Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

neznan uporabnik

28. jun 2005 16:09

mayhi, sva dve. tako da nisi sama... jaz se tudi matram....pa ne gre.... in ne gre.............Sedaj sem na mnenju, da če bi izpite tako vozla kot dieto, bi mela same desetke! Malo čajčka pa bo! Jaz se takrat filam z čajčki, zvečer pa sem naspidirana . Sam še mal.Jutri mam zadnji izpit. Punce ne morem verjet. Prebavo mam nenormalno. Včeraj me je pritisnilo 3x in to neverjetno. Danes že tud, pa še nekaj čutim. Zgleda da so me kumarce očistile. Sicer ko mam dieto, nimam pretirane prebave, kar me sedaj preseneča, ampak ko pa nimam pa 2x na dan najmanj, pa če jem kaj ali ne. Mi ni treba donata pit. Glede slikc, pa kmalu boste videle tudi moje. Ko zaključim prvi vodni dan, se nalimam. No mogoče pa po drugem, ko bo še več. V glavnem enkrat do konca! Slikco že mam! Nočem še sedaj, ker če me kje mine volja,...A lahko slikce spreminjam? Mislim če je nočem več imeti gor, jo lahko dol vzamem? marjanca, kolko pa je bilo tvoje začetno stanje. In kolko si jih premagala? a še kdo vodi ono tabelo? oziroma je še aktivna? nič grem malo pokukat v knjige. lp

Artemis  

član od: 9.7.2003

sporočila: 57

28. jun 2005 19:43

Pozdravljene, vzela sem si malo dopusta od računalnika :) Pred nekaj časa je bil za mano 2. vodni dan, vse skupaj sem na izgubi 11 kilogramov... sicer še nisem zadovoljna, zdaj imam 65 kg, velika sem pa 170 cm... rada bi prišla na 55 kg... tak da mislim, da najboljše, da dieto podaljšam oziroma kar nadaljujem. Jaz bi se kar zmeraj tak prehranjevala, ful se navadiš. Kaj mislite? Lep pozdrav, Tina Tina

andrinaa  

član od: 11.6.2005

sporočila: 56

28. jun 2005 19:44

Živjo! Spet sem ga biksala in to pošteno! Po pravici povedano, sploh ne vem več, kateri dan naj bi imela, tako da bom jutri imela beljakovinskega, pač prvega po vrsti. Raje ne govorim, kaj vse sem pojedla... od tistih mini roladic (Gorenjka) pa preko ogromnih količin kruha naprej... Sem kar malo žalostna in razočarana nad sabo! Spet sem hotela vrniti svojo sliko, vendar sem nekaj stiskala narobe na računalniku in je slika šla v maloro. Kaj ni ena rekla, da si jo je shranila pri sebi? Če jo ima katera, kaj jo zna dati nazaj gor? Zdaj pa še nekaj! Brala sem malo prispevke na forumu Moj trener. Tam zelo reklamirajo to, da je treba vsak dan pojesti dovolj beljakovin, sicer se mišice razgradijo in telo manj porablja, pa tudi da se ne topi maščoba, ampak mišie. Sem zelo zmedena zdaj!! Še nekaj: a katera mogoče teče?? Vprašam, ker sem brala (spet na Moj trener), da je pol ure teka na dan zelo blagodejno za postavo. Jaz si ne predstavljam, da bi zmogla toliko teči, vendar obstaja program, po katerem postopoma (mislim da v šestih tednih) prideš do tega, da zmoreš teči pol ure skupaj. Tako. Drage moje prijateljice, tole bo za zdaj vse. Bodite pridne, jaz bom tudi!! andrinaa

Artemis  

član od: 9.7.2003

sporočila: 57

28. jun 2005 19:51

Pozdravljene, vzela sem si malo dopusta od računalnika :) Pred nekaj časa je bil za mano 2. vodni dan, vse skupaj sem na izgubi 11 kilogramov... sicer še nisem zadovoljna, zdaj imam 65 kg, velika sem pa 170 cm... rada bi prišla na 55 kg... tak da mislim, da najboljše, da dieto podaljšam oziroma kar nadaljujem. Jaz bi se kar zmeraj tak prehranjevala, ful se navadiš. Kaj mislite? Lep pozdrav, Tina Tina

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

28. jun 2005 21:09

Hojla! Andrinaa,zato pa traja ta dieta samo tri mesece in je ni dobro podaljševati,ampak si je treba obvezno vzeti tri mesece počitka.Beljakovin je v tej dieti res premalo in jaz sedaj,ko končujem z dieto,beljakovine že močno pogrešam.Sam meso mi še diši,pa mlečni izdelki. Artemis,raje ne nadaljuj z to strogo dieto,ampak se prehranjuj tako,da boš ločevala med obroki,še vedno pa zajtrkuješ sadje in lahko si tudi privoščiš sadne in vodne dni.Pač pojej malo več beljakovin. Ja,Andrinaa,jaz imam tvojo slikco,jo bom nalimala,komentar pa lahko potem vpišeš sama. Aja,pa dons sploh nisem kupla bazenčka,eh si bom pa kar v lavorju rit namakala,ha,ha! Uživajte! Marjetka cvetka

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

28. jun 2005 21:12

Rožica, matr si ti dobra bejba! Skozipadalica, zakja pa ne bi objavila svoje fotke - lepo jo prilimaš v album in potem boš prisiljena shujšat, da se nam boš lahko z novo slikco pohvalila, kok boljše zgledaš. adrinaa, mislim, da ima Marjetka Cbetka tvojo sliko, pa saj ti bo sama povedala... Darchy

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

28. jun 2005 21:22

Ja,sem jo že prilimala! No,še dobro,da jaz ničesar ne vržem proč! Tuna ja spraševala,kako naj prilepi slikco.Sej je čisto enostavno. Klikneš spodaj,ko piše izberi,poiščeš datoteko,kjer imaš shranjeno slikco,klikneš odpri,potem pa še klikneš dodaj. Tist browse naj te ne moti preveč.Sej bo šlo! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

andrinaa  

član od: 11.6.2005

sporočila: 56

28. jun 2005 21:34

Hvala Marjetka cvetka! :) andrinaa

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

28. jun 2005 22:34

Dober večer! Drobtinica, midve sva pa na isti dan začeli z dieto - 13.6. sam jaz grem že drugi krog in mam kar dosti grehov vmes, zdaj nisem 100 % na dieti ker je preveč rojstnih dni - še sama ga imam v petek, 1.7. in bom jedla vse kar bo na mizi. Danes pa je za mano sadni dan, ki sem se ga držala 100%. Ful sm ponosna nase!!!! No, tale sparina je pa res neznosna. Edino v službi je super ker imamo v pisarni klimo, ki je zakon v teh dneh. Marjanca, upam, da se ti grlo čimprej pozdravi da boš lahko 100% uživala na dopustu! Rožica, kaj pa je tebi bilo treba tega? Ha, ha,... saj se hecam. Ampak zdej pa res fantastično zgledaš!!!! Mejte se do prihodnjič kokos

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

29. jun 2005 7:47

hojla, andrinaa, jaz se tudi informiram ;) glede teka vsi toliko govorijo, kolk pomaga za postavo, sploh za ženske kritične dneve. včeraj sva šla z mojim možekom zvečer en krog, cca 3 km (saj me je sram, marjanca je rekla da preteče 20??? če se ne motim). pa sem malo tekla, več pa hitro hodila. čisto sem brez kondicije, čeprav precej kolesarimo, včasih rolamo, ampak to ni to. bojda se je tudi teka potrebno naučiti (dihanja in usklajenih gibov). kakorkoli, ŽELELA bi izpolnit obljubo, da bom vsak drugi dan malo tekla, dokler pač ne dosežem tega da mi bo všeč. ker zdaj mi ni niti najmanj. kakorkoli, danes ne vem, ali me vse boli od teka ali prehlada. predvčerajšnjem me je malo zdravje povozilo, tako da sem danes brez glasu. skozipadalica, bodi srečna za takšno prebavo, veliko bolje, kot da bi vse ostajalo v tebi. jaz zdaj biksam edino s kavo (dozo se zmanjšala na 0,5dcl iz 2dcl..kar je itak bilo ful preveč), saj se mi je prebava čisto zaštrikala.. trebuh sem imela kot etiopec, kile pa se seveda niso premaknile. lep dan tabina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti