12. jul 2005 6:33
Dobro jutro ponovno v deževen dan. No je bilo vsaj včeraj popoldne za spoznanje bolje. Jaz sem pa šla včeraj tečt, vauuu, sem tako cincala, a bi ali ne, pa sem si rekla, le kaj bi spet ležala na sedežni, ko je pa bolj koristno če grem ven, pa sem šla. Tekla sem kar okoli bližnje šole, dihala sem kot konj, pljuča pa so me tako bolela da sem mislila, da bom kar dol padla. Pol sem pa še kakšno uro z otroki tenis igrala in sem se trudila da sem se orng gibala zraven. No začetek je že.Sem se odločila, da bom poskusila zdaj vsak dan tečt, morda kar okoli šole, zato ker je blizu. Sem doma v centru mesta in če hočem v naravo moram iti kar daleč, pol me pa že ponavadi tudi volja mine. Bom pa ta moj tek stopnjevala. Danes grem še en krog, pa bom videla kako bo z mojim dihanjem. Ravno zaradi dihanja ne maram tečt. Sem tako jezna, ker sem prekinila fitnestreninge in ostanek prestavila v september, pa ravno zaradi vročine, no zdaj pa je takšen mraz, da bi lahko čist kamot hodila. Grrr.... Pri hrani sem bila včeraj zelo pridna, sem imela sadno zelenjavni dan, brez prekrškov, danes pa bom imela Š dan in si bom privoščila za kosilo mediterantsko solato od Valfrutte, za večerjo pa morda tudi kakšno solato. Ni boga da ne bom teh par dni spravila še kakšen kg dol. Torej punce naj vas ne premami hrana v tem turobnem dnevu. LP tuna