11. sep 2005 13:01
OJ Novo odkritje-nalezljivost prehlada po spletu-zdravil ni.ČAU BAU joli
11. sep 2005 13:01
OJ Novo odkritje-nalezljivost prehlada po spletu-zdravil ni.ČAU BAU joli
11. sep 2005 14:13
Zdravo punce! Punce čimprej okrevajte, dolgčas je na spletu.Pogrešamo vas!!! Jaz sem bila na kolesu.Čist preznojena pridem domov. Imam relacijo Dobrna-Celje in nazaj čist ta prava v 1h 30 minut jo prevozim. Sedaj grem mal delat!! Čao, čao!! helena45
11. sep 2005 15:23
Hello deklice, se še jaz malo oglašam. Pravkar pospravila kuhinjo po kosilu. Privoščila sem si osliča v omaki. Sem mal eksperimentirala pa mi je kar uspelo. Zraven pa solata s paradižnikom in kumarico. Mojima pa sem spekla bedrce in prepražila skuhan krompir. Tudi na juho nisem pozabila. mi jo je tašča dala. toliko o mojem kosilu. Dnes sem že bolje, velilko bolje, zato se spravljam pomit stanovanje in likat. Verjetno bomo šli še na sonček dokler je. Lepo nedeljsko popoldne vsem skupaj želim in uspešno dieto. LANES
11. sep 2005 17:19
Marjetka cvetka, ni problem v dieti. Problem je PO dieti. Takrat začne teža rasti. Potem jo skušam skontrolirati, pa gre malo dol ali pa ostane na mestu. In pri tem ni problem v tem, kaj je na krožniku. Problem je v tlačenju čustev. To najbrž skoraj vse poznate. Sy
11. sep 2005 20:04
Riba-ribica, kako je bilo včeraj? Upam, da ti je hitro minil dan! Kako si se pa danes počutila? Jaz sem danes bolje. Zgleda, da je res nekaj bilo v zraku včeraj. Helena, si pa res pridna. Vsaj delček te vstrajnosti prenesi na dieto, pa bo? ...........................Saj vem,.............pri tistemu, kar nam je všeč, sploh ni problem vztrajati. LANES, kakšen je bil oslič, in kako si ga pripravila? Jaz, ga največkrat naredim pečenega v folija (hčerka seveda obožuje ocvrtega) z malo zelenavice zraven in začimb, bi pa rada še kakšno varianto, tako dietno. Sy, mislim, da skoraj vse poznamo, to tlačenje čustev. Tudi sama imam probleme z vzdrževanjem teže. Vadno je kakšno leto-dva mir (tako je bilo po tistih mojih dolgotrajnih dietah) potem se pa začne nabiranje. Te kratkotrajne diete (teden, dva ali celo manj) pa so najslabše. Tiste so mi nabrale vedno največ kilogramov. luthien
11. sep 2005 21:01
Hojla Luthrien, kar na hitro ti odgovorim. Osliča sem danes na hitro popekla na olivnem olju. V voku sem na olivme olju popekla čebulo in česen, zalila z ribjo juho (kosti sem kuhala v njej), dodala naseklane pelate iz konzerve, mediteranske žačimbe, sol in poper, na to omako položila popečenega osliča in ga dušila v omaki. Proti koncu po potrebi še po želhji začiniš. Dodala sem še malo paradižnikove mezge, da zgosti omako. Je blo kr okusno. Zvečer pa sem jedla sir in solato, da dobim, malo mlečnih izdelkov v sebe. Lepo se imej. Grem še likat, ker sem se cel popoldan potepala. Sem bila pa pridna in se končno šla rolat. Sy, sem na začetku na sredini diete in je mene tudi strah kkako bom obdržala doseženo težo. Berem, da vas ima večina težave s tem. Se bom s tem ukvarjala čez dva meseca. Lepo se imejte pa nič več ne pojejte, ker ura je devet in je treba ovce štet. LANES
11. sep 2005 21:25
Luthien, hvala za vprašanje, žal moram priznati, pri vodnih dneh nisem preveč pridna, kar hitro skombiniram s sadjem. Ko popoldne skoraj omedlevam od lakote ali od domišljije ali od česa drugega, se mi zdi stradanje nesmiselno, se pa ostale dni bolj držim reda. Čez dva dni končam in potem moram samo čuvati svojih 7l,5 kg. Saj včasih pokaže tehtnica tudi številko pod 7l, ampak res bolj redko. Jutri popoldne se vidimo. Pozdrav! riba-ribica
12. sep 2005 6:44
Dobro jutro, vidim da ste bile pridne med vikendom. Se je pa tudi mene včeraj lotil prehlad, danes pa sem takšna kot da me je povozil valjar, kiham, smrkam, teče iz nosa, nekaj me po glavi špika......Imam pripravljene robčke, tablete za glavo, pa mentoklar za pod nosom, pa neoangin brez sladkorja....Sploh mi ni jasno kje sem se prehladila. Marjetka cvetka zelo lepa pesmica, jo bom shranila v moj arhiv, pa upam da se še dobimo, da boš lahko še kakšno napisala. Jaz pa sem imela včeraj dan za žretje, že zjutraj ko sem se zbudila se mi je zaluštalo zajtrka takšnega orng pa sem si ga privoščls, polnozrnat kruh z maslom in medom - 4 manjše kose, pol sem za kosilo pojedla čisto govejo juho in govedino+kumarično solato, po kosilu smo šli na vikend, s sabo pa smo vzeli rižev narastek in seveda smo po nekaj urnem delu postali lačni in smo ga pojedli, normalno da sem si tudi jaz privoščila kos. Ko pa smo se peljali domov smo šli mimo pizzerije pa smo se morali ustaviti in sem pojedla še 1/4 družinske pizze z šunko, slanino, tunino, artičokami, beluši, gobami in sirom. Nažrla sem se kot pr....Danes pa imam dan za čiščenje. Ampak enostavno vem da kdaj pa kdaj si moramo privoščit takšno žretje. Meni je vsekakor boljše da v enem dnevu pojem vse kar vidim, kot pa da bi vsaki dan po malem grešila. Kuk je men hudo, komaj diham pa nič ne voham.. Bodite bolje kot sem jaz. Lp tuna
12. sep 2005 7:07
Hojla! Hej,hej Tuna,jaz tud kiham pa smrkam! Jaz sem si včeraj privoščila enourni sprehod z starejšo hčerko in psom. Sem pa tudi jaz včeraj grešila,saj sem jedla krompirjevo musako,ampak sem nekaj mesa odstopila hčerkam in sem bolj krompir jedla. Želim vam,da čimprej odženete bacile! Marjetka cvetka
12. sep 2005 7:28
Dobro jutro, rožice ! Pa kaj vas je pol prehlajenih ? Očitno bacilčki v tem norem vremenu krasno živijo in vas iščejo. Od Primorske so prilezli po cdeli Sloveniji. Se mi kar smilite, ker je to res zoprno. Paloma pa se veseli, ker na veliko rabite robčke, čeprav njihovi za hud nahod res niso, ker so premalo mehki. Vsaj zame. No, mene pa je med vikendom kar fino zdelala revma. Roke so me tako bolele, da sem bila tečna kot šus in razen kosila nisem naredila nič. Tudi hrbet me je nekm čudno bolel. Ne vem, zoprno v glavnem. Včeraj sem se spravila na sobno kolo in pregonila 10 km. Preznojila sem se tako, da mi je znoj z rok dobesedno kapljal. Po večerji, ki je bila radič s krompirjem in pečene melancane, sem pojedla še 2 majhna kosa kruha z latto in manj sladko marmelado. Danes pa imam sadni dan, daj do večera ne bom doma. Pa v četrtek še eden, ker bom spet ves dan zdoma. Tako, da se za včerajšnji kruh ne jezim kaj preveč. Tuna, saj imaš prav, ko pride, pač pride in boljše, da je vse v enem dnevu, kot da se to razvleče na ves teden. Marjetka cvetka, ostajaš naša uradna pesnica. Meni rime nič kaj ne tečejo. Očitno ima slaba volja tudi kaj pri tem. Lanes, riževe vaflje sem jedla na Š dan, kadar sem bila zdoma in nisem mogla jesti kaj drugega. Sedaj tega ne rabim več, ker si hrano pač prilagodim glede na dan. marjanca45Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kakijeva nevesta
Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom