Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

6. sep 2005 10:12

Ribica, kje in kdaj bom je odvisno od dneva in ure "zmenka", ker vsak dan nisem prosta. Za MB je predlagala Maša ponedeljek, 12.9.2005. Dogovoriti se moramo le za uro. marjanca45

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

6. sep 2005 10:14

Manjka še kraj, ne samo ura. riba-ribica

riba-ribica  

6. sep 2005 10:14

Manjka še kraj, ne samo ura. riba-ribica

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

6. sep 2005 10:15

Dobro jutro punce. Res ste pridne, vsak dan toliko napišete, da vas potem zjutraj komaj preberem ob jutranji kavici...ampak mi pa s tem polepšate dan. Torej jaz imam danes za kosilo zelenjavno pizzo (paradižnik, jajčevec, čebula in paprika)...komaj čakam da bo ura 13 in čas za kosilo. Drugače se pa kar pridno držim in nič ne grešim, imam pa občutek, da bi mogoče morala malo porcije zmanjšati, ker so tehtnica noče premakniti. Gledam kako se fino Štajerke menite za srečanje. Jaz sem iz okolice Ljubljane in bi bila tudi takoj za en klepet, kavico in limonado brez sladkorja....torej punce iz Ljubljane in okolice, dejmo se zmenit za eno kavico in klepet. Prosila bi še za geslo za slikce, da vas malo pogledam in dam tudi svojo gor. Pozdrav! claudia12 Sporočilo je spremenil(a) claudia12 dne 06. sep 2005 10:18:11

riba-ribica  

6. sep 2005 10:18

Manjka še kraj, ne samo ura. Oprostite, ni mi jasno, kaj se tukaj dogaja. Že pri prvi ponovitvi mi je bilo čudno, pri drugi pa še bolj. Žal mi je, verjetno slabo vplivam na tehniko in odhajam ven na sonce, seveda s kolesom. riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 06. sep 2005 10:24:28

marjanca45  

6. sep 2005 10:25

Riba-ribica, na str.123 je Maša napisala Gledališka kavarna, za možne termine pa 16.,18. ali 20. ura. V računalniku pa imaš škrata Bolfenka. Je prišel s Pohorja malo v dolino - ha,ha,ha. marjanca45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

6. sep 2005 10:47

Marjanca jaz sem se zelo navadila na ta sistem prehranjevanja, sem hotela preklopit na Montija pa mi ne potegne, je potrebno preveč razmišljat koliko Gi ima katera hrana. Pri načinu ločevanja pač jem dalje tako kot med dieto, le da si za malico privoščim še kakšen jogurt in jem pač 3 dni samo OH, potem pa 4 samo B, in nadaljna dva samo Š. Taka sem. Sploh ne razmišljam več kaj lahko in kaj ne, enostavno samo ločujem. Zaenkrat mi odgovarja, si pa tudi jaz ne predstavljam, da bi celo življenje jedla tako. Bomo videli kaj bo prinesel čas. Skozipadalica jaz sem si kupila jedilni servis od Kilija, zelo pisan, vsak krožnik je druge barve, imam globoke, plitke in desertne in mi je to zelo všeč. Tak da se ne sekiraj. Mi je ful všeč ko imamo pri kosilu vsak drugačnega in potem ponavadi še gledam da dam šalico čisto druge barve kot krožnik. Bonaca lahko se dobimo jutri ali v petek, jaz sem v službi do 14 h, popoldne pa imam čas. No kraj smo že izbrale Mercatro Santana, samo še dan in uro. Jaz sem zelo prilagodljiva, tako da počakajva še Lanes da ona pove, kdaj ji najbolj ustreza. Lp tuna

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

6. sep 2005 10:57

Heloooou! Koliko ste uspele napisati Ja kako hitro se nas primejo kilogrami.... dol pa nič ne gredo radi. Ja če vam je prav.... predlagam ob 16. uri v Gledališki kavarni v Mb.....jaz sem zvečer precej lena... po kosilu pospravim in že je 19. in se mi ne da več kam ven... Nekaj me daje glavobol....kot da me je malo prepihalo.... pa sem danes malo sitna.... cel kup papirjev je za uredit.... sem pomalicala dve banani in vzela tableto.... tako da upam, da bo bolje. Sadni dan imam danes.... popoldne imam poslovni sestanek - sem že jih kar vse povabila na solato... da se ne bodo mastili okoli mene.... Lep dan, Maša

neznan uporabnik

6. sep 2005 11:12

že spet sem tukaj. ostala sem pri poglavju delitev premoženja ob prenehanju zakonske zveze. bljek. sploh ne vem zakaj se naj gulim, ker vem da bo spet tak test dala, da bomo se vsi spet gledali. hej, dane sse je dan slabo začel, čeprav mislim da se je tudi včeraj slabo začel in dobro končal... ampak. mi je pozvonila soseda in mi ponudila pecivo.jau.. in nisem mogla da ne bi, ker to starim ljudem ni všeč. sem probala, pa mi je dala še 3 kose na krožnik za fanta, da sem mu nesla. svojega sem pojedla. joj. in je bil tako dober, da sem še enega..... to se mi pa še ni zgodilo.... pred poldnevom. no tolažim se s tem, da so notri jabolke.......... ampak kar, na dan z besedo, kregajte me! mogoče ste me narobe razmele glede mojih skodelic. ma ko pridejo prijatli na obisk, velč ali manj študentaraja, ma njim je itak vseeno s česa pijejo, samo da je noter rdečega kaj.... amapak bolj kdo starejši npr. soseda ki je bolj fina in tako,....... drugače pa res pomembno je druženje! ej, marjanca kako nagrajevanje si pa ti mislila, ko kaj naredi??? jejej. če misliš to kot jaz, poredna ti, ti. papa

marjanca45  

6. sep 2005 11:29

Skozipadalica, v vajinih letih so nagrade popolnoma druge, kot v naših. Sem mislila na "tisto" nagrado, ja..... V mojih letih tudi to ni več stimulativno, kaj hočemo. Maša, evo mene poleg tebe.... Sem si napisala na koledar - ob 16. uri. Je to kavarna na Slomškovem trgu a ne, pri gledališču ? Tudi jaz, ko enkrat pridem domov, je z mano konec, zato vse poti in stranpoti opravim na poti iz službe. Joj, kako se že veselim !!!!!!!!!! marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti