6. sep 2005 16:42
Hojla!
Jaz sem imela pa mal internetnega mrka!Marjanca,brez skrbi,nisem se izgubila,sem pa zdaj skoraj eno uro porabila,da sem vas prebrala.Sej več ne vem,katera je kaj napisala.
V glavnem,jaz sem kar zato,da se jutri dobimo v Celju,v petek imam druge obveznosti.Ob petih v Merkatorju.Pa,ja,zakaj pa ne.Jaz bom tam.
Juhu,se že veselim!Upam,da ne bo prišlo kaj vmes.
A,veste,ko Franci sreča eno mlado damico,pa ji pravi:"Kam,pa kam lepe nogice?"Pa pravi lepotička:"V kino,če ne bo prišlo kaj vmes!¨"
Kokos,čestitke za službo,želim da bi trajala do penzije!
Danes sem jedla za kosilo solato iz čičerike,riža in koruze z čebulo in celo nekaj kapljic olja sem si privoščila!Res je dobro izpadlo.
Skozipadalica,tudi men že dela pralni stroj,sam še vedno ropota ko zmešan.Opere pa čist vredu,zgleda je nekje v notranjosti en predmet,ki tam ne bi smel bit,pa ga ne vrže v filter.Drugače si pa ful faca,ja pa kaj čemo.Jaz sem včeraj popravljala sedežno,se je zlomila ena vzmet.Pa sem kar nekam zrihtala,čeprav bolj po kavbojsko,sam zdaj se pa le ne vdre za pol metra,ko se vsedem gor.
No,mejte se lepo,jutri se pa torej vidimo.Me je že starejša hčerka kušnala,ker bi si rada nekaj kupila,pa nimajo nikjer v Velenju.
Marjetka cvetka
Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 06. sep 2005 18:34:28