28. sep 2005 16:56
Hojla, Majanca in Claudia uspešno sem preživela vodni dan. Včeraj popoldan sem res imela malo krize in se mi je kar vrtelo v glavi, krulilo po želodcu in bila sem res bolj mehka. Pa sem premagala tudi to s toplim čajčkom in vodo z limono. Sem mislila, da bom danes težko zdržala do kosila, pa je šlo kar dobro, kljub temu, da sem kosila šele ob 15. 30 uri. Spekla sem si tri jajčka, ker jih že dolgo nisem jedla in se mi jih je že nekaj dni "luštalo", zraven pa skledo solate paradižnik, paprika, kumare in nariban korenček z malo olja in domačega jabolčnega kisa. Njami. Tudi na juho nisem pozabila. Moram pa priznat, da mi je bilo na prvi vodni dan veliko lažje kot zdaj na drugi. Stehtala in izmerila sem se zvečer in ugotovila: od 1. vodnega dne me je za 4 kg in po 3 cm manj. Kar v redu, a ne. Jaz sem zadovoljna. Zdaj pa še zadnji mesec. Poskušala bom malo zmanjšat porcije in večerjat najkasneje do 18. ure. To pomeni, da bom morala na B dan prej kositi. Marjanca tudi jaz se pridružujem mnenju ostalih, si prava mamika. IN balzam za dušo. Ti si tolk fajn, da bi te kr naprej brala. Vsakemu prisluhneš in ga potolažiš. Zlata si in ostani takšna. Veš, vse se vrne. Masikdo ti tegane bo pozabil, ti pa se ob tem verjetno tudi dobro počutiš, ko komu pomagaš, kajne. Moja taščica je tudi tako zlata, prava mamika. Tudi ona bi želela vsem pomagati in ji to tudi uspela, ker to dela s srcem in ni posiljena. Prav rada jo imam. Helena, pa ne nam uiti. Vztrajaj, da boš zadovoljna. Boš videla, da bo tudi kriza minila in bo spet vse tako lahko. Ne vrzi puško v koruzo. Malo si privošči potem pa nadaljuj z nami. Rožica, te razumem, tudi meni včasih ni do pisanja, a se potrudim. Ko utegneš nam še ti kaj povej. Tudi tebe radi beremo. Ta tvoja misel: Zaupaj svoji moči.. mi je zelo všeč, da ti spet to ne pozabim povedat. Marjetka cvetka, kje si? Claudia zdrži, saj zmoreš, pa na zdravje. Jutri se pa javi in povej, kako si z močmi. Tuna pa verjetno uživa na zasluženem dopustu, po inventuri. Ji kar privoščim. Takole, imam več moči in grem rolat dokler je še toplo. Lepo se imejte in lep dan še naprej. LANES Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 28. sep 2005 16:58:03