Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

4. jul 2005 17:05

Hoj ! Tudi jaz vas berem, pa se mi sploh ne da kaj tipkat. Sem imela pester vikend (praznovanje abrahama), tako da sem še danes izmučena. Maychi držim pesti! Upam da nisem prepozna. Za kako dolgo in kam če smem vprašat, pa odpotuješ? Tuna super ideja Rolanje! Jaz bom tudi! Sem se že dogovorila, za družbo, da ne bom sama. Goga iskrene čestitke! Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Mojna  

član od: 2.7.2005

sporočila: 3

4. jul 2005 17:31

jst mam danes 2 B dan. pa bi ful čokolado jedla pa še tik med mentruacijo sem. motiviram se stem da prebiram vaš forum. prebrala sm že več kot 200 strani že:) a ma kdo kak predlog kaj bi jutri na škrobni dan jedla??? lepo se imejte Mojna

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

4. jul 2005 17:39

Goga, vse najboljše za rojstni dan, naj se ti izpolnijo vse želje in kilogrami skopnijo. Lep pozdrav iz sončnega Maribora! riba-ribica

brittney  

član od: 18.2.2005

sporočila: 102

4. jul 2005 19:45

pozdravljene vse! goga, vse naj za rojstni dan, tudi mene avgusta čaka okrogla 30. Brala sem vas, pa se nisem imela časa javljat. Vse, ki greste na dopust, lepo se imejte, vse, ki pa boste vztrajale tu, pa welcome. Marjetka cvetka, tudi jaz in moja družina bomo imeli vsredo vodni dan, tak da se bomo lahko vzpodbujali. Mogoče pa mi bo do avgustauspelo priti dom magičnih dveh petk brittney

katalonija28  

član od: 27.6.2005

sporočila: 18

5. jul 2005 7:04

Predlog za Mojno- škrobni dan, pa glede na to, da bo slabo vreme...krompirjeva juhica, pa še kako bućko narežeš notri, mogoče malo gobic...njam dobro...lahko pa preprosto pečen krompir, lepo naražeš in v pečico, jaz ga potem potresem še z rožmarinom in drobnjakom...pa skleda solate... ura je sedem jaz pa že lačna....grem po vodo... katalonija28

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

5. jul 2005 7:08

Ali pa riž z gobicami+solata, fižolova solata+košček polnozrnatega kruha, prebranec Natureta+solata,pasulj brez mesa.....imaš dovolj. Lp tuna

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

5. jul 2005 11:25

Jutro! Kako sete kaj? Spet dežuje! :( Mene tišči v želodcu, da najraje nič ne bi jedla. Spila sem samo kavo in ne vem kaj mi je? So pa vsi predlogi za Š dan zelo mikavni. Mogoče tudi zato, ker jaz preprosto obožujem Š dan. Lahko bi poizkusila tudi polnjene paprike s krompirjem. Le te bodo danes pri nas za kosilo. Lep deževen dan! Upam, da se sonce čimprej prebije skozi oblake. Ga zelo pogrešam! Veliko raje imam vročino in svetel sončen dan. Ko zdaj pomislim nazaj, imam bočutek, da teh nekaj dni vročine še za vzorec poletja ni bilo. Komaj čakam, da odrinem na morje. In upam da bo lepo vreme. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Artemis  

član od: 9.7.2003

sporočila: 57

5. jul 2005 11:25

Jutro! Danes imam OH dan, tako da ne bo kaj preveč strašno. Ful se mi ne da kuhat, bom si kar na hitro neke špagete pripravla :] Skrbi me to, da mi kilogrami stojijo... Rečeno je blo, da naj v 2. krogu diete ne bi izgubljali kg, ne? Jaz sem jih v bistvu takrat izgubila... Zdaj, 3. krog (dieto mam do 24.7.), pa mi kg stojijo! Sicer se nisem nič zredila, shujšala pa tudi ne... Kaj mislite, da še je kaj upanja, da izgubim še par kg do konca diete? Lep dan, Tina

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

5. jul 2005 11:45

Artemis jaz sem v 1. krogu izgubila 5 kg, v drugem 2 kg, zdaj imam do konca še 11 dni, pa sem na istih kg kot po 2. vodnem dnevu. Jaz se ne sekiram zato ker imam postavo kar ok, tudi vse hlače so mi prevelike.Bom pa sigurno nadaljevala še 3 mesece samo s sadjem, ker mi sadje zelo paše in ga imam rada. Kako pa bo z drugimi obroki, pa se pustim presenetiti, rada bi šla po Montiju naprej. Sem si pa obljubila, da se to zimo ne zredim. Kar pa se vremena tiče, pa vam povem da smo imeli namen kupiti klimo, a očitno jo ne bomo potrebovali, saj ga tole vreme zelo serje. Zdaj je še do petka napovedan dež. Blekk...Jaz sem pa misla šotorit na Sočo. Očitno bom šotorila kar doma v dnevni sobi. Tako punce zdaj pa grem pojest moje kosilo...pizza s papriko in šampinjoni, brez sira seveda, njami... Lep deževen dan vam želim tuna

Artemis  

član od: 9.7.2003

sporočila: 57

5. jul 2005 13:31

Aja, ko si že pico omenla :) A greste kdaj na vegeterijansko pico v kakšno picerijo ali restavracijo in zahtevate pico BREZ SIRA? Tina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti