7. sep 2005 8:42
Ojla, Marjanca, evo mene, izgubljenke! Dopust je na žalost že davno mimo, jaz pa sem se znašla v vrtincu vsakdanjih obveznosti in se jim kar malo preveč prepustila. Ko sem se vrnila z dopusta, sem vam napisala izčrpno poročilo, pa mi jo je zagodel računalnik oz. sem po nerodnosti izgubila vse napisano (ko pa delam več stvari hkrati, čisto prav mi je!), potem pa nisem imela več časa vsega še enkrat pisat, za krajšo verzijo pa ni bilo prave volje... V glavnem, komaj sem prebrala vse, kar ste napisale in ugotavljam, da se nam je spet pridružilo veliko novih 3MD-jevk in vsaka (vsak!) prinaša s seboj svojo edinstveno zgodbo in izkušnje. Držim pesti za vse!
O dopustu le to, da je bilo kratko, al" sladko, morje ima pač svoj čar, čeprav vreme ni bilo najbolj poletno, saj sva zjutraj z možem večkrat tekala po lužah, ki so ostale od nočnega dežja. Ja, nekaj sva se trudila s tekom in več kot pol dni nama je to celo ratalo (in občutek je bil fenomenalen), potem pa sva par dni preživela s prijatelji in smo dneve preživljali bolj lenobno, pa tudi pri hrani nisem prav dosti ločevala. Končna bilanca (kg) je bila zaradi tekanja in drugih poletnih aktivnosti sicer kar ugodna (max 1 kg gor), ampak sem že prej malo popustila, tako da se trenutno spet spravljam v red. No, saj sem še vedno v okviru normalne telesne teže, ampak ko človek enkrat občuti lahkost gibanja z manj kg pač spet hrepeni po tem. Pred dopustom sem ravno uvedla dnevnik prehrane in gibanja, pa sem potem na dopustu to opustila, zdaj pa se spet vračam v komaj osvojene tirnice. Hoja in tek sta še vedno moji priljubljeni aktivnosti, ki pa na žalost nista stalnica v mojem vsakdanu, ampak trudim se, da sem aktivna vsak 3,4 dni na teden. Včeraj sem imela sadni dan in se danes počutim precej lažjo, tudi danes bom najbrž še sadna...
Lepo, da se boste dobile v CE in MB. Sem sicer nekje vmes, tako da bi se vam rada pridružila, ampak kaj, ko se vsak dan vozim v LJ. Sploh v MB bi rada kdaj šla, ker ga nič ne poznam, pa vem, da je lepo mesto. Celje sem spoznala po sili razmer, ker sem tja hodila zaradi težav z zobmi, v MB pa sem bila nekajkrat z mojim dragim, ko je še študiral tam - v prejšnjem tisočletju. Upam, da se še kdaj dobite, morda ob koncu tedna, združeno s kakim pohodom.
Naj vam bo današnji dan čim lepši...