Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

MICL  

član od: 10.11.2004

sporočila: 47

7. sep 2005 15:40

Zdravo punce Jaz sem ena tistih iz zimske 3MD (januar-april) Takrat mi je uspelo shujšat 14 kg, (iz 88 na 74) na žalost pa pri meni vse lepo hitro mine. Nazaj sem pridelala 8 kg, danes pa sem se odločila, da bom šla v šolo hujšanja. Sem se pozanimala, jutri grem k svojem zdravniku po napotnico. Vsekakor pa bom potrebovala tudi vašo podporo, saj brez nje tudi v prvi rundi ne bi uspela. Napišem kaj več jutri, ko bom prišla od zdravnika. lp MICL

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

7. sep 2005 18:32

Micl, lepo! Ampak poročaj nam o tej šoli in o vaših uspehih, posebej o tvojem. riba-ribica

sharon  

član od: 5.6.2004

sporočila: 69

7. sep 2005 20:00

Ojla!! Ja, še ena, ki že kar lep čas bere vaš forum, zdaj sem se pa le opogumila in se vam javljam... Juhuuuuu tu sem.... V glavnem... jst sem preko te diete hujšala že dve leti nazaj (nekaj takega)... a se na žalost nisem mogla držat vrstnega reda, sem pa samo ločevala in seveda ogromno gibanja in sem v roku treh mesecev izgubila 12 kg. Potem sem pa počasi (ampak res počasi, kljub temu, da sem normalno jedla) pridobivala kilogramčke in poleg dobila še nekaj zraven (predvsem v zadnjih 6ih mesecih, ko sem bila v tujini). Sedaj sem rekla pa STOP in pred 17 dnevi začela z dieto. In se super počutim in vem, da delam nekaj pozitivnega zase. Imam pa nekaj vprašanj... Ko je sadni dan... ali ve jeste mešate sadje med seboj ali za kosilo eno vrsto, za večerjo eno.... (si lahko naredim mešano sadno solato?)? Pa kaj lahko jeste sadje tudi popoldan (npr. po tistem, ko mine par ur od kosila - 4 ure po tistem ko ješ beljakovine)? Koliko sem že dol spravila ne vem... ker se nočem tehtat, ker bi rada, da mi takšen način prehranjevanja postane rutina, tako da se bom samo po vodnem dnevu... Drugače vas pa morem pohvalit, da ste vse velike face in hvala vsem, kljub temu, da me sploh ne poznate in še nismo nič čvekale.... ste mi pa vseeno v veliko spodbudo... pa pa sharon

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

7. sep 2005 20:57

Hojla! Ker sem prišla bolj pozno domov in imam še nekaj dela,samo na hitrco! Torej,srečanje je uspelo,Tuna,Lanes,Bonaca in Marjetka Cvetka smo se danes spoznale,načvekale in se super imele,dve urci in pol je minilo kot bi mignil. Same super punce,vam povem,preproste,prijetne in zgovorne,sej sem komaj prišla do besede.In verjemite,da se bomo še dobile. Tako,šibam še mal pospravit,kaj več morda še jutri. Sharon,dobrodošla v naši družbi! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

joli  

član od: 19.8.2005

sporočila: 57

7. sep 2005 21:02

Punce čao Vidim ,da ste kar aktivne,kljub temu da jih nekaj manjka .Jaz sem iz službe ,utrujena ko pes ,hiša prazna-dober občutek.Vsaj,da malo pridem k sebi-saj delam z ljudmi in pridem izžeta ko cunja,pa čeprav v svojem delu uživam.Tejčica.,od kod je Majdad?Že nekaj časa je ni na forumu,ali sem jo mogoče spregledala.Vidim da še nobena ni začela aktivno telovaditi,čeprav smo nekatere ravno zaradi hrbtenice primorane.Štajerke,upam ,da se imate lepo saj je znano,da znate držati dober štimung-res ste face!Jutri,pa upam,da se boste razgovorile.Sem upala,da če grem na forum,ne bom lačna,pa vidim,da bom morala vsaj jabolko pojest...,danes sem šla brez kosila v službo,potem pa samo iščem kaj bi jedla.Upam,da bo jutri bolje.Smo al nismo. joli

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

8. sep 2005 0:25

Sharon, najprej dobrodošla med nami in pa seveda uspešno hujšanje z nami. Jaz sadje mešam samo za glavni obrok na sadni dan (če ni takrat zelenjava), drugače pa vedno pojem 2 enaka sadeža. Popoldansko malico (kot si že sama napisala z ustreznim časovni razmakom po kosilu) si jaz privoščim kadar imam kosilo zelo zgodaj. Je dovoljena. Si pa dobra da te vaga ne premami. Jaz ne bi zdržala toliko časa. Pa uspešno hujšanje! Celjanke, me veseli da se vas je danes toliko zbralo. Sploh ne dvomim da ste same super punce in si res želim da bi vas enkrat vse spoznala. A ste kakšno slikco naredile? Joli, tudi Majdad je z obale in je na forumu sodelovala do poletja. Sedaj se pa že kar nekaj časa ni javila. Dovolj bo za danes. Grem še odspat tistih par uric ki jih še imam na razpolago. Nočko! tejčica

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

8. sep 2005 3:52

Dobro jutro!! Luthien danes smo sadne, jutri pa vodneee..Jaz sem se trdno odločila, da ne bom grešila, čeprav sem do sedaj.Tudi vi mi morate mal pomagat. TUNA, BONACA,LANES , MARJETKA CVETKAvse čestitke vam štirim,res ste za stvar. Smo Joli, posebno te naša štiri dekleta, ko so se dobile ob limonadi.Res so frajerke, ostaneš brez besed. Bravo Sharon, kar tako nadaljuj!! Drži pesti za nas sadne- vodne. Deloven, uspešen dan vam želim, pa veeelik voooollljjjeeeeeee rabimo.... Čao,čao helena45 Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 08. sep 2005 03:53:18

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

8. sep 2005 6:25

Dobro jutro, rožice ! Še drugi sadni dan v tem tednu je za mano in po pravici povedano že kar malo pogrešam "ta pravo" hrano. Danes bom jedla svinjino na kitajski način in rdeči radič, ki ga imajo v Sparu zelo poceni in zelo lepega. Sharon, lepo, da je še ena več med nami, skupaj v slabem in dobrem. Celjanke, krasno, da vam je ratalo. V ponedeljek smo na vrsti Mariborčanke in prav gotovo se bomo tudi imele fajn. No, dežja niste nič priklicale, kolcalo pa se mi tudi ni, torej ste nam prizanesle. Tejčica, Majdad je po dopustu belila stanovanje, sedaj pa je menda pri enih sorodnikih. Ko pride, mi je pisala, se bo javila. V glavnem, je še z nami. marjanca45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

8. sep 2005 7:34

Micl, hujšanje s 3MD ali pa z zdravnikom - povsod je potrebna trdna volja in jasen cilj, kaj želimo. V vsakem primeru ti želim srečo s tvojim izgubljanjem kilogramov. marjanca45

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

8. sep 2005 8:52

Danes sem pa kočutim kot en kup d....! Sem vstala s takim glavobolom da ne pomnim, poleg tega sem pa še prehlajena. Mi je celo noč teklo z iz nosa, pa grlo me tako boli... Kaj lahko vzamem za grlo, saj med zaradi diete ni najbolj primeren? Pa prav nič mi pri teh stopinjah ne paše pit čaja. Katastrofa, je še poletje jaz pa smrkava kot še pozimi ne. Naj se ta dan čimhitreje zaključi! tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti