5. jul 2005 13:42
artemis dobro vprašanje. jaz tega še nisem prakticirala...po moje bi me malo čudno gledali.... katalonija28
5. jul 2005 13:42
artemis dobro vprašanje. jaz tega še nisem prakticirala...po moje bi me malo čudno gledali.... katalonija28
5. jul 2005 13:55
Jaz nikoli ne naročim pice iz menija, ampak vedno, skoraj celo skombiniram po svoje, tako da sem že navajena, da me čudno gledajo. Kaj za beljakovinski dan lahko jem pohane bučke (zelenjava, jajce, kruh), res da je mal več kalorij,.... papilon
5. jul 2005 14:08
Jaz si v pizzeriji naročim vegi pizzo brez sira in koruze, pa me nikoli čudno ne gledajo, si jo pa največkrat spečem doma in si jo prinesem v službo, mi je tudi mrzla dobra. Sem si pa lani naročila pizzo samo s kečapom, takrat pa so verjetno mislili, da sem adijo pamet. Lp tuna
5. jul 2005 14:18
Vauu Tabina, no zdej bojo pa punce še malo tebe napadale..le kam hujšaš... sva podoben kaliber. A ni ful hudo, ko ti vsi okoli govorijo..dej nehaj hujšat, sej si že tako ful suha...?Men so pa hlače tako premajhne. No a ni bolš par kg shujšat, kot pa novo garderobo kupovat...ha,ha,ha.. Pozdravček tuna
5. jul 2005 14:37
papilon, za pohane bučke moraš pa že zelo mižat, da lahko to pod B dan zbašeš - drobtine...(ja vem, tut kruh se KAO lahko je, pa to še zmer ne pomen drobtin), pa še cel kup olja... samo z velik domišljije je to hrana za med dieto :)) artemis, jaz sem jo že naročila, pa me nč čudn niso gledal...sicer pa, a je pomembno kako te gledajo?? punchka
5. jul 2005 14:57
Živjo, končno sem ujela vse, kar mi je ušlo med dopustom, tako da sem zdaj spet na tekočem. Jaz tudi naročim zelenjavno pico brez sira in koruze, čeprav je večinoma preveč pusta-suha. Če jo spečeš doma je pa lahko zelo dobra, ker je testo res samo podplat, gor pa kraljestvo iz zelenjave. Andrinaa, meni so najboljši športni modrci tisti od Triumpha in sicer model Trophy (sicer je zdaj še par drugih modelov-novejših), ampak so res dobri vse primejo in držijo na mestu, tako da nič ne boli, ko tečeš...le cena je malo višja, ampak se splača investirat, jaz sem nekaj časa samo ta modrc nosila, ker je tako dobro držal... Nič drage moje dame, lepo se imejte na ta kisli dan! Jaz imam raje da mi je vroče, ker ne rabiš skoraj nič bit oblečen, danes sem pa mogla še nogavice obut. Sarica
5. jul 2005 20:13
Hoj Tuna, tudi jaz se z družbo odpravljam kampirat ob SOčo ta vikend- upam, da nama bodo plani uspeli! A greš na reggae riversplash? Jaz sem bila prejšnji dve leti in je svetovno! Ampak leto gremo pa kar tako v en camp, samo se še niso odločili v katerega - radi bi blizu vode (saj vem,d a ima sedaj okol10 stopinj), pa da je senca, pa da je blizu kakega kraja. Če imaš kak predlog, javi. Sicer pa punce, morda nam bo pa ta dež kak kilogram odplaknil! pridne bodite, Darchy
5. jul 2005 21:24
Živjo! Artemis misliš tretji mesec ali res izvajaš dieto že tretjič? Meni so kilogrami v drugem in tretjem mesecu kopneli veliko počasneje: V drugem krogu: 1.mesec -5kg .......................2. mesec -2 kg ........................3. mesec -2 kg Tudi v prvem izvajanju diete je bila dinamika izgubljanja teže enaka ( 1. mesec= -6kg; 2.mesec= -3kg, 3.mesec= -3kg ). Se pa veliko bolj pozna na cm v teh zadnjih dveh mesecih. Če pogledam statistiko pri cm opažam, da so se obsegi skozi vse tri mesece enakomerno manjšali. Jaz pizzo raje delam doma. Bi pa brez sramu naročila takšno brez sira, pa naj si mislijo kar si hočejo, saj bom jo sama jedla in na vsezadnje tudi plačala! Punchka imaš prav. Če smo na dieti je pa res treba malo pazit! Res pa je tudi, da če vredu zamižiš in imaš veliko domišlije lahko vsako hrano uvrstiš nekam. Jaz danes že cel dan kar vredu mežim. Imam enega "tistih dnevov"! mečem vase vsae kar mi pride pod roke. Morala sem vam priznati, ker če danes ne bi natipkala grehov bi se to vleklo še jutri. Zdaj pa me je malo sram in bom bolj pazila. Sicer pa vsak zase najbolj ve! Res pa je, da ocvrta hrana ni niti najmanj priporočljiva. Ne se potem jezit, da kile stojijo! Darchy, da bi te le bog uslišal, ker za kaj drugega res ne pride več prav. Vrtovi so dovolj zaliti,.... Pa naj vsaj kakšen kilogram odplakne, čeprav ga bo z poležavanjem na kavču bolj težko. Jaz imam raje sonce. Danes sem tako lena samo poležavam in jem. Še orbitrek je sameval! Res je bil danes en siv lenoben dan! Da bi vsaj jutri lahko šla rolat! Si nisem nikoli mislila, da se bom tako privadila rekreacije, da mi bo žal da ne morem ven, da bi tekla ali karkoli drugega. ta dieta je res super, seveda je za vse veliko zaslužen tudi tale forum. Meni je/ste spremenila način življenja. ne samo način prehranjevanja ampak življenja. Toliko kot sem zdaj v naravi si prej še v sanjah niesm mislila. Povrh vsega pa zelo uživam v naporu, ... Trikrat hura za 3MD in Naš forum! HURA, HURA, HUUURAAA!!!! Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
6. jul 2005 6:56
Rožica, super zate, pa naj se še ostalih tako prime! Darchy
6. jul 2005 7:31
Darcy glede šotorčkanja na Soči nimam pojma. Grem prvič, če bom sploh šla. Kaj pa vem mi sploh ni, ko pa vsaki dan dežuje. Rožica ti si tok pridna, ko bi bila jaz samo pol toliko kot ti. Men pa sploh ni za rekreacijo. Sicer si vsaki dan splaniram, kaj bom delala, a ponavadi vse v vodo pade.No sej dvakrat na teden mi pa nekako rata. Bom jeseni bolj pridna, ko bom spet v fitnes hodila. LP tunaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev