Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

8. sep 2005 22:26

hojla stop bom hitra stop nisem vas brala že od včeraj stop jutri vas bom prebrala stop prišla z odbojke stop sem brez moči stop bo treba več migat stop utrujena stop ampak zadovoljna stop kosilo in večerja škrob stop krompirjeva solata stop grem spat stop LANES

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

9. sep 2005 5:37

Dobro jutro!! Luthien sem še s tabo, danes sva vodni trdno prepričana, da ne bom grešila. Lanes hvala za izčrpano poročilo haaaaaaahaaaaaaaaaaaaa!!! Vam se pa mora človek nasmejat. Joli, veliko nam pomagate že stem, ko nas omenjate in nam stojite ob strani.Jutri poročam!! Marjetka cvetka hvala za podporo VODNI POZDRAV GRRRR,GRRRRR helena45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

9. sep 2005 6:18

Dobro jutro, rožice moje drage ! Helena in Lanes, na zdravje ! Saj ne bo tako hudo. Čimbolj se zamotita s čimerkoli, pa dan hitro mine. Držim pesti !!! Lanes, pa ti si ta prava ! Upam, da bomo me tudi tako pridne glede pisanja. Ampak za tisti pohod pa se MORAMO dogovoriti. Počakamo še na predloge Encijan, potem pa odločitev, eno soboto .... To bo svetska čaga !!!!!!!!!!!! Maša, s temi grehi je tako: ko človek začne grešiti en dan, je ves dan polomija, saj vemo, da smo ga že tako in tako posr....... Zato se jaz tako bojim sploh začeti z grešenjem, ker potem vem, da ne bo konca in kraja. Ampak, če je to en dan, potem pa spet dalje po "urniku", ni panike. Je pa fin občutek, ko kdo opazi, da te je manj, kaj ? marjanca45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

9. sep 2005 6:34

Dobor jutro, Helena vidim da si spet najbolj zgodnja. Lanes če si utrujena po odbojki, si morala pa orng migati. Super, naj bo vedno tako. Jaz sem šla včeraj na Stari grad, pa še otroke sem s sabo vzela. Vidim pa da ni kakšnega pretiranega navdušenja za naše vseslovensko srečanje. Veronika dobro si se spomnila Vače - gozdnate vzpetine pri Vačah: Slemšek (677 m), Špičasti hrib (695 m) m Ostri hrib (746 m) Encijan predlagala - Kamniški vrh: 1259 m, 1 h in 30 min hoje (http://www.zaplana.net/Izleti/KamniskiVrh/), poglejte je zelo lepo. No punce zbudite se, jaz ne poznam teh krajev, pa tudi kakšen pretiran hribolazec nisem. Koliko pa vas je sploh zato, da bi se dobile oz. katera bi prišla. Lp tuna

marjanca45  

9. sep 2005 6:40

Tuna, jaz sem ZA ! Pa kamorkoli gremo ! marjanca45

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

9. sep 2005 6:50

Lanes, tvoje poročilo je pa res izčrpno napisano. Super, zelo sem se nasmejala. Fajn, da ste tako uživale. Za vse vodene pa držim pesti! Sej ni tako hudo, zamotite se čimveč in ne bo problema! Jutri boste zelo ponosne nase!!!! Preverjeno!!!! Veronika, iz kje pa si, če imaš 30 km do Hrastnika? kokos

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

9. sep 2005 6:53

Marjanca sva že dve. Lp tuna

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

9. sep 2005 6:58

Kokos, iz središča Slovenije - no par km stran. LP VEROVNIKA

marjanca45  

9. sep 2005 7:07

Kokos, v ponedeljek pa služba, kaj ? Sem vesela zate . In takoj bo zivljenje spet dobilo nek nov smisel. In kadar sem tečna v moji zlati službi, se spomnim tvojega veselja, pa ma tečnost kar mine. Tuna, mislim, da se nas bo kar nekaj nabralo, boš videla. Pa saj ni važno, da osvajamo neke super vršace. Važno je, da se srečamo. marjanca45

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

9. sep 2005 7:41

pozdravljene Tudi jaz sem za srečanje, drugi teden imam dopust in si bom vzela čas kakšen dan,najbolj bi mi odgovarjalo v soboto,če bo lepo vreme in če ste za to. Na zdravje ČAO, ČAO helena45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti