Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

22. jun 2005 12:33

Dober dan! Pa smo dočakale poletno vročino. Še katero zebe? :) marjanca45, res je kar pravi tabina, tudi nas mlajše zelo prizemlji obisk kabine. Sama sem se že večkrat spraševala, če še sploh delajo "normalane" kroje. Je pa res, da je največ odvisno tudi od tega kako se znaš pravilno obleči in v kakšnem kroju se nemalokrt zgodi, da izgledamo kot telebajski, čeprav nismo. Po moje današnja moda temelji na anoreksičnih ****** Tu pa estetika in lepota dobi spet nove razsežnosti. Jaz imam danes zelenjavni riž z zeleno solato. Grem kuhat, ker drugače ne bo nič. Lp, rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

22. jun 2005 13:15

Jaz pa sem pravkar pojedla zelenjavno juhco z metuljčki in zdej teče iz mene hujš kot bi bila v savni.Sem ful vročo pojedla,saj pravijo da se klin s klinom zbija! Zebe pa zdaj najbrž bolj težko katero,ampak nč se ne bunit zaradi vročine,saj poletje tako ali tako čisto prehitro mine.Tele slabe tri mesece bomo pa že zdržale,pol nas bo pa spet devet mesecev zeblo. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

majdad  

član od: 29.12.2004

sporočila: 72

22. jun 2005 14:10

Tako, dekleta, spet sem med vami. Danes je moj zadnji vodni dan in zaključujem 3MD z 10 kg manj. Jupi... Splačalo se je. Jutri ne bom imela časa, ker bom v "rajsenfibru" (reise fieber). Vesela sem, da sem bila borka z vami in skupaj smo, kot je rekla Marjanca, počistile v glavi. Le kaj bi brez Marjance! Sedaj se spravljam še na cigaretno čiščenje glave. Vsem, ki ste mi zaželele prijetno potovanje, se zahvaljujem. Baterije za dobro voljo sem že napolnila...in potem...gremo... Marjanca, Nisem ti pisala, bila pa sem s teboj ob sinovem odhodu. So ti kolegice napisale že vse tisto, kar bi ti jaz. Lahko si samo ponosna. Upam tudi, da se še kaj srečava, a ne v Valdoltri. Sedaj je na vrsti naš dobrovoljček, Marjetka cvetka. Šolo si uspešno končala in sedaj imaš zaslužene počitnice. Izkoristi jih kar najbolje. Jaz bom drugo leto imela tri šolarje. To bo luštno. Pred dvema dnevoma sem se pregrešila in pila prvič banditos. Takrat sem se spomnila nate. Zame je presladak. Tejčica, želje, da se dobiva še pred odhodom na kavici, ni bilo mogoče uresničiti. Jo bova spili, ko se vrnem. Najrazličnejši zaključki ob koncu šol. leta, varstva. ureditev vrta in podobno so me do konca zaposlili. Danes sem bila v KP, a sem prebrala, da si zaposlena, zato te nisem klicala. Vztrajaj z dieto pri mami. Brittney je uspela, morda boš tudi ti. Rožica, ko se vrnem, sem ti zopet na razpolago z vremensko napovedjo. Do takrat pa... Brittney, kot vidiš so se zadeve uredile. Vesela sem in ti želim na novi poti vse lepo. Sporoči, ko boš kaj v našem koncu. Bom zelo vesela. Mamo in očeta pa kar drži. Darchy, hvala za sporočilo. Ga bom uporabila, ko se vrnem. Riba ribica, uspešen drugi krog. Jaz se ti bom priključila najverjetneje septembra, da spravim dol še 5 kg. Razen tega se moram bolj pošteno lotiti še "miganja". Tibetantske vaje in tudi nekaj drugih vaj, primernih za moja leta, sem že odkrila. In tu je še Maychi, Andreinaa, Gobica...Joj , koliko nas je... Skratka, vsem, ki boste dopustovale, veliko sončnih dni. Sicer pa si mora sonce in pot poiskati vsak sam. Z vami bom tudi, ko bom najbolj daleč. Ne bodite preveč pridne za pisanje, saj bom imela potem preveč branja. Vzdržite s čimmanj grehi. Tudi jaz se bom držala. majdad

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

22. jun 2005 15:05

Majdad, ČESTITKE ob zaključku, sedaj pa res kar veselo na zaslužen dopust! Pa uživaj še za nas, ki bomo na dopust še malo čakale. Punce, veste kaj me presenečate, da si tako dobro zapomnite kaj je katera rekla in da se potem dejansko lahko "pogovarjate" s tisto osebo... občudujem vas. Jaz si namreč zapomnim samo zadnjih nekaj postov sicer moram pa vse nazaj preverjati.. res ste asice. Danes naj bi bil najtoplejši junijski dan? HA ha, pri nas se oblači... mah, glavno, da je poletje tu. pa pa, Darchy

Katy026  

član od: 22.6.2005

sporočila: 4

22. jun 2005 16:13

Zdravo! Mene pa zanima, če ima kdo slučajno elktronsko verzijo te slavne 90. dnevne ločevalne diete. Bi tudi jaz poskusila. LP vsem Katy026

Rožica  

22. jun 2005 19:40

Hoj Katy026, nekaj navodil boš našla na tem naslovu http://mojplanet.com/dieta/ za vse ostale nejasnosti pa smo ti na voljo tu na forumu. Ti kar vprašaj, vsekakor pa se nam čimprej pridruži. Kot pravi Marjetka cvetka 3MD je zakon! In prav ima! Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

22. jun 2005 19:50

Majdad, čestitam za uspešno opravljen prvi krog. Uživaj na potovanju, upam, da boš kaj poročala. Marjetka Cvetka, prebrala sem o pospravljanju otroške sobe. Po moje je problem v tem, da bi eni vrgli stran to, drugi drugo, mnogi se nočemo ločiti od stvari, papirčkov itd. Tudi sama pri sebi večkrat napravim čistko in potem se čudim, kako ni skoraj nič manj stvari, čeprav sem jih tolikoooo odnesla proč. Najhujši zbiratelj stvari pa je moj starejši sin, govorim mu, da bo skoraj spal v predsobi, ker ne bo mogel stopiti v svojo sobo. Ali je popoln red res mogoč? Žal večkrat iščem svoja očala, enkrat sem jih po 14 dneh našla pod posteljo, krivila sem mačka in se čudila, kaj očala delajo tam? Tudi odrasli smo včasih podobni otrokom. Glede telovadbe pa moram priznati, da kolesarim veliko, z večerno telovadbo pa je v tej vročini bolj tako tako. Vroč pozdrav! riba-ribica

Zajčica  

član od: 17.3.2005

sporočila: 63

22. jun 2005 21:50

hej punce, lahko še jaz dobim uporabniško ime in geslo do slikic :). seveda vas moram vidt, če me pa spremljate vsak dan že nekaj mesecev... Zajčica

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

23. jun 2005 6:49

Dobro jutro, rožice moje ! Joj, ako vas bom pogrešala na dopustu. Ampak če bodo imeli net v hotelu, se pa mogoče kaj beremo. Marjetka cvetka, kako si me spomnila na "čumnato" mojega sina. Je pravo njegovo "kraljestvo", kjer vlada, kar pomeni, da si jo tudi sam pospravlja. Glede na to, koliko je star, mu niti po predalih ne delam več reda. Običajno 1x med počitnicami sam naredi generalko in kar precej vrže stran, samo kaj, ko se tako hitro spet nabere. Mi je pa ratalo v vseh teh letih naučiti ga vsaj tega, da nek red je pa le treba imeti. Edina stvar, ki je ne obvlada je prah na njegovem pohištvu. Če je res, da se po smrti spremenimo v prah, pravi moj sin, potem imam jaz v sobi celo pokopališče. Pa še prav ima. Je pa priden, saj mi 1x tedensko, pospravi celo stanovanje, vključno s kopalnico in wc in moram priznati, da nimam pripomb. Le kopalnico in wc vsak drugi teden očistim v nulo. Imam očala in vidim malo več. Sem pa vesela, da mi to naredi. Po moje je malo njegovih vrstnikov, ki bi to počeli. Saj imaš prav, da smo toliko stari, kot se počutimo, zato imam sedaj probleme, ker se počutim premlado, potem pa nekaj "prizemlji". Lisička, tudi jaz imam zaenkrat 2 trgovini, v katerih dobim stvari zase. Res so neverjetni ti kroji oblačil, da se človek ja počuti kot največji bajs. Sem bila zadnjič res razočarana. Saj ta oblačila prav silijo dekleta k nepravilnemu prehranjevanju. Rožica, imam prav, da je to moda "anoreksičnih" punc. Po drugi strani pa se mi zdi, da so mlada dekleta manj obremenjena s tem, kaj dati nase, saj ene prav ponosno razstavljajo svoje obroče okoli pasu in zelo močen spodnji del telesa. Mogoče bolj opazim, ker sama tudi v mladosti nisem bila nikoli tako drzna. Vedno sem se skrivala za veliki oblačili, ki niti slučajno niso dala slutiti, kaj se skriva pod njimi. Lisička, ne vem, kaj mi je, ampak sploh še nimam tiste preddopustniške mrzlice. Mogoče zato, ker še moram marsikaj pripraviti do takrat. Je pa bil vsa leta, kar je bil moj sin majhen in smo bili še vsi trije, najlepši dopust v Bohinju. To je bila pravljica zame. Vedno smo najeli apartma pri eni krasni družini. In potem smo hodili v hribe, popoldan pa kopanje v jezeru. Res je bil zame to najlepši dopust. Nikoli nisem bila ne vem kako navezana na morje, sploh pa na hrvaško, ker so me nekajkrat zelo razočarali, zato sedaj že 4. leto ne hodim več k njim. Premalo dobim za denar, ki ga pustim tam. Tabina, jaz sem si sedaj prvič kupila hlače z elastinom in neverjetno dobro zgledam v njih. Obljubim, da na dopustu naredim eno dobro fotko in jo dam v album, ko pridem domov. Da boste videle moje "seksi" telesce. Pa ne bom v kopalkah. Saj na srečo bo sedaj porjavelost skrila še kakšno napako. Majdad, pa ti si carica ! - 10 kg ! Zdaj pa greš res zelo "lahka" na tvoje potovanje. Pa kako lahko razmišljaš o novem krogu, če si komaj končala tega. Jaz sploh ne mislim na nov krog. Bom pa pridna in držala kile, ki jih imam. Ti, tole s cigaretami pa sploh ne bi bilo slabo, samo se bojim, da bo ta bitka težja kot ta, ki si jo izbojevala. Samo glede na to, kakšna borka si, ne dvomim, da ti ne bo ratalo, ko se boš odločila. Kot pri kilah, ti bo v glavi naredil en klik in bo šlo. Saj si toliko zaposlena, da ti bo mogoče lažje. Darchy, moja glava si niti slučajno ne zapomni, kaj vse pišete, zato si na list papirja pri prebiranju sproti zapisujem, kar želim napisati za vsako in potem pišem. Zaenkrat bo dosti. Na delo veselo ! marjanca45

Rožica  

23. jun 2005 8:54

Jutro! Čeprav sem šele prišla z dopusta vam kar malo zavidam. Čeprav ste si zaslužile počitek. Zato vam želim, da ga čimbolj kar se da izkoristite in da bo potekal brez nepredvidenih negativnih dogodkov. Moj je bil katastrofa, skoraj bi prišla že drugi dan domov. Nepridipravi so nas okradli na parkirišču, razbili steklo...., čeprav ni bilo nič na vidnih mestih..., je rekel kriminalist, da pač pogledajo, če bi bilo kaj uporabnega ( beri vrednega ) v prtljažniku. Ampak kot vedno po dežju posije sonce je bil vsaj vikend lep sončen, pa je vse lepše. Vsekakor pa pazite kje hodite, bodite v družbi drugih in glejte kje imate svoje stvari. Pa čimprej se nam kaj javite, ker nam bo dolgčas brez vas! Moji kg gredo kar navzgor :( Spet 0,5 kg več, čeprav se pazim. Ker imam spet slavje za vikend, bi rada, da med tednom malo omejim, da nebi kilogrami prehitro narastli. danes bo sadje, čeprav imam na sporedu OH. ker bo v soboto še preveč dobrot. Marjanca pametni pišejo? Pa si izdala svojo skrivnost. Tudi sama sem se čudila, kako si zapomnete, ker jaz hitro pomešam. Verjetno bi bilo lažje, če bi poleg vzdevka imele še kakšno sličico..., kot na durugih forumih. Vendar je meni važno le to, da ostanemo še naprej ta prava druščina. Sicer pa se počasi spoznavamo v albumu. Tudi sama brskam po svojih albumih, mislim, da bom v kratkem kaj dodala. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti