Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

31. avg 2005 21:05

Pozdravljene punce! Kot vidim in že 2 cela dneva prebiram vaša sporočila, nibena še opazila ni, da se vam je pridružila nova. Saj ne, d bi mi pele hvalo, da sem zbrala tokoliko poguma in se vljučila med vas. Nisem strahopetna, do konca pa razočarana, ker nobena od vas še ni pogruntala, da se tudi jaz želim dopisovti z vami. Torej, ali imate sklenjen krog, ki ne mara novih ali pa sem bila v svojem prvem obvestilu tako neizvirna, da me nihče še opazil ni. Punce, v ponedeljek začnem 3. krog. Pričakujem podporo od veseh strani! LP VEROVNIKA

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

31. avg 2005 21:14

Helena, tudi meni je uspelo. A ni to dober občutek? Jutri pa meseka in zdi se mi, da nas bo jutri kar precej na proteinih, nekaj je novih punc. Sva skupaj tudi 9-ega . Moja punca gre pa jutri v prvi srednje. Susy imaš prav, naj bo mirno in uspešno leto. luthien

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

31. avg 2005 21:56

Dober večer Verovnika!! Ne nam zamerit, samo toliko problemov imamo sabo.Držimo pesti,da ti bo uspelo. Jaz sem danes skoraj obupala.Ta dieta je super samo dobro se psihično pripravi. Ti nam piši, vedi ,da beremo in vsake smo zelo veseli. Verovnika, če v ponedeljek začneš z B. sem tudi jaz na B.,pa luthien in še druge.... Veš, toliko je imen, da si ne zapomniš vseh, v tem kratkem času. Lahko noč in mirno noč!!! Bravo luthien vse dobro ti želim na prvi šolski dan in dober štart dekletu!!! lahko noč!!! helena45

joli  

član od: 19.8.2005

sporočila: 57

31. avg 2005 22:38

Verovnika,kar potolaži se,imamo s same s seboj veliko dela ampak prav ,da si opozorila nase,tako že na začetku vemo ,da se znaš boriti-TAPRAVA BORKA V TRETJEM KROGU.Lepo.Ah danes sem grešila -po službi povabljena na večerjo,nisem se mogla odreči v celoti-vsaj vina nisem pila.Nekaj je nekaj nč je pa nč.Jutri bo še huje sodelavka praznuje-le kako se bom zadržala-ko imam oči večje kot rit.Ta pregovor pa res dobro služi.Punce ,kaj ne bi bilo fino,da se spoznamo in naredimo piknik-magari na vaš vodni dan.Vedno več nas je ,.n nekatere se res dolgo družite.Sedaj pa pod tuš in spat .Jutri je nov dan in zopet upanje,da.................................. joli

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

31. avg 2005 22:46

Veronika, dobrodošla med nami. Brez skrbi da naša družba ni zaprta, smo vesele vsakogar ki se nam na novo pridruži in z nami klepeta. Pa ne samo o dieti, kot si že sama najbrž ugotovila. Ti kar računaj na našo podporo, me pa bomo na tvojo. Joli, sem iz Kopra. Si tudi ti iz tega konca naše deželice? Marjanca45, tvojemu sinu želim čimhitrejše okrevanje. No ja, saj najbrž ne bo pretirano žalosten, če se mu bo šolsko leto začelo malo kasneje... Je pa res, da čez zdravje ga ni. Pa saj ti sama to najbolje veš. Danes sem imela problem, ker sem si pozabila priskrbeti sladico za večerjo Ko sem že skoraj obupala, sem v hladilniku našla še 2 koščka nedeljske jabolčne pite. Ni bilo ravno po mojih željah, ampak bolje kot nič pa. Sem si pa potem privoščila kakšen košček čokolade več. Ja,ja, hitro najden zasilni izhod... Vsem ki štartate jutri, želim uspešen boj s kilogrami, pa veliko pisanja na forumu. tejčica

andrinaa  

član od: 11.6.2005

sporočila: 56

31. avg 2005 23:37

Živjo! Eno vprašanje imam. In sicer moja kolegica se je tudi odločila za to dieto. Štarta jutri! Problem pa je, ker je vegetarijanka in ne ve točno, kako naj na beljakovinski dan sestavi jedilnik. Sprašuje, če lahko je sojine zrezke. Jaz ji nisem znala povedat, čeprav po moji logiki da ja. ????? Kaj bi ji še svetovale da naj je na beljakovinski dan? Ribe nisem čisto prepričana da je, vem pa, da je mlečne izdelke in jajca. Ampak kosilo iz jogurta in solate???? Jaz bi bruhala! Za vsak nasvet bo hvaležna, saj se čas jutrišnjega kosila bliskovito bliža. Lahko noč! andrinaa

tejčica  

31. avg 2005 23:59

Andrinaa, jaz imam sicer meso zelo rada, ampak si ravno tako velikokrat na B dan privoščim brezmesni obrok. Pripravim si sataraž ali pa si čez kuhano zelenjavo potresem sir (veliko sira!) in dam potem vse skupaj še malo popečti da se sir fino stopi in prelije. Včasih pa jem tudi samo jogurt in sir, zraven pa kaj kislega (kumarice, papriko). Sem si tudi že pripravila kisla jajčka, vendar pa sem si takrat pri kosilu privoščila tudi košček kruha. Mislim da tudi sojii zrezki pridejo v upoštev, ampak naj ti to še kdo potrdi. Nočko! tejčica

helena45  

1. sep 2005 4:59

Pozdravljene dietnice!!! Vidiš, Verovnika nisi sama!!!Držimo pesti!! Adrinaa lahko bi jedla sojine izdelke na B. dan.Namesto mesa, tako uživa sojine izdelke, tudi jaz jih včasih uživam na B. dan. Marjana, je to fant, ki ti je vse zbelil,želim mu čimprejšnje okrevanje.Vse se bo porihtalo,pač se rabi en določen čas.Držimo pesti za tvojega fanta. Danes je pa nas kar nekaj na B--nah.Super. Pri meni bodo kotleti, jih že dolgo nisem jedla in paradižnikova solata. Začetnice, držimo pesti!! Lep mesni dan Vam želim. helena45

tejčica  

1. sep 2005 6:59

Dobro jutro! Danes imam na jedilniku sadje, jaz sem pa že sedaj noro lačna. Prav slutim krizni dan. Upam da sem si naredila dovolj zaloge. A si ve velikokrat privoščite na sadni dan zelenjavo? Solato ali samo kuhano in nič zabeljeno? tejčica

helena45  

1. sep 2005 7:10

Zdravo Tejčica!! Lahko ješ zelenjavo, samo jaz sem samo na sadju.Ko sem začela grešiti je bilo eno veliko sranje!! Včeraj je prvič, ko sem bila pridna.Priporočam ti, da se polno zaposliš. Če imaš že zjutraj krizo je že hudič.Najboljše, da greš ven!!! Držim pesti. Lep dan.!! helena45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti