neznan uporabnik
28. jun 2005 16:09
mayhi, sva dve. tako da nisi sama... jaz se tudi matram....pa ne gre.... in ne gre.............Sedaj sem na mnenju, da če bi izpite tako vozla kot dieto, bi mela same desetke! Malo čajčka pa bo! Jaz se takrat filam z čajčki, zvečer pa sem naspidirana . Sam še mal.Jutri mam zadnji izpit. Punce ne morem verjet. Prebavo mam nenormalno. Včeraj me je pritisnilo 3x in to neverjetno. Danes že tud, pa še nekaj čutim. Zgleda da so me kumarce očistile. Sicer ko mam dieto, nimam pretirane prebave, kar me sedaj preseneča, ampak ko pa nimam pa 2x na dan najmanj, pa če jem kaj ali ne. Mi ni treba donata pit. Glede slikc, pa kmalu boste videle tudi moje. Ko zaključim prvi vodni dan, se nalimam. No mogoče pa po drugem, ko bo še več. V glavnem enkrat do konca! Slikco že mam! Nočem še sedaj, ker če me kje mine volja,...A lahko slikce spreminjam? Mislim če je nočem več imeti gor, jo lahko dol vzamem? marjanca, kolko pa je bilo tvoje začetno stanje. In kolko si jih premagala? a še kdo vodi ono tabelo? oziroma je še aktivna? nič grem malo pokukat v knjige. lp