12. sep 2005 9:03
Dobro jutro punce!
Res ste bile pridne čez vikend, sem vas z veseljem prebrala. Najprej vsem tistim prehlajenim in bolanim želim čimprejšne okrevanje...veliko čajčka in limone!!!!
Tejčica, moje dete bo staro že 5 let...pa se še vedno borim s kg, sicer mi je vmes uspelo shujšati, sam kaj ko te teže nisem znala obdržati...par mesecev je bilo super, potem sem pa začela žreti..ne jesti...vse kar se mi je luštalo in seveda kilogrami so tu...pa si misli, če mi je prej ratalo..mi bo pa ja sedaj tudi, sploh ko vas takole berem in vidim, da nisem sama.
Marjetka cvetka BRAVO!!!!!!!!!!!! pravi pesnik si in užitek je bratri tvoje verze.
Riba-ribica, če sem prav zasledilia, končuješ z dieto, kakšna je tvoja končna bilanca? Koliko kg in cm si oklestila?
Sicer sem pa tudi jaz podobno kot Tuna ta vikend naredila...v soboto in to ob 10h zvečer...namesto sladice se mi je zluštala francoska solata, ki pa sama ni bila dobra...pa sem zraven še malo suhe salame in šunke ter seveda kruha pobasala, na koncu pa vse skupaj začinila s sladico...saj veste bila je na jedilniku, ki se ga strogo držim in nič ne izpustim
, kvečjemu kaj dodam. No na koncu me je pa prav pošteno želodec bolel...Kaj hočemo, se tudi jaz tolažim s tem, da je bolje, da to enkrat orenk naredim, kot vsak dan malo.
Danes sem pa na beljakovinah in bo za kosilo solata in rio mare...za večerjo pa še ne vem..mogoče kakšna pečena riba.
claudia12
Sporočilo je spremenil(a) claudia12 dne 12. sep 2005 09:10:59