13. sep 2005 7:07
Dobro jutro, rožice !
No, na kratko bom opisala naše včerajšnje srečanje. Je že Riba-ribica napisala, kdo vse je sedel na sončku. Do požara sicer ni prišlo, samo klepetali pa smo, da so še pri sosednjih mizah imeli kaj od tega. Pa koliko smo se nasmejali ! Prav neverjetno, da se prvikrat v življenju srečajo ljudje in si imajo toliko povedati. Pogovarjali smo se o vsem živem, o prehrani, o receptih, o naših otrocih, o rekreaciji, ki jo počnemo ali želimo početi, o našem življenju, skratka, bilo je krasno. Po dveh urah sem žal morala krasno družbo zapustiti.
Obljubili smo si, da se prav gotovo še srečamo in da naslednjič prinesemo sabo fotoaparat, da se bomo slikali in dali sliko v naš album.
In edini moški, ki je bil v naši družbi je bil Olinin mož in tako shujšan !!!!!!! Ko človek primerja fotografijo od prej in s sedanjo podobo, ne more verjeti, kako se lahko človek "skrči". Bravo Boris ! Ampak tudi me, ki nismo tako "skrčene" smo super punce. Simpatične, vesele, da smo nekaj naredile zase in vesele, da se to tudi vidi.
Draga dekleta, krasne ste !!!!!!!!
Veronika, zelenjave med sadnimi dnevi nisem jedla, razen kadar je bilo hudo, sem si zagrela etino zeljno dietno juho. Ampak precej deklet pa med tem dnem je zelenjavo in mislim, da ni nič narobe.
Ninchy, imaš popolnoma prav, da je tehtanje vask dan nesmiselno. Ampak jaz sem in ostajam ena tistih trap, ki to počne vsak dan. Si ne morem pomagati. Res pa je, da nisem kaj preveč jezna ob teh nihanjih teže, saj vem, zakaj teža niha.
Sy, se te spomnim iz časov, ko sem forum samo še brala. Obilo volje in uspeha pri novem krogu ! Ti bomo pomagale, koliko bomo lahko.
Kkos, kako zelo ti privoščim to službo !!!!!!! Držim pesti, da ti res rata. Upam, da bodo kozice čimprej odšle stran, ampak saj veš, da to pač spada k odraščanju otrok.
Helena, saj ta dva sadna dneva tedensko nista prostovoljno, ampak je po moje najboljša rešitev, če me ves dan ni doma. Včeraj sem prišla domov malo pred sedmo zvečer, v četrtek pa tudi ne bo nič drugače. In slučajno je pač tako, da je to že drugi teden. Sicer pa imam sadni dan vsako sredo. Držim pesti, da ti sadni dan mine brez grehov. Jaz sem bila včeraj zelo lačna, ker smo se na srečanju toliko pogovarjali o receptih - Maša je zakladnica le-teh, tako, da sem ob pol devetih zvečer pojedla malo zrnja, da sem lahko zaspala.
Jaca, dobrodošla med nami !!!
Majdad, končno si spet naša. Pa daj zdaj pa bodi malo več med nami, no, ti potepinka !!!!
marjanca45