Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

30. jun 2005 6:56

Kokos, ja sej moja postava je zdaj Ok razen kar nekaj celulita na bedrah, ampak pred dieto sem bila pa kar orng izpopolnjena..Verjemi.Imam to nesrečo, da se vsako jesen-zimo zredim in moram potem spomladi hujšati, ker pač ne želim kopičiti kilograme. Si ne pustim, da bi mi kilogrami ušli iz nadzora. Mislim da bom mogla celo življenje pazit kaj jem.Nažalost. No punce pa da vam povem, da niste edine, ki mi govorite, le zakaj hujšam, ko sem že tako suha itd. To poslušam non stop. Ampak suha sem zdaj po hujšanju, tako da sem se morala tudi jaz kar orng namučiti, da sem prišla do kilogramov, ki jih imam sedaj. Skratka do konca diete imam še 16 dni, potem pa na Montija. Pa da vidim kaj se bo zgodilo letošnjo zimo. Srčno upam, da se mi bo resnično spremenil metabolizem. Lp tuna

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

30. jun 2005 7:28

Andrinaa, tole je zadnji objavljen seznam http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3800 potem pa mislim, da se ni več osveževal. Morda bi se sedaj katera od trenutnih hujšaric skorajžila in vključila še ta nove... Ena je predlagala, da bi lahko zato uporabili naš mail. Zi se mi super ideja, samo ne vem, če ga sploh katera uporablja. Jaz sem zadnjč tja poslala naslov svojega albuma, pa ne vem, če ga je sploh katera pogledala. Tam zraven je tudi nekaj idej za OH dan - za sladico, se razume. Bravo tetka.teti, držim pesti za naprej! Oglasi se še kaj, pa poročaj, kako ti gre. A tudi telovadiš kaj? Skozipadalica, si pa zelo fotogenična, zdaj se le fajn potrudi, kakšne fotke bodo šele potem. Vauuuu! Tejčica, mislim, da je Marjančin nasvet dober, malo mogoče pozabi na 3MD in si vzemi par mesecev premora, potem pa jovo na novo. Vmes pa imej sadje za zajtrk (in dopoldne), pa poskušaj res čimbolj ločevati, pa kak sadni dan si privošči. Jaz sem na tak način lepo hujšala preden sem slišala za 3MD, samo malo bolj počasi je šlo, za vzdrževanje teže pa bi moralo zadostovati. Ja, pa na vodo ne pozabi! Kokos, vse najboljše in lepo praznovanje. Najlepše darilo si si tako podarila že sama. Imejte se lepo!

andrinaa  

član od: 11.6.2005

sporočila: 56

30. jun 2005 7:51

Encijan, kje pa imamo mail?!?!? Seveda da bi bilo super, če bi se dalo tako uredit, ker bi potem bili podatki na mestu, kjer bi se vedelo, da so. Hvala za link!!! Drugače pa, jaz se trudim. Ideja o teku me je malo minila, ker sem nekaj poskušala, pa imam težave, ker me prsi bolijo, ko skačejo gor in dol. Malo sem jh držala, ampak ne morem tako. Kako si druge pomagate pri tem? andrinaa

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

30. jun 2005 8:20

Andrinaa, mail imamo na volji, meni je podatke poslala Darchy skupaj s tistimi za album, saj nabrž ga je vsem, pa niste opazile. Ali pa se motim? Darchyyyyyyyyyyy? Glede teka pa ti glede na začetno težo svetujem, da morda res še malo počakaš in do takrat raje hitro hodiš ali pa plavaš, na morju pa lahko tečeš v vodi vsaj do pasu ali še bolje do ramen. In to zaradi sklepov, ne samo zaradi problemov s prsmi. Mene je moja zdravnica na začetku (pri 80 kg in čez) opozorila, naj s tekom raje počakam, da bom shujšala in tudi še kasneje, ko sem shujšala že 10 in več kg, jo je še vedno skrbela preobremenitev mojih sklepov (predvsem kolen). Svetovala mi je tudi vodno aerobiko, ki pa je razen nekaj vaj na morju nisem prakticirala. Mogoče bi se tudi ti lahko posvetovala s kom bolj kompetentnim od nas tukaj. Jaz sem potem, ko sem nekaj kg izgubila, kar nekako začutila, kdaj je pravi čas za gibanje, telo ga je preprosto zahtevalo. Včeraj zjutraj sem spet hodila več kot 2 uri, tako da se danes krasno počutim, morda se bom pa spet lotila teka še sama. Pozimi sem imela take načrte in celo snežni trening, pa sem potem vse skupaj opustila. Bljak! Čao, Encijan

Drobtinica  

član od: 17.2.2005

sporočila: 19

30. jun 2005 8:27

Dobro jutro... Kljub včerajšnji nevihti je zunaj še vedno vroče... Andrinaa poskusi s športnim topom, ki je prav za te namene. Tudi jaz imam podobne težave in zato "sovražim"tek že od malega. Danes imam OH. Za večerjo sem seveda polna idej, za kosilo pa....Kaj ve še jeste poleg pizze in testenin??? Drobtinica

andrinaa  

30. jun 2005 8:29

Ne, Darchy mi je poslala podatke samo za moj-album. Dobro, saj ni panike, samo tisti mail bi res lahko bolje izkoristile, če že obstaja! Glede teka imaš pa najbrž zelo prav. Meni moj dragi tudi pravi, ko vidiva druge tekače, da si sklepe uničujejo. Tega, da sem šla "tečt" jaz, mu pa sploh nisem povedala, sicer bi jih poslušala od njega, ker je prepričan, da tek po trdi podlagi ni zdrav, če imaš toliko kg viška kot jaz, pa še sploh ne. Vodne aerobike ne morem prakticirat - če bi začela na bazenu vaje delat, bi me najbrž čudno gledali. Drobtinica, športni top?!?! Ne predstavljam si najolj. Misliš to športni modrc? Nekaj sem iskala, pa sem našla samo od Skiny, ki pa nudi čisto premalo opore, je navadni še vedno boljši. Ženske, kaj poznate kakšno dobro znamko športnega modrca? Kje bi se dalo to nabavit na štajerskem koncu?? Lep dan! andrinaa Sporočilo je spremenil(a) andrinaa dne 30. jun 2005 08:36:20

Drobtinica  

član od: 17.2.2005

sporočila: 19

30. jun 2005 8:41

Ja, Andrinna športni modrc, pa tudi top obstaja prav za športne aktivnosti. Poglej v kakšni športni trgovini. Drobtinica

andrinaa  

30. jun 2005 8:52

Encijan, sem šla še enkrat pogledat v sporočila in glej ga, v resnici mi je Darchy poslala tudi geslo za mail!!!! Se opravičujem, ker delam zmedo. Sori Darchy, mea culpa! Takrat sem hotela samo mojo slikico dat gor, da bi cel svet vedel, da mislim resno s hujšanjem, pa nisem opazila, da so še podatki za mail spodaj. Pogledala sem tvoje slikice. Vau!!! Tiste z gamsi (ali kaj so to zaene srnice?) so me navdušile!! Kaj to kar tako ležijo in lahko greš mimo?!?! Noro! Veš da me milka, da bi dragega nahecala pa da bi šla - "srnice" pogledat. Kaj niso nič napadalni? Kakšne lepe roge imajo! Čisto sem navdušena! andrinaa Sporočilo je spremenil(a) andrinaa dne 30. jun 2005 08:58:01

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

30. jun 2005 9:13

dobro jutro rožce jaz sem kljub slabemu glasu dobre volje. včeraj sem šla v trgovino s cunjami, pa so mi bile ene kavbojke ful dobre na pogled. pa sem kolebala-bi jih sploh poskusila, ponavadi jih ne morem zapret, če jih že spravim preko riti. in se odločim, d ače jih ne dobim gor, mi bo pa to motivacija pri dieti, da enkrat jih pa bom. in sem veselo nategnila hlače nase, in glej ga zlomka, šlebi tudi zapret, če bi imele gumb... čeprav si jih nisem kupila,. sme bila zelo presenečena, ker take z nizkim pasom nikakor nisem mogla nosit. vsekakor me je motiviralo tudi zdaj. ko sem že skora dobila krila pa sem poskusila kopalke.... oja, bo še treba delat, če se vrvice od bikink ne vidijo, ker se zalezejo v špeh, pol bi bilo dobro se še malo trudit,kaj? kar se tiče maila pa...hm-meni ne gre odpret z geslom in upor. imenom ki ga je poslala darchy. je pa možno, d aje lih bila katera gor. andrinaa, če boš vztrajala pri tej dieti, kmalu ne boš imela problemov z oprsjem, to najprej splahni. jaz imam sedaj še samo fundamente mojih C košaric :( vse skupaj se je preselilo na jug, gravitacija pač ;) je bolj podobno kokršpanjelovim ušesom ot štrlečim balkonom ;) tabina

punchka  

član od: 26.4.2005

sporočila: 26

30. jun 2005 9:24

Andrinaa, tek je pri večji teži za sklepe res precejšna obremenitev, ravno zato sem napisala da je prva stvar nakup RES DOBRIH TEKAŠKIH superg (cca 20- 30 tisoč sit), prav zaradi blaženja. Zelo je tudi koristno, da tečeš po gozdu, poti spominov (makedam) pa čim manj po asfaltu. Pa še nekaj je pomembno: kardio vaskularni sistem se veliko hitreje navadi na obremenitev kot mišice, sklepi itd. Zato je pomembno, da te ne zanese v pretiravanje. Sicer pa ti telo res samo vse pove. Če čutiš kakšne bolečine (ali mišice ali sklepi) potem pretiravaš. To je nekako osnovno vodilo. Sicer pa tek ni vse - kaj pa kolesarjenje, plavanje (niti ni nujno da aerobika, spravš se v bazen pa plavaš kot usekan ), fitnes - sploh zdaj ko vroče, tam pa klimatizirano? Za štajerski konec in nakupe ti pa žal ne morem pomagati. Mogoče kakšen hervis, giga sport, sport 2000?? punchka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti