Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

12. jul 2005 6:33

Dobro jutro ponovno v deževen dan. No je bilo vsaj včeraj popoldne za spoznanje bolje. Jaz sem pa šla včeraj tečt, vauuu, sem tako cincala, a bi ali ne, pa sem si rekla, le kaj bi spet ležala na sedežni, ko je pa bolj koristno če grem ven, pa sem šla. Tekla sem kar okoli bližnje šole, dihala sem kot konj, pljuča pa so me tako bolela da sem mislila, da bom kar dol padla. Pol sem pa še kakšno uro z otroki tenis igrala in sem se trudila da sem se orng gibala zraven. No začetek je že.Sem se odločila, da bom poskusila zdaj vsak dan tečt, morda kar okoli šole, zato ker je blizu. Sem doma v centru mesta in če hočem v naravo moram iti kar daleč, pol me pa že ponavadi tudi volja mine. Bom pa ta moj tek stopnjevala. Danes grem še en krog, pa bom videla kako bo z mojim dihanjem. Ravno zaradi dihanja ne maram tečt. Sem tako jezna, ker sem prekinila fitnestreninge in ostanek prestavila v september, pa ravno zaradi vročine, no zdaj pa je takšen mraz, da bi lahko čist kamot hodila. Grrr.... Pri hrani sem bila včeraj zelo pridna, sem imela sadno zelenjavni dan, brez prekrškov, danes pa bom imela Š dan in si bom privoščila za kosilo mediterantsko solato od Valfrutte, za večerjo pa morda tudi kakšno solato. Ni boga da ne bom teh par dni spravila še kakšen kg dol. Torej punce naj vas ne premami hrana v tem turobnem dnevu. LP tuna

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

12. jul 2005 7:02

zasvojenosti se ne odvadiš tako hitro.. spet sem tu. zdaj vem, d asem zrela za psihiatra. sem mislila, da mi bo prehranjevanje brez omejitev zabavno in neobremenjujoče. napaka. po 4 dneh se sploh tehtala nisem, ampak trebušček s eje že obesil čez rob kavboj. depresija pa je približno 10x večja od tega obešenega špeha. sama sebi dopovedujem, da je zdaj gibanje toliko pomembneje, pa brez diete nimam volje. najbrž se bojim, da sicer hitro viden sinergični učinek rekreacije in 3md brez ločevanja ne bo prinesel nobenga haska sicer pa grem danes še k zdravnici, da vidimo kje tiči zajec. marjetka, knjigo 90 dni po dieti sem si nabavila v prvi seriji, pred izidom, pa je še pogledala nisem prav. pa kar si mi povedala sploh ni slabo. mislim, da bom res ubrala to pot. zdaj sploh, ko nabavljam hrano za dopust si lahko postavim te temelje. sem že boljše volje :) vsem skupaj pa- občudujem vašo voljo! super ste. le tako naprej. upam, da bo ta scalnica prenehala. lp. tabina

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

12. jul 2005 7:14

Dobro jutro! Kako ste punce? Jaz še kar dobro, glede na to kako zelo sem zaspana. Sem že na delovnem mestu in kmalu bom mogla začeti malo migati... Prvi dan v 2. krogu sem dobro prestala, upam, da tudi vse ostale tako dobro. 1. krog 3 md sem namreč prestala brez greha. Mejte se... Lp saby

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

12. jul 2005 9:49

Jutro! Tuna ti kar veselo tekaj. Glede dihanja pa: mogoče imaš prehiter tempo, tekel naj bi tako hitro, da se lehko pogovarjaš zraven, sicer ne vem kje sem to prebrala se pa tega držim in mi ni težko tekat. Pa tudi preznojim se vredu in opažam da imam več kondicije saj sem včeraj zamenjala svojo vsakodnevno turo, ker mi ni bila dovolj. Upam da bo danes spet malo ponehalo popolan oz. proti večeru. Da se bomo lahko rekreirale. Tabina to! Tako se dela!!!!!! "Naštudiraj" drugo knjižico in gremo naprej! Saby pa ti si carica. Brez enega samega greha? Vseh 90 dni? Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

12. jul 2005 10:10

tabina, berem tvoja sporočila in že nekaj časa želim nekaj reči. Bojim se, ker me je do sedaj vsakič ko sem "čivknila" napadel kdo, ki v bistvu sploh ni razumel, kaj hočem povedati. Upam, da se bova midve razumeli, ker ti res nič hudega nočem - končno smo vsi precej na istem! Torej - tale dieta traja 3 mesece in potem imaš še 3 mesece "utrjevanja" - in to je TO. Svobodni ljudje smo, z različno voljo in navadami in normalno je, da kdo (ali pa vsak) sem in tja kiksne v pol leta, kolikor tale sistem traja. Čisto nekaj drugega pa je, če se "delaš", da si v sistemu in ves čas nekaj kršiš pravila, pa imaš dieto, pa je spet nimaš.....To pa ni več OK. Ti to počneš - kot praviš, od septembra - torej bo kmalu celo leto!! Očitno se glede diete ne moreš zbrati in odločiti kako in kaj. Zato mislim, da imata tvoj zdravnik in tvoj mož prav - rabiš počitek od diete - predvsem od razmišljanja o teh rečeh in morda tudi kakšno strokovno pomoč. Si odrasla oseba, verjetno s kupom dobrih lastnosti, svojimi nalogami in obveznostmi in kile niso edina stvar, ki te definira. Imaš moža, ki te pospira (torej te ima očitno rad, vsaj jaz to tako razumem) tudi z nekaj kil več. Pojdi na počitnice, sprosti se, jej kar ti paše, a za božjo voljo ne žri - ko te bo to prijelo, se pojdi raje kam mečkat - in NEEE razmišljaj o dietah. Pusti to razmišljanje za potem. Suhe ženske NISO srečnejše od nas, to se nam samo zdi. Skrbi me zate, upam da se boš rešila iz tega vrtiljaka! Lisa

tuna  

12. jul 2005 10:14

Saby mene pa zanima koliko kg si šla dol v 1 krogu, brez greha, da vidim če se splača, ha,ha,ha... Rožica, meni se zdi, da že tako ful počas tečem, bom danes poskusila, še počasneje, če bo šlo. Lp tuna

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

12. jul 2005 11:13

Pozdravljene bejbe! Eto, mam malo pavze za čaj, tako da vam lahko napišem nekaj vrstic. Veš Rožica, ko se odločim za neko stvar, jo običajno speljem do konca. Tako mi je tudi 3 md v prvem krogu uspelo speljati do konca brez greha. Kmalu po končani dieti pa sem imela prometno nesrečo in dosti časa preživela pri zdravnikih, v bolnici...tako da moje prehrana ni bila več po načelih 3 md in sem dobila nekaj kg nazaj. Zdaj pa sem se odločila, da sklatim te kg dol pa še kakšnega dodatnega... Tuna, itak da se splača biti na 3 md...meni je prav všeč. V prvem krogu sem dala dol 22 kg in se mi je ful poznalo na oblekah. Skoraj vse sem dala popraviti šivilji, pa dosti novih cunj sem si kupila. Punce, skupaj nam bo uspelo...še dobro, da je ta forum, da vidim, da ste še z mano, da mi dajete moč in zagon... Zanima me, če je katera danes na Š dnevu oz., če je katera slučajno začela s 3md včeraj. Lp saby

Sarica  

član od: 20.4.2005

sporočila: 74

12. jul 2005 12:07

Živjo punce, sicer nas je bolj malo, ker jih je dosti na dopustu. Tiste, ki pa ste, pojdite malo v alubum pogledat, ker sem končno nafehtala slike od piknika izpred 10 dni, tako da se vam lahko predstavim. No to sem jaz! Če me katera kje vidi, naj me kar pocuka! Kar se pa tiče tehle prehranskih kolobocij, sem jaz stvari že kar razčistila pri sebi, ker sem imela nekaj časa veliko problemov s prenažiranjem s katerim sem basala probleme, ki pa zaradi tega niso postajali manjši ampak večji. Zdaj nekako gre, čeprav odkar sem se enkrat zredila za 25 kg moram zdaj stalno pazit, drugače se spet redim. Zato si le še želim, da bi našla sebi ustrezno varianto, po kateri mi ne bo tak problem držat discipline z manjšimi priboljški kdaj. V 3m je zame premalo mlečnih izdelkov, je pa res, da nobene diete nisem držala toliko časa kot to samo prej sem enkrat poizkusila z neko juho, ampak to mi je bilo čisto brezveze, ker skor nič ne smeš jesti razen tiste odlične juhe v kolikorhočeš količinah, tako da je ta vseeno ok-se jo da brez hujših naporov sledit. Nič, grem bit pridna, da bom lahko šla prej domov. Danes me čaka tekaški krog, včeraj pa sem rolala. Bilo je fino! Lepo bodite, pa se še kaj javim, Sarica Sporočilo je spremenil(a) Sarica dne 12. jul 2005 12:17:12

cukrck  

član od: 11.7.2005

sporočila: 9

12. jul 2005 13:33

Pozdravljene vse! Že nekaj časa vas prebiram in navdušena sem nad "vzdušjem" na forumu. Končno sem zbrala dovolj volje, da se vam pridružim. Danes je moj prvi dan, moje mere 162 cm, 72 kg, cilj pa je oklestiti 15 kg. Bi pa imela za začetek že takoj eno vprašanje. Do 16-ih si zaradi službe ne morem privoščiti kosila v skladu z 3MD. Kako ostale rešujete ta problem? Si privoščite več sadnih obrokov ali zdržite z dvema sadežema? In kako potem z večerjo. Jeste ob 20.00? Toliko za začetek lep dan vsem cukrck

tuna  

12. jul 2005 13:41

Jaz imam dopoldne 2 sadna obroka in sicer ob 6 h ko pridem v službo, pa malico okoli 10h. Ponavadi si kosilo prinesem s sabo v službo in sicer: - B dan: konzerva tune+kos polnozrnatega kruha, klobase+kruh, sir+kruh, solata s tuno, sirova solata, piščančji narezek+kruh... -Š dan: največkrat jem fižolovo solato,ki si jo pripravim prejšni dan, ali pa mediteranska solata od Valfrutte je meni zelo dobra -OH dan: si prejšni dan pripravim pizzo z zelenjavo brez sira, je tudi hladna dobra -S dan: lahko ješ celi dan sadje, jaz si pripravim tudi mešano zelenjavo na žaru, ali pa paradižnikovo solato Sej se kar da, jaz osebno raje ob 12 pojem kosilo v službi in doma jem šele okoli 5 ure, sem tako manj lačna.Ne jem pa isto kot za kosilo, zvečer ponavadi kaj toplega pojem, da nisem celi dan na mrzli hrani. Upam da sem ti kaj pomagala. Lp tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti