Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

12. sep 2005 22:50

Na srečanju v Mariboru smo se dobile Marjanca, Maša, Olina z možem in jaz. Naklepetale smo se in si obljubile, da se dobimo spet. Le kje ste vse ostale in naših krajev? Ste se bale, da boste videle same suhice? Se vidimo pač enkrat prihodnjič. Lahko noč! riba-ribica

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

13. sep 2005 3:42

Dobro jutro punce!! Kako je sprehladi??Je že kaj boljše?" Vidim, da se nekatere punce rade vračajo na forum. Ribica vseeno je predaleč!!Veliko ste iztržile iz sebe, zato so želje srečanja še toliko večja. Vse čestitke za tvoje izgubljene kg. Danes sem sadna, držite pesti! Luthien ti verjetno tudi. Marjana ti si pa sila, dva dni vtednu sadna??To pa je nekaj. Marjetka Cvetka tele vožnje nazaj domov mi je pa znano.Velikokrat sem šibala nazaj domov, ker se je stalno nekaj pozabilo.Sedaj je že bolje, ker je vzadnjem razredu.Marsikaj je boljše!! Ti imaš pa kar pestro, pa boš videla kako mine vse to. Lep dan vam želim,čimbolj ga izkoristite!! Čao, čao helena45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

13. sep 2005 7:07

Dobro jutro, rožice ! No, na kratko bom opisala naše včerajšnje srečanje. Je že Riba-ribica napisala, kdo vse je sedel na sončku. Do požara sicer ni prišlo, samo klepetali pa smo, da so še pri sosednjih mizah imeli kaj od tega. Pa koliko smo se nasmejali ! Prav neverjetno, da se prvikrat v življenju srečajo ljudje in si imajo toliko povedati. Pogovarjali smo se o vsem živem, o prehrani, o receptih, o naših otrocih, o rekreaciji, ki jo počnemo ali želimo početi, o našem življenju, skratka, bilo je krasno. Po dveh urah sem žal morala krasno družbo zapustiti. Obljubili smo si, da se prav gotovo še srečamo in da naslednjič prinesemo sabo fotoaparat, da se bomo slikali in dali sliko v naš album. In edini moški, ki je bil v naši družbi je bil Olinin mož in tako shujšan !!!!!!! Ko človek primerja fotografijo od prej in s sedanjo podobo, ne more verjeti, kako se lahko človek "skrči". Bravo Boris ! Ampak tudi me, ki nismo tako "skrčene" smo super punce. Simpatične, vesele, da smo nekaj naredile zase in vesele, da se to tudi vidi. Draga dekleta, krasne ste !!!!!!!! Veronika, zelenjave med sadnimi dnevi nisem jedla, razen kadar je bilo hudo, sem si zagrela etino zeljno dietno juho. Ampak precej deklet pa med tem dnem je zelenjavo in mislim, da ni nič narobe. Ninchy, imaš popolnoma prav, da je tehtanje vask dan nesmiselno. Ampak jaz sem in ostajam ena tistih trap, ki to počne vsak dan. Si ne morem pomagati. Res pa je, da nisem kaj preveč jezna ob teh nihanjih teže, saj vem, zakaj teža niha. Sy, se te spomnim iz časov, ko sem forum samo še brala. Obilo volje in uspeha pri novem krogu ! Ti bomo pomagale, koliko bomo lahko. Kkos, kako zelo ti privoščim to službo !!!!!!! Držim pesti, da ti res rata. Upam, da bodo kozice čimprej odšle stran, ampak saj veš, da to pač spada k odraščanju otrok. Helena, saj ta dva sadna dneva tedensko nista prostovoljno, ampak je po moje najboljša rešitev, če me ves dan ni doma. Včeraj sem prišla domov malo pred sedmo zvečer, v četrtek pa tudi ne bo nič drugače. In slučajno je pač tako, da je to že drugi teden. Sicer pa imam sadni dan vsako sredo. Držim pesti, da ti sadni dan mine brez grehov. Jaz sem bila včeraj zelo lačna, ker smo se na srečanju toliko pogovarjali o receptih - Maša je zakladnica le-teh, tako, da sem ob pol devetih zvečer pojedla malo zrnja, da sem lahko zaspala. Jaca, dobrodošla med nami !!! Majdad, končno si spet naša. Pa daj zdaj pa bodi malo več med nami, no, ti potepinka !!!! marjanca45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

13. sep 2005 7:10

Robi, si pa dečko !!!!!!!!!! Samo ne vem, če se pod to majco kaj dosti špehka skriva ! Po moje s tem krogom oblikuješ finese. No, prav simpatičen dečko si. Fino, da si z nami, da malo razredčiš to žensko družbo. marjanca45

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

13. sep 2005 7:19

Dobro jutro! Čeprav zelo zelo lačna, ampak izjemno dobre volje sem se včeraj vrnila domov z našega srečanja. PRijetne punce nič zatežene, zaradi diete.... veliko koristnih namigov Super, upam, da se kmalu spet vidimo! Zvečer smo uspeli s konsenzom ptičkov, ki so lačni cel dan čakali mamo, skuhati riž z zelenjavo, sojine polpete in svež zelenjavni krožnik. Danes bomo kuhali graham testenine z bučkami in solato in nekaj sladkega si bomo privoščili čez dan, namesto za večerjo. Lepo se imejte... prijeten jesenski dan! Maša

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

13. sep 2005 7:22

Robi super, a se nam pridružiš v nedeljo? No punce ki še niste oddale slike, naj vam bo Robi za vzor, ne vem pred kom se toliko skrivate. Smo pač takšni kot smo. Moj prehlad je danes malo boljši, vsaj diham že lahko normalno, čeprav voham pa še nič. Sem se pa nekako odločila, da se bom malo spet prehranjevala po 3md, mislim na zaporedje dni, pač kar tako v opomin da se ne spustim preveč iz vajeti. Včeraj sem imela beljakovinski dan, danes pa imam škrob. Sem že včeraj skuhala zelenjvno juho z ajdovo kašo. Evo pa da vas spomnim na naš pohod: Veronika dobro si se spomnila Vače - gozdnate vzpetine pri Vačah: Slemšek (677 m), Špičasti hrib (695 m) Ostri hrib (746 m) Encijan predlagala - Kamniški vrh: 1259 m, 1 h in 30 min hoje (http://www.zaplana.net/Izleti/KamniskiVrh/), poglejte je zelo lepo. Sv. Jakob 806m 1h Sarica predlagala: Polhograjska grmada (898 m), 1h in 30min hoje - samo klopce in razgled Rašica (641 m)- planinska koča LISTA PRISOTNIH: MARJANCA- Slo Konjice TUNA- Celje HELENA- 20 km iz Celja proti vzhodu LUTHIEN - Gorenjska SARICA - Ljubljana ENCIJAN -Slo. Konjice ? LANES - Celje ? BONACA - Celje ? MARJETKA CVETKA - Šoštanj ? MAJDAD - Obala Termin zaenkrat, nedelja 18.9.2005 A sem katero še izpustila? Lp! tuna Sporočilo je spremenil(a) tuna dne 13. sep 2005 10:41:58

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

13. sep 2005 8:05

Dobro jutro ! Kaj naj napišem Včeraj sem grešila, grešila ...................... Orbitreka pa nič. Danes imam sadje, jutri imam namen dieta juho celi dan, da se malo prečistim. Kaj menite o tem? Lep dan! beba Luthien s katerega dela Gorenjske pa si, mogoče sva blizu? Sporočilo je spremenil(a) beba dne 13. sep 2005 08:07:14

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

13. sep 2005 8:09

Beba zdravo!! Jaz sem danes tut na sadju, nama bo lažje. Daj se mal opiši seveda ,če hočeš!! Grem pospravljat, da se mal zamotim!!Namreč zelo rada grešim. Čao,čao helena45

majdad  

član od: 29.12.2004

sporočila: 72

13. sep 2005 8:12

Tuna, vidim, da si me že vključila. Sem z Obale. Lahko se mi katera pridruži ali pa jo spotoma poberem. Oglasite se! majdad

Nenya  

član od: 12.9.2005

sporočila: 11

13. sep 2005 8:37

Pozdravljene! Berem že nekaj časa, zdaj sem pa zbrala pogum, da se vam pridružim. Sem v zadnjem mesecu in moram reči da mi je precej huje kot na začetku. Parkrat sem grešila in zdaj mi ful dišijo pica in sladkarije. Zaenkrat se še držim nazaj, govorim si da sem preblizu koncu da bi zdaj začela klecati. Meni so najtežji 3. in 4. dan. 3 zato ker se mi zdi, da je po 1. in 2. dnevu 3. dan kosilo zlo uborno, zato sem pri sladkarijah v nevarnosti da mal priredim količine. Ali je ok če 4. dan jem neslane arašide zraven (kosilo in večerja) po vsem tem času sem se samega sadja že malo naveličala? Ne vem kako je če začneš pozimi, ko je izbira sadja ful manjša. 2. dan si velikokrat privoščim pečen krompir, imam tako super ponev, da dam olja samo žličko ali pa sploh nič pa je vseeno zlo dobro. Še nekaj me zanima, ali bi bilo ok če bi 1. dan pila kavo z melkom če bi jedla za kosilo nekaj mlečnega in 2. dan kavo s sojinim mlekom, če bi sojo dodala ali jedla za kosilo? Ali je katera tudi taka kofetarica? Kaj pa tretji dan ali lahko zraven torte kavo ali čokolado s smetano? Povejte mi ali je to normalno da sem shujšala zaenkrat le za cca 10 kg (mesec in pol sem se striktno držala diete in tudi kasneje nisem hudo in pogosto grešila), vem da je pri centimetrih velika razlika, ampak imam še slab mesec in se mi zdi da ne bom uspela zgubiti še 10 kg, namreč rada bi malo shujšala na zalogo, da ne bi takoj preveč nazaj dobila. Tiste, ki ste na vzdrževalni, ali je potem kaj lažje? Opazila sem da sem tudi če sem grešila, pojedla občutno manj kot prej, hitro me je začelo tiščati v želodcu. Jaz hrepenim po palačinkah s čokolado, višnjami in smetano - ali je to na vzdrževalni dovoljeno? Punce, ste pravi navdih, lepo je da ste postale kar ena velika družina in da se družite izven tega foruma, super. Sotrpinka Nenya

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti