15. sep 2005 13:43
Punce, tolk govorite o Nuteli, da sem jo kupila, ko sem bila sedaj v trgovini. Sem dobila idejo, da bi spekla torto Nutela iz baze za taščo in tasta, ki imata v septembru 30. obletnico poroke. Sam upam da se je jaz ne bom prej lotila. Pri nas zaradi mojih popadkov na sladko nimamo doma nič sladkarij. Hčerkica jih itak zaradi zobkov noče jesti, ko pa jih kupim za lubija pa mu takoj povem, tako da jih še v tistem dnevu zmaže. Pa tudi zaradi mojih največjih sovražnikov (faraonke) jih nimamo doma na zalogi, saj sem jih že toliko stran zmetala...
Brittney, imaš pa res "gužvo" z vrtcem. Jaz imam tako službo, da nikoli ne vem če bom malo lahko pobrala v vrtcu, lubi pa dela teden dop. teden pop. in smo se zato odločili, da jo damo v vrtec ki je najbližje tašči. Tako gre ona po malo kadar nama ne znese. Danes so res redke službe 7-15 in se je potrebno znajti na tisoč in en način.
Sy, upam da ti popoldanski obisk uspe brez grehov. Sigurno ima tvoja stara mama tudi kaj sadja doma ali pa kakšne oreščke, da ne boš samo gledala kako drugi jejo. Ne pusti se jim! Me veseli da tako uživaš v sadnem dnevu.
Sedaj se bom pa malo poslovila. Mi pečica piska da je prebranec nared za moj želodček. Me je malo strah da me bo napenjalo po njem, ampak se mi ga je tako zluštalo, da sem ga mogla kupit.
Pozdravček!
tejčica
Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 15. sep 2005 13:45:26