neznan uporabnik
13. jul 2005 13:00
ojla! čestitke tebi fridolina za preguranih tri mesece. jaz bom vesela, če bom prišla na tvojo začetno težo,. in strinjam se ... res ta način prehranjevanja pride kar v podzavest. meni je že.... in včasih se sploh ne zavedam da hujšam. ker jem, kar mi je všeč, pač določen dan. sicer pa sem skoraj na polovici. Včeraj sem si pisala jedilnike in sem vse pomešala. če ne bi bila tak lump kot sem, bi lahko imela urejeno, sedaj pa sem pomešala datume , deve v beležki sicer. ... in tukaj je dobro da ti pride v podzavest, ker imam v beleški vse pobrkljano. Do prejšnjega tedna sem vsak dan pridno pisala kaj sem kdaj jedla, sedaj pa je skorajn vse počečkano... zaradi mojea nerea.... Saby, hja mogoče pa pridem še k tebi.Veš kako je če si študent, denarja ni , želj pa veliko. Vsak tolar prav pride. Ampak pohiti, ker moja študentska leta gejo k koncu. No ko smo že pri denarju... se mi zdi. da je ta dieta ena izmed nacenejših. V bistvu res imaš vse doma, ni treba tečt po zrezek v trgovino, če jih je zmanjkalo, pač zamenjaš z nečim drugim, saj nekaj pa se že bo najdlo za tisti dan. Npr. zelenjava je sedaj res povsod, pa še ugodna je. Dobro da imamo doma velik vrt, a mi za to ni treba skrbet in prav tako sadje. Hruške, jabolke, vse že skoraj je. Res je izbira velika. ...juhu sonček je tu in upam da še nekaj časa bo, ker ni videt tako. pa naj malo termostat narihta na več.., ker ni ravno najbolj....