7. sep 2005 12:38
Pozdravljene "čvekle"!
Res mora človek imeti čas in biti pri branju z mislimi zdraven, da vam sledi. Moram pa priznati, da te tale stvar kar sama potegne noter in vas redno preberem, čeprav malo površno, toda vsaj naj dogodkom še sledim.
Torej, Štajerke (mimo grede - tudi moje korenine so iz tega konca) v ponedeljek se imejte lepo in na zdravje!
Sama imam več časa za pisarije ob vikendu, ko sina navadno ni doma in imam prost računalnik. V službi pa si le redko kdaj lahko kaj privoščim, kot napr. zdajle, ko pričakujem obisk.
Danes sem na OH. Kaj jeste navadno na ta dan? Zelenjavne pizze ne bi jedla tolikokrat, ker mi nikoli ni prav sedla. Makaronov ne moreš jesti vedno, čeprav jih imam nadvse rada in jih pripravim z gobami. Kaj smatrate pod slano pecivo? Mislim, da ga malo lomim, ker na ta dan spečem Pečjakove rogljičke, sinova, ki sta v "štihu" z mano, pa sta nadvse zadovoljna - zdraven na gore "kečapa".
Ena od vas je bila operirana na hrbtenici (mislim da Marjanca). Ta lepota čaka tudi mene. Trenutno še čakam na magnatno resonanco hrbtenice, potem pa bo kar bo.
Kar malo se mi stoži, da nič več ne hodim na roditeljske sestanke, ker to pomeni, da si še vedno mlad, Bodite vesele, da lahko še hodite in uživajte s svojimi otroci, saj tako grozno kmalu zrastejo in se osamosvojijo.
Že trka na vrata - končjem. LP
VEROVNIKA