17. jul 2005 1:59
Rožice, še vedno ne morem spati, tako imam zmešan bioritem. Teh 7 ur me bo očitno še kar nekaj časa mučilo. Kar groza me je, ko vidim, kako pozna je ura, jaz pa budna kot ris. Tejčica, ti si bila včasih tak ponočnjak, kaj ?
Prebrala sem vse, kar ste napisale.
Maychi, ti si omenjala bolečine v kolenu pri tekanju in pri hoji navzdol. Te probleme imam tudi jaz, pa mi je ortoped povedal, da imam prirojen preveč mehak hrustanec v kolenu. Potrebno je prilagoditi obremenitve kolena tako, da prenehamo z aktivnostjo, ko se pojavi bolečina. Pred 20 leti so mi dali nekaj injekcij v koleno, pa je bil dolgo mir, sedaj pa me je tega pikanja že kar malo strah. So zelo neprijetne injekcije.
Artemis, Darchy in Goga - vse najboljše za nazaj !!!!
Brala sem, kako slabo vreme ste imele tu. Mene pa je skoraj pobralo od vročine. Bila sem namreč v Mehiki, kjer smo imeli vsak dan okoli 35°C in 90-100% vlažnost zraka, tako, da je bilo res obupno. Tretji dan dopusta sem padla v nezavest in baje "me ni bilo" kakih 10 minut. Zdravnik, ki so ga poklicali, mi je izmeril pritisk in ta je bil 80/40. Dobila sem injekcijo, pa kapljice, ki sem jih 6 dni morala jemati po 3x/dan. 2 dni sem ostala v sobi, saj se res nisem počutila dobro. Potem pa sem po dobrem tednu dni zjutraj že veselo tekala po plaži, po mivki. Pravljica. Saj nisem vsak dan. 4x po pol ure, pa je bilo krasno. Prehodila sem skoraj vsak dan velike razdalje, saj smo hodili na razne izlete, če pa sem bila na plaži, sem tah šla hitro hoditpo mivki kakih 5-6 km. Nisem lenarila. Je pa res, da je tehtnica po prihodu domov pokazala 2 kg več. Držala sem se ločevanja hrane, kar pri all inclusive ni problem, samo problem je bila količina hrane predvsem zvečer. Pa 2 večera sem si privoščila sladkarije in to na veliko. Če pa so imeli po 15 vrst različnih sladkih stvari. Pa saj v Mehiki tudi ne bom nikoli več, te 2 kili pa bom že oklestila. Sem imela tudi 2 sadna dneva. Ja, moj greh pa je bil, da zjutraj nisem jedla le eno vrsto sadja. Ni šans. Pa po večerji ali kosiu sem pojedla še veliko lubenice. Prepričana sem, da sem jo od vseh, ki so bili tam na dopustu, pojedla največ. Ja, 3 zajtrke sem si privoščila nesadne. In vse to skupaj je pač dalo ti dve kili. Ampak važno je, da je bilo pravljično lepo, da sem ogromno videla, da sem si napolnila baterije za napore, ki mi jih pripravlja življenje. Saj ne vemo, kaj nas čaka.
Prebrala sem, da ves je že nekaj končalo z dieto, nekaj je novih, Tabina, ti pa si sedaj verjetno na dopustu in upam, da si boš malo olajšala dušo in telo od vsega, kar se je zgrnilo nate in ti pobralo kar nekaj energije. Saj je res, da se potem človek vrti v nekem začaranem krogu, iz katerega ne more. Pa bi hujšal, da ne bi bil debel, pa pridejo padci, ki nas zmedejo in prestrašijo, pa spet začenjamo z dobrimi nameni..... Sr....
Študetke imate verjetno sedaj tudi mir pred knjigami in tako mali več časa zase. Izkoristite ga.
Majdad, veseli me, da si se imela lepo, da si si srce in glavo napolnila z lepimi stvarmi, ki bodo za vedno ostale v tebi. Zaslužila si si jih. Tudi jaz sem še vsa zmedena od mojega dopusta in šla bi kar nazaj. Tako žalostna sem bila, ko sem morala domov. Ampak kaj hočemo. Naše življenje žal ni pravljica, če pa že je, je to le za kratek čas.
Zdaj pa grem v posteljo. Mogoče me bo knjiga uspavala. Lahko noč !!!
marjanca45