23. jun 2005 6:49
Dobro jutro, rožice moje !
Joj, ako vas bom pogrešala na dopustu. Ampak če bodo imeli net v hotelu, se pa mogoče kaj beremo.
Marjetka cvetka, kako si me spomnila na "čumnato" mojega sina. Je pravo njegovo "kraljestvo", kjer vlada, kar pomeni, da si jo tudi sam pospravlja. Glede na to, koliko je star, mu niti po predalih ne delam več reda. Običajno 1x med počitnicami sam naredi generalko in kar precej vrže stran, samo kaj, ko se tako hitro spet nabere. Mi je pa ratalo v vseh teh letih naučiti ga vsaj tega, da nek red je pa le treba imeti. Edina stvar, ki je ne obvlada je prah na njegovem pohištvu. Če je res, da se po smrti spremenimo v prah, pravi moj sin, potem imam jaz v sobi celo pokopališče. Pa še prav ima. Je pa priden, saj mi 1x tedensko, pospravi celo stanovanje, vključno s kopalnico in wc in moram priznati, da nimam pripomb. Le kopalnico in wc vsak drugi teden očistim v nulo. Imam očala in vidim malo več. Sem pa vesela, da mi to naredi. Po moje je malo njegovih vrstnikov, ki bi to počeli.
Saj imaš prav, da smo toliko stari, kot se počutimo, zato imam sedaj probleme, ker se počutim premlado, potem pa nekaj "prizemlji".
Lisička, tudi jaz imam zaenkrat 2 trgovini, v katerih dobim stvari zase. Res so neverjetni ti kroji oblačil, da se človek ja počuti kot največji bajs. Sem bila zadnjič res razočarana. Saj ta oblačila prav silijo dekleta k nepravilnemu prehranjevanju. Rožica, imam prav, da je to moda "anoreksičnih" punc. Po drugi strani pa se mi zdi, da so mlada dekleta manj obremenjena s tem, kaj dati nase, saj ene prav ponosno razstavljajo svoje obroče okoli pasu in zelo močen spodnji del telesa. Mogoče bolj opazim, ker sama tudi v mladosti nisem bila nikoli tako drzna. Vedno sem se skrivala za veliki oblačili, ki niti slučajno niso dala slutiti, kaj se skriva pod njimi.
Lisička, ne vem, kaj mi je, ampak sploh še nimam tiste preddopustniške mrzlice. Mogoče zato, ker še moram marsikaj pripraviti do takrat. Je pa bil vsa leta, kar je bil moj sin majhen in smo bili še vsi trije, najlepši dopust v Bohinju. To je bila pravljica zame. Vedno smo najeli apartma pri eni krasni družini. In potem smo hodili v hribe, popoldan pa kopanje v jezeru. Res je bil zame to najlepši dopust. Nikoli nisem bila ne vem kako navezana na morje, sploh pa na hrvaško, ker so me nekajkrat zelo razočarali, zato sedaj že 4. leto ne hodim več k njim. Premalo dobim za denar, ki ga pustim tam.
Tabina, jaz sem si sedaj prvič kupila hlače z elastinom in neverjetno dobro zgledam v njih. Obljubim, da na dopustu naredim eno dobro fotko in jo dam v album, ko pridem domov. Da boste videle moje "seksi" telesce. Pa ne bom v kopalkah. Saj na srečo bo sedaj porjavelost skrila še kakšno napako.
Majdad, pa ti si carica ! - 10 kg ! Zdaj pa greš res zelo "lahka" na tvoje potovanje. Pa kako lahko razmišljaš o novem krogu, če si komaj končala tega. Jaz sploh ne mislim na nov krog. Bom pa pridna in držala kile, ki jih imam. Ti, tole s cigaretami pa sploh ne bi bilo slabo, samo se bojim, da bo ta bitka težja kot ta, ki si jo izbojevala. Samo glede na to, kakšna borka si, ne dvomim, da ti ne bo ratalo, ko se boš odločila. Kot pri kilah, ti bo v glavi naredil en klik in bo šlo. Saj si toliko zaposlena, da ti bo mogoče lažje.
Darchy, moja glava si niti slučajno ne zapomni, kaj vse pišete, zato si na list papirja pri prebiranju sproti zapisujem, kar želim napisati za vsako in potem pišem.
Zaenkrat bo dosti. Na delo veselo !
marjanca45