12. jul 2005 15:10
Hoj,hoj,hojla! Saby,ti si pa karakter,ni kaj! Saj je res,če se za nekaj odločimo,je najbolje to izpeljat do konca!Jaz sem zelo vesela,da sem speljala do konca dva kroga,kljub temu,da sem tudi grešila(pač nisem tak karakter),ampak uspelo mi je zdržat te tri mesece.In če sem zmogla to,potem zmorem še marsikaj.Tisti grehi so bili pa bolj količinski,drugače sem pa zmeraj jedla tisto skupino hrane,ki je bila tisti dan na vrsti. Cukrck,dobrodošla med nami! Jz sem zjutraj zmeraj jem dva sadna obroka.Za zajtrk dva enaka sadeža,za malico pa enega. Drugače je pa res najbolje,da si neseš kosilo v službo v obliki raznih solat.Če boš čakala do petih in šele potem jedla,boš preveč lačana in boš pojedla preveč,pa še večerjo boš imela prepozno. Želim ti veliko uspeha. Sarica,pa ne se no tako pačit,sej naša dieta ni tako grozna,ha,ha,ha! Uh,kako me razjezi,ko hočem dodat smeška,pa piše,da je prišlo do napake.! Tudi meni so pri tej dieti najbolj manjkali mlečni izdelki.Mogoče bi morali dodati še M dan. Veste kaj punce,toliko že vemo o tej dieti,poznamo vse njene dobre in slabe strani,da bi že lahko sestavile svojo dieto.Ta bi bila pa res super dieta,ha,ha! Mejte se lepo! Marjetka cvetka