1. jul 2005 9:24
Jutro!
Kako paše tale dežek. Da le ne bo predolgo trajal. :)
Včeraj sem bila v shopingu. Ful sem dobre volje, prišla sem do spoznanja, da so mi res prav vse tiste majhne oblekce, majčke in hlače.
Sicer kupila nisem nič, sem pa vedno bolj prepričana kaj od teh tesnih oblačil želim imet. To pa je že veliko. Se mi že zdaj smili moj dragi, ki bo na blagajni plačeval. :)
Do sedaj je bil vedno vesel, da sem si kaj našla in da sem bila sama vesela, da sem našla kaj takšnega da mi je dobro stalo. Pa naj je stalo kolikor je že. Samo da sem bila zadovoljna.
Včeraj pa sem ugotovila, da mi kar veliko stvari dobro stoji in se kar nisem mogla odločit, kaj bi imela. Ker pa res ne želim imet polne omare nekoristnih kosov, ki ne bi šli dobro kombinirat, sem se odločila, da raje malo premislim. Sicer pa bo kamalu razprodaja. :)) JUPI!!!!
Pa bo tudi dragi vesel. :))))
Andrina, prav imaš tudi po dieti se je treba pazit. Čeprav sem se sama prvih nekaj dni bilj slabo. Privoščila sem si vse kar sem pogrešala.
Kruh in argeto, kifelc in jogurt, .... za zajterk, lazanjo, krompirjeve svaljke, riž z zelenjavi in mesom, špagetein polivko.... za kosilo in sendvič za večirjo ( kruh, salamo, sir...)
Tudi teža ni bistveno poskočila, približno za 1kg, kar pa mi niha že dlje časa.
Vendar moram priznat, da sploh nisem talko uživala, kot sem mislils da bom, sploh ni bilo tako dobro. :( In tudi kmalu sem imela vsega dovolj. Najbolj želela seem si nekaj lahkega. In hvala bogu, da je tako. Ker res ne želim kilogramov nazaj.
Zadnjič me je prodajalka v trgovini (ni me videla že kar nekaj časa) vprašala kam so šli kilogrami. Res je bilo slišati mogoče malo nesramno, vendar sem v tistem trenutku pomislila in izrekla v istem hipu :"Mi je čisto vseeno kam so šli, da jih le ne bo nazaj. Ker jih sploh ne pogrešam. "
Sicer sploh ni zamerila in je tudi ona vse obrnila na šalo in prišla za mano po trgovini in me še enkrat pohvalila.
Dobivam veliko pohval, predvsem pa začudenih vprašanj kako,....?????
Pa je zanimivo, da mi tudi pohvale ne pomenijo več toliko in da me je počasi začelo motiti to spraševanje in razlaganje kako... Tako, da se navadno samo zahvalim ali nasmejim in ne razlagam več, ker mi res ni.
No drage moje kaj je zdaj z fotografijami? Bo kaj al ne?
Lp, Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.