Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

28. jun 2005 13:05

Hoj! Tudi jaz opažam, da me kontaktirajo za geslo celo uporabniki, ki v našo temo niso poslali niti enega samega posta, pod pretvezo, da nas spremljajo..... Sem na hitro nekaj pripela. Obljubim, da bom stvar uredila takoj, ko utegnem. Lp, Rožica p.s. Tista umetnija je moja. Se bom drugič bolj potrudila. To je samo za predstavo iz različnih profilov, da ne bo kokos spet vprašala kaj pa je tebi bilo tega treba. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

28. jun 2005 13:13

Ko sem jaz začela delati, mi takrat noben ni verjel, da sem bila stara 30 let in da imam dva otroka. Mene to sploh ni motilo, ampak mi je bilo zelo všeč. Punce a ni to dokaz, da res dober zgledamo? Hvala za geslo, grem kar v akcijo. Lp tuna

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

28. jun 2005 13:22

Rožica, ti si pa res prava rožica. Na tej zadnji sliki si v primerjavi s prvima dvema nerazpoznavna ! Zdaj pa si že suha in nehaj ! Še dobro, da si mlada, da imaš še prožno kožo, sicer bi se shujšanost videla še kako drugače. Si pa dobra !!! Prava bejba. BRAVO !!!! Pa če te fotke niso stimulacija za tiste, ki imajo težave z voljo ali pa še oklevajo z začetkom !!! Na dopustu se bom postavila v eno dobro pozo in potem pripopam še mojo fotko ! marjanca45

Katy026  

član od: 22.6.2005

sporočila: 4

28. jun 2005 13:27

Pozdravljene! Spet jaz. Sicer še nisem 100% notr. Še študiram in tuhtam med proč z ogljikovimi hidrati in 3MD. Pa saj moram izgubiti 4 kg ampak ne gre in gre nazaj na dobrih starih 50. Če sem prav razumela, se da shujšat tudi, če ločuješ znotraj obrokov??? Se pravi, da ješ samo krompir brez mesa, meso brez priloge ipd. LP Katy026

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

28. jun 2005 13:40

Katy026, pri takem prehranjevanju se vsaj zredila ne boš ( če ne bo vsak večer na jedilniku preveč sladkarij ali pa kruha, pa če boš do kosila jedla sadje). Drži pa, kot si napisala - meso z zelenjavo ali pa krompir, testenine, riž z zelenjavo. marjanca45

mačkica  

član od: 11.11.2004

sporočila: 7

28. jun 2005 13:42

Rožica, tudi jaz Vas spremljam od oktobra lani, ko sem začela prvi krog našega prehranjevanja, pa se ne oglašam, saj že same vse poveste, mi pa blazno veliko pomagate, predvsem pri krizah, sem pa "diplomirala" pri bližnjicah skozi to 3MD (npr. mesni burek je meso in testo, torej kruh, ga pač jem, enako ajdovi žganci so ajdov kruh, pa jih tud jem). Če bi vam to pisala, bi se že našla katera, ki bi me posnemala, pa nisem ziher, če je to pametno. ker imam za izgubit ogromno, grem hujšat na dolgi rok, od oktobra 15 kg, sedaj sem nekaj dni v drugem krogu. Bi pa tudi jaz rada videla te slikice, sama jih pa žal ne morem prilepit, vsaj tite od prej ne, ker se enostavno nisem hotela slikat. Bi vas kljub temu lahko videla? Lep pozdrav, Mačkica mačkica

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

28. jun 2005 13:48

samo to d adodam-rožica, vauuu, svaka čast. čeprav s bila tudi prej zelo v mejah normale (vsaj an slikah ni videt kaj pretiranega), si zdaj s tem novim imidžem takšna, d ati kdo, ki t eprej ni poznal zagotovo ni verjel, d asi bila kdaj bolj okrogla. tudi meni ne verjaemjo, da sem v stalni bitki s kilami. ampak zdaj kot to vidim imam pa res voljo da končno enkrat dosežem cilj. se bom opogumila in poslala še moje bikini fotke za primerjave before and after, čeprav..hm, kolk ljudi pa ima zdaj to geslo?? tabina

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

28. jun 2005 14:03

No Encijan sej ti tud zgledaš prav manekensko. Muci ti si carica, le tako naprej. Jaz pa sploh ne znam pripet te slike, pa mater sej nisem blond. Nikjer nobenega BROWS. Kaj je to, mi lahko kdo pomaga. Pa vse mi piše. Madona sem butasta. Lp tuna

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

28. jun 2005 14:49

Zdravo! Kakšno krizo imam....pa to je grozno. Zunaj tako lepo vreme, da bi šla najraje na bazen, jaz pa moram biti za knjigami.... Uuauuuu Rožica, to ti pa je sprememba. Če ne bi napisala, da si to ti....ma takšna razlika, da se ne da povedati...pa drugačna barva las.. Ma super si!!!! Tuna, izberi v kateri album bi rada dodala slike in potem izbereš dodaj slike (osnovni način). Potem pa samo izbereš sliko na računalniku in jo "preneseš" na net. Tako nekako, bodo druge bolj "izkušene" povedale, če sem prav napisala. Katy026, nič ne premišljuj več, pridruži se nam. Če ne čisto striktno, pa ločuj vsaj znotraj obroka, saj ni tako težko jesti mesa brez krompirja/riža. Jaz si skoraj ne morem več predstavljati, da bi to jedla skupaj-pač stvar navade. Jaz sem si pa med vikendom pripravila domač mlad krompirček. Kako je to bilo dobro, kar stopil se je v ustih. Ne vem, če ne bom to danes za večerjo ponovila, ali pa raje jutri, ker tega jaz prehitro preveč pojem... Lp, maychi

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

28. jun 2005 15:58

Hojla! Jaz sem od vročine čist paf.Pa še glava me boli.težko diham in najraje bi se vrgla v bazen mrzle vode in do jeseni sploh ne bi več prišla ven. Madonca Rožica,kak ti dobr žgledaš. Presneto,se bom mogla tud jaz mal potrudit.Bliža se mi konec diete,pa sem sklatla sam pet kil,pa še te prvi mesec,zdaj pa se nikamor več ne prestavi.Pa še sreča,da se nikamor ne prestavi,ker če bi šle kile gor,tudi ne bi bilo zdravo.Tako pa kile držim in ga veselo biksam.Mogoče pa tudi nisem izbrala najboljšega časa za dieto,ker je bilo in še bo polno praznovanj,pa razni pikniki, izleti. Tako grem v soboto na izlet proti morju(Ogledali si bomo eno paršutarno,imeli na ladji ribji piknik,obiskali bomo Piran),v nedeljo pa že praznujemo rojstni dan. No,pol pa človek hujšaj,če moreš. ja,vsaj sadni dnevi mi grejo in včeraj sem ga spet preživela brez greha,tudi danes še nič pregreh.Se trudim,da me ne zanese,saj bo za vikend pestro.V soboto imam na srečo B dan,tako da ne bo problema,v nedeljo pa si bom zagotovila krompir.Pekli bomo na žaru,praznuje pa moj dragi,ki bo v soboto prišel z morja.On z morja,jaz za en dan na morje. Se sprašujem,kaj neki bo z mano v ponedeljek? Marjanca,ti pa maksimalno uživaj na dopusto in grgraj morsko vodo,mogoče ti bo to pozdravlo grlo! Jaz grem pa zdaj nabavit en mali bazenček,toliko,da vsaj rit noter namočim!Al pa glavo. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti