6. jul 2005 7:56
dobro jutro-kar se zelenjavnih pic tiče, mi si jih za malico naročamo, pa se prištulim zraven in naročim vegetarjansko...seveda je bil gor sir, naročim brez sira, so mi pa dali koruzo. zdaj pa naročim kar navadno, ker ženske jemo polovičke, pa dam svoji kompanjonki ves nadev in ne rabim brckat vmes. papilon, pohane bučke-so drobtine jajce in moka, kajne? ni lih b.. :/ da en omenimo maščob. je pa res, da je zdaj tak čas... privošči si jih raje za OH zvečer. tuna...kar s emoje postave tiče...na sliki s ene vidi, kako še nekaj časa špeh vibrira, ko se ustavim:) ne vem, ne najdem prave volje, to ideto vlačim sprekinitvami že od novega leta, saj težo vzdržujem, ampak konstrukcija teže je pa za bruhat. lanske bikinke ne pridejo v poštev, ker se mi tanjše vrvice zarežejo v špeh, da se ful vidi - to je moj dosežek od lani. če pa kdo vpraša , kam hujšam...jaz vem- če sem lani lahko, in sem se na lastni koži prepričala, da je možno izgubit "dedno veliko rit". če vem da je možno, potem je to dokaj realen cilj. zelo me razkuri, ko s ecel teden držim diete, pa je v petek zadevakr dobra na oko... potem pa ga v nedeljo "malo pobiksam"- to je, s ene nažiram, ampak jem normalno, pa sem v ponedeljek vsa trebušasta. vem samo, ali naj do jeseni pustim vse skupaj pa pač jem "lahko" uravnovešeno hrano. mene majo že vsi poln kufer, ker jem skoz samo nekaj od razpoložljivega.... sicer pa še zmeraj trdim, d aje zame to edina sprejemljiva dieta. tako da se pridružujem vsem hvalam. če bi le kako cepivo za povečanje volje bilo... tabina