožujeta arašide, pridružujem se vama. Kaj pa arašidov namaz? Vem, da ga moramo uživati v majhnih količinah in ne vsak dan. Spet smo pri zmernosti, kar je težje, če doma spečeš pecivo. Problem rešim tako, da takoj razdelim in meni ostane bolj malo. Edino mojega štrudla brez sladkorja noče nihče jesti. Pa nič hudega, naj nekaj še meni ostane, da ne bom tako suhcena. Tako, malo sem se ponorčevala iz sebe in svojih viškov. 2 tedna po 2. krogu sem še kar pridna, s pomočjo našega foruma morajo kilogrami takšni tudi ostati.
Tudi sam sem med tistimi, ki preberejo še kakšno drugo knjigo o hujšanju. Marsikaj jim je skupnega: manj sladkarij, maščob, več zelenjave, čimmanj bele moke in predvsem red pri prehrani in ne kar tako mimogrede jesti med obroki.
Kaj pravite, ali bi bilo koristno kar pri peki kruha pojesti malo kvasa, svežega, iz kocke? Daleč nazaj sem to nekje sllišala, če se ne motim.
Namerava kdo obiskati jutrišnji vegetarijanski piknik v Limbušu? Če bo vreme lepo oz. suho, bom odkolesarila tja, da si vse ogledam in spoznam kaj novega.
Beba, imaš prav, zmogle bomo, z večjimi ali manjšimi koraki, kakor pač komu odgovarja.
Marjetka cvetka, ti kar večkrat pozabi jesti, ampak ne na glavne obroke, tiste stranske.
Deževni pozdrav! Ali naj hodim peš okoli?
riba-ribica
Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 29. sep 2005 11:42:02