28. jun 2005 15:58
Hojla!
Jaz sem od vročine čist paf.Pa še glava me boli.težko diham in najraje bi se vrgla v bazen mrzle vode in do jeseni sploh ne bi več prišla ven.
Madonca Rožica,kak ti dobr žgledaš.
Presneto,se bom mogla tud jaz mal potrudit.Bliža se mi konec diete,pa sem sklatla sam pet kil,pa še te prvi mesec,zdaj pa se nikamor več ne prestavi.Pa še sreča,da se nikamor ne prestavi,ker če bi šle kile gor,tudi ne bi bilo zdravo.Tako pa kile držim in ga veselo biksam.Mogoče pa tudi nisem izbrala najboljšega časa za dieto,ker je bilo in še bo polno praznovanj,pa razni pikniki, izleti.
Tako grem v soboto na izlet proti morju(Ogledali si bomo eno paršutarno,imeli na ladji ribji piknik,obiskali bomo Piran),v nedeljo pa že praznujemo rojstni dan.
No,pol pa človek hujšaj,če moreš.
ja,vsaj sadni dnevi mi grejo in včeraj sem ga spet preživela brez greha,tudi danes še nič pregreh.Se trudim,da me ne zanese,saj bo za vikend pestro.V soboto imam na srečo B dan,tako da ne bo problema,v nedeljo pa si bom zagotovila krompir.Pekli bomo na žaru,praznuje pa moj dragi,ki bo v soboto prišel z morja.On z morja,jaz za en dan na morje.
Se sprašujem,kaj neki bo z mano v ponedeljek?
Marjanca,ti pa maksimalno uživaj na dopusto in grgraj morsko vodo,mogoče ti bo to pozdravlo grlo!
Jaz grem pa zdaj nabavit en mali bazenček,toliko,da vsaj rit noter namočim!Al pa glavo.
Mejte se lepo!
Marjetka cvetka